مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

ضربه به سلامت افراد با آتش زدن کتاب مرجع پزشکی

  • کد خبر: ۱۵۹۷۶
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۰
ضربه به سلامت افراد با آتش زدن کتاب مرجع پزشکی
ابوالقاسم الهیاری رئیس انجمن خون و سرطان خراسان رضوی گفت: دخالت افراد ناآگاه از قبیل فردی که کتاب علمی مرجع پزشکی را به آتش کشید، صدمات جبران ناپذیر به سلامت افراد جامعه وارد می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ ابوالقاسم الهیاری اظهار کرد: تعریف سرطان، تکثیر خارج از کنترل یک سلول است که در مراحل ابتدایی به راحتی قابل درمان است، اما در صورت تداوم، سایر اعضاء بدن را درگیر نموده و باعث تخریب سلول‌های دیگر می‌شود.

وی افزود: درصد اندکی از بیماری سرطان ارثی و اکثر آن اکتسابی است. ثابت شده است مصرف سیگار عامل بروز بیش از ۱۳ نوع سرطان از جمله سرطان ریه، کلیه و مثانه است. همچنین مصرف الکل نیز باعث بروز انواع سرطان‌ها از جمله سرطان کبد و مری است. مصرف بیش از حد گوشت و چربی نیز یکی دیگر از دلایل بروز انواع سرطان شناسایی شده است.

رئیس انجمن خون و سرطان خراسان رضوی، ادامه داد: دوام ضعف و خستگی، تعریق‌های شبانه، احساس وجود توده در هر قسمتی از بدن، سرخی پوست پستان، سرفه‌های مداوم با خلط خونی، دو رگه شدن صدا در صورت مصرف دخانیات، احساس درد هنگام بلع غذا، بی‌اشت‌هایی و کاهش وزن می‌تواند از علائم ابتلا به بیماری سرطان باشد و فرد در صورت مشاهده این علائم باید به پزشک مراجعه کند.

الهیاری گفت: دخالت افراد ناآگاه از قبیل فردی که کتاب علمی مرجع پزشکی را به آتش کشید، صدمات جبران ناپذیر به سلامت افراد جامعه وارد می‌کند. افراد تحت درمان مبتلا به سرطان در آستانه بهبودی کامل فریب این شخص را خورده و با مصرف موادی که او توصیه کرده است دچار شدت بیماری شده و جان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: برای پیشگیری از سرطان باید افراد مختلف جامعه نسبت به سبک زندگی خود تجدید نظر کنند، گوشت مرغ و ماهی را جایگزین گوشت قرمز نموده، روزانه نیم ساعت ورزش کنند، مصرف انواع فست فود‌ها را قطع و مصرف میوه و سبزیجات را افزایش و واکسیناسیون انجام دهند.

امیر آل‌داوود، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست گفت: باور غلط نسبت به بیماری سرطان باید تغییر کند، زیرا بیماری سرطان هم مانند دیگر بیماری‌ها قابل درمان و قابل پیشگیری است.

وی افزود: باید عواملی که باعث بروز سرطان می‌شود را بشناسیم، احساس مسئولیت همه به‌ویژه رسانه‌های گروهی برای ارتقاء سطح اطلاعات سلامت جامعه ضروری است، تا زمانی‌که مردم با عوامل پیشگیری از ابتلا به این بیماری آگاه نشوند مشکلات وجود دارد؛ لذا نباید گول برخی افراد غیرمتخصص را خورد، زیرا باعث تشدید بیماری و صدمات جانی و مالی فراوان می‌شود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->