یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم آسیب گسترده سیل در تایلند (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مثل آمریکانو نباشیم!

  • کد خبر: ۱۵۹۵۱۰
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴
مثل آمریکانو نباشیم!
این روز‌ها نوشیدن انواع مختلف قهوه به بخشی از فرهنگ غذایی ما تبدیل شده است.

دهه نود شمسی آنقدر سریع گذشت که خودمان هم متوجه نشدیم، چه زمانی آن بستنی فروشی‌های رنگارنگ اوایل دهه که همگی اصرار داشتند در هیچ‌کجای کشور شعبه دیگری ندارند اما در همین مشهد حداقل ۳، ۴ شعبه داشتند، جایشان را به فلافلی‌های سلف‌سرویسی که انتهای نامشان اهوازی و جنوب و… بود، دادند و همانقدر سریع دوره اینها نیز به پایان رسید و دست آخر همگی با قهوه‌فروشی‌های اکثرا بیرون‌بر با اسامی عجیب و غریب انگلیسی، ایتالیایی و فرانسوی جایگزین شدند.

واقعا مردمان عجیبی هستیم؛ چقدر زود ذائقه‌مان تغییر می‌کند! در طول کمتر از ده سال از شیرینیِ بستنی‌ به طعم تند فلافل و نهایتا تلخی قهوه رسیدیم.

مایی که تا همین چندسال قبل حتی پودر قهوه‌های آماده‌ای که با شیرخشک و شکر ترکیب شده بود را به زور شیرینی، نبات و یا خرما میخوردیم، یک شبه آنقدر تلخ‌پسند شدیم که تنها دبل اسپرسو نیازمان را پاسخگو بود.

اما چند روز قبل که برای پاسخ به همین نیاز کافئین بدن، جهت نوشیدن یک فنجان اسپرسو (ارزان‌ترین نوع قهوه) راهی یک قهوه فروشی شده بودم، اسامی فهرست‌ و البته قیمت‌‌هایشان که این‌روزها، ساعت می‌زند را مرور می‌کردم؛ به نامی بر خوردم که پیش از این هم دوست داشتم بدانم شامل چه ترکیباتی می‌شود. آمریکانو!

-ترکیبش چیست؟

+همان قهوه اسپرسو با مقداری آبجوشِ سر ریز!

-قیمتش چقدر است؟

+تقریبا ۲ برابر اسپرسو!

-مگر آبجوش رایگان نیست؟

+چرا!

-پس دلیل این همه تفاوت قیمت چیست؟

+نمی‌دانم، نرخ اتحادیه است دیگر…

راستش را بخواهید، این قهوه آدم را یاد برخی (به اصطلاح) آقازاده‌های کشورمان می‌اندازد؛ افرادی که هرچه دارند تنها از صدقه‌سری ابوی بزرگوارشان است اما ادعایشان گوش فلک را کر می‌کند! هیچ چیز اضافه ای از خودشان ندارند به جز همین آبجوشی که همه جا به صورت رایگان وجود دارد!

خلاصه که خواستم به خودم و شما یادآوری کنم که مثل آمریکانو نباشیم!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->