طوفان شدید مشهد جان درختان را گرفت | سقوط ۵۵ اصله درخت در سطح شهر (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فروش ۷ هزار و ۹۵۵ میلیارد تومان اوراق مشارکت شهرداری مشهد در سال گذشته آذین بندی و نورپردازی ۲۳۲ کیلومتر از معابر مشهد همزمان با دهه کرامت جشن‌های دهه کرامت از ۱۱ اردیبهشت در مشهد برگزار می‌شود افزایش سقف شارژ من‌کارت شهروندی مشهد تا ۲۰۰ هزار تومان مشهد در وضعیت هشدار | تمهیدات ویژه شهرداری مشهد برای مقابله با بارندگی و سیلاب (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آماده‌باش شهرداری مشهد برای مقابله با وزش باد شدید و رگبار باران (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای قدیمی در محله توحید مشهد | پاچناری که گلشن شد اطلاعیه تعطیلی ۵ بوستان مشهد به دلیل شرایط ناپایدار جوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دو پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل متروپلیس برای توجه ویژه به کودکان و مردم غزه مطالبه ساکنان محله سجادیه مشهد برای بازگشت مشوق‌های بافت فرسوده ثبت ۱۰ رویداد گردشگری مشهد مقدس در تقویم ملی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: خیلی مهم بود که اتصال مترو به حرم مطهر رضوی در دوره ششم شورا انجام شود رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد: تحولات زیادی در دوره اخیر شورا در حوزه بانوان رخ داده است | به دنبال نگاه زنانه و مادرانه به شهر بودیم دبیرکل انجمن کلان‌شهر‌های جهان: مشهد به‌زودی از یک شهر مشهور، به بازیگر بین‌المللی تبدیل خواهد شد نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است مرور کارنامه شورای ششم از زبان رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد | این شورا دستاورد‌های بزرگی داشته است پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان برای تشکیل کمیته خلاقیت و نوآوری در متروپلیس + فیلم هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت‌ها و چالش‌های مدیریت شهر مشهد از نگاه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد | فراوانی طرح‌های دوفوریتی، چالش بزرگ شورای ششم بود ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است
سرخط خبرها

افزایش بیش از ۶ برابری اعتبارات بافت تاریخی توس طی ۲ سال

  • کد خبر: ۱۵۹۱۳۵
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۲
افزایش بیش از ۶ برابری اعتبارات بافت تاریخی توس طی ۲ سال
رئیس کمیسیون توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: اعتبار پیش‌بینی شده برای توس در سال پایانی فعالیت شورای پنجم، ۴۰ میلیارد تومان بود که این اعتبار را برای سال اول فعالیت شورای ششم به ۱۴۰ میلیارد تومان رساندیم و برای سال دوم فعالیت نیز، ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید طهوریان‌عسکری در گفتگو با برنامه زنده رادیویی «شهر ما» با بیان اینکه «توس» یکی از مسائل و موضوعات مهمی بوده که در ادوار پنجم و ششم مدیریت شهری، مورد توجه قرار گرفته، افزود: اقداماتی که در دوره گذشته شروع شده بود را تکمیل کردیم و البته فعالیت‌های جدید و ویژه‌تری نیز برای اجرایی شدن فرمان مقام معظم رهبری، عملیاتی و اجرایی نمودیم.

وی گفت: از ابتدای شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره، مهمترین برنامه و هدف خود را بر این گذاشتیم که خدمات حوزه مدیریت شهری را تا درب منازل مردم جلو ببریم.

طهوریان‌عسکری با بیان اینکه بافت و کالبد «توس» عمدتا روستایی بوده که بعد وارد فضای شهری شده‌اند، افزود: برهمین اساس، مهم‌ترین مسائل و مکشلات آنان، مربوط به حوزه‌های زیرساختی است.

رئیس کمیسیون توسعه و بهسازی توس شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: در نیمه دوم سال گذشته، حدود ۶۰ هزار مترمربع از خیابان‌ها و کوچه‌های فرعی منطقه منفصل توس، آسفالت شد که فضای زندگی مردم را متفاوت نمود.

طهوریان‌عسکری عنوان کرد: تمام تلاش ما بر این بوده که مردم احساس امید داشته باشند و رویکرد توسعه متوازن منطقه توس برای آنان ملموس باشد.

وی افزود: اعتبار پیش‌بینی شده برای توس در سال پایانی فعالیت شورای پنجم، ۴۰ میلیارد تومان بود که این اعتبار را برای سال اول فعالیت شورای ششم به ۱۴۰ میلیارد تومان رساندیم و برای سال دوم فعالیت نیز، ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است.

طهوریان‌عسکری در تشریح پروژه‌های پیش‌بینی شده برای بلوار شاهنامه و منطقه منفصل توس، تصریح کرد: پردیس ۴۰ هکتاری فردوسی، ایجاد تقاطع غیرهمسطح در ابتدای بولوار شاهنامه به منظور کاهش ترافیک و تکمیل آسفالت معابر و پیاده‌روسازی، از جمله اقدامات درنظر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون توسعه و بهسازی شورای اسلامی شهر مشهد از پیش‌بینی اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و پیاده‌روسازی معابر خبرداد و گفت: ایجاد مجموعه ورزشی شهدای چهاربرج هم در دستورکار قرار گرفته که امیدواریم عملیات اجرایی این مجموعه ۱.۲ هکتاری آغاز شود و بتوانیم پیش از پایان دوره ششم این مجموعه را با امکانات خوب، تحویل مردم شریف این محدوده بدهیم.

طهوریان‌عسکری از توجه ویژه به حوزه هویتی توس در دوره ششم سخن گفت و تصریح کرد: براساس همین نگاه، با همراهی و همکاری سازمان میراث فرهنگی، دیواره تاریخی توس را احیا می‌کنیم و ۲۰ میلیارد تومان نیز به این امر اختصاص داده‌ایم؛ امیدواریم اعتبارات استانی نیز در این خصوص به کمک بیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->