پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه گانه خون بار سلطان صاحب قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد باشگاه پشت میزنشین‌ها | چند حرکت ورزشی مخصوص کارمندان دانش‌آموزان و دانشجویان برای اعزام به سفر‌های زیارتی مانعی ندارند انفعال نهاد‌های بین المللی در زمینه ساخت مدرسه برای دانش آموزان اتباع در  مشهد سامان‌دهی بیش‌از ۵ هزار و ۶۰۰ شیء فرهنگی در خراسان‌رضوی نمرات فاجعه‌بار آزمون‌های نهایی کشور | تداوم افت نمرات در خراسان‌رضوی اجرای حکم قصاص مردی که مهمان برادرش را به قتل رسانده بود + عکس طلاق به خاطر چالش‌های عجیب اینستاگرامی | همسرم به ناخن‌هایم لاک قرمز زده بود! ۲۵ درصد مردم کشور دچار چاقی و اضافه وزن هستند ۱۶ مورد ابتلای به هاری در خراسان‌رضوی شناسایی شد نتایج آزمون ورودی مدارس سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ صرفه‌جویی هتل‌های مشهد در مصرف برق تصمیم‌گیری برای تعطیلی ادارات به استانداران واگذار شد فیلمی از لحظه سقوط بالگرد در مکزیک «پرستاری» در احتضار! | درباره تداوم روند مهاجرت و ترک کار پرستاران معرفی مقصران مرگ زن جوان در پارک ملت
سرخط خبرها

درمان و کنترل دیابت با روزه داری متناوب

  • کد خبر: ۱۵۸۴۱۲
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۸
درمان و کنترل دیابت با روزه داری متناوب
نتایج یافته های جدید محققان نشان می دهد: اجرای یک رژیم روزه داری که بر خوردن در اوایل روز تاکید دارد می تواند پاسخی برای کاهش خطر دیابت باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، رژیم روزه متناوب یکی از راهکارهای مفید برای افزایش سلامت انسان است و پروفسور لئونی هیلبرون (Leonie Heilbronn) از دانشگاه آدلاید، به همراه گروهی از همکارانش به بررسی تاثیر این رژیم بر دیابت پرداختند.

وی در این رابطه می گوید: پیروی از یک رژیم غذایی مبتنی بر روزه داری متناوب محدود به زمان می تواند به کاهش شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند.دیابت یک بیماری فوق العاده شایع در سراسر جهان است که نزدیک به نیم میلیارد نفر را تحت تاثیر قرار می دهد.

به طور خاص، دیابت نوع ۲ اغلب به عوامل سبک زندگی مانند رژیم غذایی نامناسب و عدم داشتن تحرک کافی و ورزش نسبت داده می شود. این اختلال زمانی اتفاق می افتد که سلول های بدن به درستی به ترشح انسولین پاسخ نداده شرایط پیش آمده، حفظ تعادل قند خون مناسب در بدن را دشوار می کند. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده، بیش از ۳۷ میلیون آمریکایی دیابت دارند و از هر ۱۰ نفر ۹ نفر به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند.

طی این مطالعه، محققان دانشگاه آدلاید و موسسه تحقیقات بهداشتی و پزشکی استرالیای جنوبی  بیش از ۲۰۰ نفر را برای شرکت در یک مطالعه ۱۸ ماهه استخدام کردند. این تیم یک رژیم روزه داری متناوب با محدودیت زمانی و یک رژیم غذایی کم کالری را با یکدیگر در این افراد مقایسه کردند تا ببینند کدام یک برای افرادی که در معرض خطر بالاتر ابتلا به این بیماری هستند مفیدتر است.

پروفسور هیلبرون در این رابطه توضیح می دهد: افرادی که سه روز در هفته روزه می گرفتند و در آن روزها فقط بین ساعت ۸ صبح تا ۱۲ بعدازظهر غذا می خوردند، پس از ۶ ماه تحمل بیشتری نسبت به گلوکز نشان دادند تا افرادی که رژیم غذایی روزانه و کم کالری داشتند.به گزارش سیناپرس، شرکت ‌کنندگانی که رژیم روزه ‌داری متناوب را دنبال می ‌کردند به انسولین حساس ‌تر بودند و همچنین کاهش بیشتری در چربی ‌های خون نسبت به کسانی که رژیم کم کالری داشتند، تجربه کردند.

گفتنی است هر دو گروه درگیر با رژیم های غذایی فوق، مقادیر مشابهی از وزن خود را از دست دادند.

شیائو تونگ تئونگ، از پژوهشگران ارشد این تیم مطالعاتی در رابطه با یافته های این مطالعه می ‌گوید: این بزرگترین مطالعه در جهان تا به امروز بوده و اولین مطالعه ‌ای است که برای ارزیابی نحوه پردازش و استفاده بدن از گلوکز پس از خوردن غذا، که نشانگر بهتری برای خطر ابتلا به دیابت نسبت به آزمایش ناشتا است، ارزیابی می ‌کند.

این محقق می افزاید: نتایج این مطالعه به شواهد رو به رشدی اضافه می کند که نشان می دهد زمان بندی وعده های غذایی و توصیه های روزه داری، مزایای سلامتی رژیم غذایی با کالری محدود را مستقل از کاهش وزن افزایش می دهد.

 شرح کامل این یافته ها در  آخرین شماره مجله تخصصی  Nature Medicine منتشر شده است.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->