رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت
سرخط خبرها

گسترش صنعت تولید محصولات پروبیوتیک در کشور

  • کد خبر: ۱۶۳۰۱
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۰
گسترش صنعت تولید محصولات پروبیوتیک در کشور
رییس انجمن پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند ایران اظهار داشت: صنعت تولید محصولات پروبیوتیک را در کشور گسترش دادیم تا بتوانیم پاسخگوی نیاز مردم در این زمینه باشیم.
به گزارش شهرآرانیوز، مریم تاج آبادی ابراهیمی افزود: در تولید محصولات پروبیوتیک از سو‌های (روش‌ها و امکانات) بومی ایران استفاده شده است، به این معنی که بجای محصولات خارجی از همان میکروفلور‌های مردم کشور یا به صورت افزودنی غذایی یا به صورت مکمل استفاده شده تا این محصولات وارد زنجیره غذایی مردم شوند.

وی ادامه داد: محصولات پروبیوتیک علاوه بر حوزه‌های لبنی مانند ماست، دوغ، پنیر در زمینه‌هایی مانند بیسکوئیت‌ها و کیک‌های رژیمی هم تولید شده است.

تاج آبادی با اشاره به اینکه تولیدات خوبی درحوزه مکمل‌ها هم داریم، افزود: این محصولات به صورت اختصاصی برای زنان، کودکان، اطفال یا برخی بیماری‌ها و همچنین برای نوزادانی که تازه به دنیا آمدند و دچار عارضه کولیک شیری هستند، به صورت اختصاصی تولید و وارد بازار شده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا انجمن برنامه‌هایی برای توسعه تحقیقات در این زمینه در مراکز پژوهشی و دانشگاهی دارد؟، گفت: ما در صدد توسعه تحقیقات در این زمینه هستیم. مرکز میکروبیوم در انستیتو پاستور ایران در این راستا راه اندازی شد تا دانشگاه‌های مختلف به صورت تیمی در این زمینه فعالیت کنند.

رییس انجمن پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند ایران بیان داشت: در همکاری مشترک بین مراکز تحقیقاتی شتاب دهنده لاکتوویژن با ایجاد همکاری بین صنعت و دانشگاه گام‌های موثری در ارایه محصولات جدید و بر اساس نیاز جامعه برداشته شده است. هدف شتابدهنده لاکتوژن پیشگیری از بیماری‌های غیرعفونی با کمک پروبیوتیک‌ها می‌باشد.

سلول‌های میکروبی ۱۰ برابر سلول‌های بدن هستند

تاج آبادی، تعداد سلول‌های میکروبی را ۱۰ برابر سلول‌های بدن اعلام کرد و گفت: بحث میکروبیوم در دنیای امروز بحث مهم و جدی است و سلول‌های میکروبی از بدن ما محافظت می‌کنند؛ بنابراین شناخت این سلول‌ها و دانش اینکه آیا این سلول‌ها در حالت تعادل چه تعداد هستند، میکروب‌های مفید از بدن ما دفاع می‌کنند یا نه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: بحث میکروبیوم در دنیا و ایران به طور جدی در حال پیگیری است تا بدانیم که میکروفلور‌ها چه چیز‌هایی هستند و همچنین میکروفلور افراد سالم و ناسالم چه تفاوتی دارند، تا بتوانیم آنان را به سمت افراد سالم هدایت کنیم.

تاج آبادی ادامه داد: تحقیقات خوبی بر روی بیماری چاقی، کبد چرب، دیابت، آسم و آلرژی انجام شده و تفاوت‌ها در زمینه میکروفلور‌ها به دست آمده و برای بیماری‌های دیگر هم این بررسی در دست انجام است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->