اتحادیه عرب دیگر حزب الله لبنان را گروه تروریستی نمی داند قدردانی مخبر از حضور آگاهانه ملت بصیر ایران در انتخابات اتحادیه اروپا توسعه شهرک‌سازی در فلسطین اشغالی را محکوم کرد اذعان فرمانده صهیونیست به توان بالای حماس در رفح شیلی هم به پرونده شکایت آفریقای جنوبی از تل‌آویو پیوست کاخ سفید: بایدن بیش از حد برای مناظره آماده بود! آیا کسانی که در انتخابات ۸ تیر شرکت نکردند، می‌توانند در دور دوم رای دهند؟ واکنش مصطفی پورمحمدی به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انفجار در مرکز ژاپن ۵ کشته و ۲۰ زخمی برجای گذاشت (۹ تیر ۱۴۰۳) حزب‌الله تجهیزات جاسوسی ارتش اسرائیل را منهدم کرد زارع‌پور: ۹۹.۳ درصد استعلامات برخط در انتخابات بدون مشکل انجام شد سعید جلیلی پس از اعلام نتایج مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری پیام داد واکنش پزشکیان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ پرداخت وام ودیعه مسکن به حدود نیم میلیون مستاجر | تصویب سقف ۲۵ درصدی اجاره‌بها پنج بمب برجای مانده از داعش در دیوار مسجد النورى عراق کشف شد نگاهی به برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی دور دوم ریاست جمهوری در مشهد تصمیم‌گیری در مورد تبلیغات تلویزیونی دور دوم انتخابات | مناظره دونفره هنوز قطعی نیست مشارکت ۴۹/۳۹ درصدی مردم خراسان‌رضوی در انتخابات ریاست‌جمهوری توصیه موسوی به رئیس‌جمهور آینده: رابطه حسنه با همسایگان جزء لاینفک امنیت ملی است
سرخط خبرها

ترامپ: خروج از افغانستان «شرمسارانه‌ترین» دوره بود

  • کد خبر: ۱۶۰۳۳۸
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۳
ترامپ: خروج از افغانستان «شرمسارانه‌ترین» دوره بود
دونالد ترامپ مدعی شد، پس از خروج آمریکا از افغانستان در سال ۲۰۲۱، ولادیمیر پوتین "تا حدی جاه‌طلبی بیشتری" پیدا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا طی مصاحبه‌ای با مارک لوین، وکیل و مجری آمریکایی از تلویزیون فاکس نیوز گفت: به نظر من، آن دوره خروج – در واقع طوری که از افغانستان خارج شدیم – شرمسارانه‌ترین دوره بود و درواقع فکر می‌کنم ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه پس از این ماجرا تا حدی جسارت بیشتری پیدا کرد.

ترامپ افزود، حضور آمریکا در افغانستان "کافی" بود اما ایالات متحده شانس خروجی "با شرافت و پرقدرت" را از دست داد.

این رئیس‌جمهور سابق آمریکا در ادامه این مصاحبه بیان داشت: ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز به دلیل این خروج باید تحت محاکمه نظامی قرار بگیرد. وقتی بنده رفتم، این خروج صورت گرفت. میلی باید محاکمه نظامی شود. آن‌ها مسئول این خروج هستند؛ لحظه‌ و موقعیتی که سربازان در اولویت اول قرار داشتند. حتی اگر از یک کودک پنج ساله درباره چنین استراتژی سوال کنی، می‌گوید که سربازان اولویت آخر هستند.

دونالد ترامپ در این برنامه شرکت کرد تا کتاب جدیدش را تحت عنوان "نامه‌ها به ترامپ" تبلیغ کند؛ کتابی که شامل پیام‌ها و نامه‌هایی از سوی روسای جمهور و چهره‌های برجسته سیاسی و فرهنگی به این رئیس‌جمهوری سابق آمریکا می‌شود.

لوین طی این مصاحبه به ترامپ گفت: شما نامه‌های بسیار جالبی از پوتین، از شی جینپینگ، رئیس‌جمهوری چین، از کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی و حتی چهره‌های دیگری از جمله اپرا وینفری، مجری و فعال رسانه‌ای آمریکایی دریافت کرده‌اید. شما روابط شخصی با هر کدام یک از این رهبرها داشته‌اید؛ رهبرانی که "یا منتخب یا دیوانه‌های نسل‌کش" هستند.

ترامپ در این مصاحبه خیلی درباره پوتین صحبت نکرد اما به رابطه پرتنش واشنگتن و مسکو پس از دستگیری روزنامه‌نگار وال استریت ژورنال به دلایل "اتهامات جاسوسی" اشاره کرد.

وی در عین حال با اشاره به گزارش‌های اخیر مبنی بر اقدام پوتین و استقرار تسلیحات هسته‌ای در بلاروس، افزود: آن‌ها (روسیه) فقط یک خبرنگار را دستگیر کردند. حدس می‌زنم چنین چیزی دهه‌هاست که رخ نداده بود. چه اتفاقی می‌افتد؟ به نظرم به دلیل قدرت تسلیحاتی به‌ویژه هسته‌ای یا سایر مسائل، در موقعیت بسیار خطرناکی قرار داریم.

دونالد ترامپ در قسمت دیگری از این مصاحبه، خود را با نیکسون، رئیس‌جمهور اسبق آمریکا مقایسه کرد و گفت: هرگز فراموش نخواهم کرد که چه اتفاقی افتاد. ما حمایت زیادی داشتیم اما نیکسون نداشت. او اصلا حمایتی را نداشت و با مردم خیلی خیلی سرسخت بود اما من با مردم رابطه خوبی دارم. منظورم این است که من جیم جردن، نماینده جمهوری‌خواه را دارم و تمامی این نماینده‌های کنگره عالی هستند. در اصل، نیکسون با افراد کنگره و سناتورها خوب نبود اما حقیقت این است که ما افراد فوق‌العاده‌ای در حزب جمهوری‌خواه داریم و بنده شخصا روابط خوبی با آن‌ها دارم.

ترامپ که به عنوان رئیس جمهور دو بار استیضاح شد و در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ شکست خورد، اکنون برای ریاست مجدد و انتخابات ۲۰۲۴ تلاش می‌کند و در این برنامه تصریح کرد: بزرگترین افسوس نیکسون این بود، وقتی که با رسوایی واترگیت در دهه ۱۹۷۰ مواجه شد، مبارزه نکرد.

دونالد ترامپ ۷۶ ساله اولین رئیس‌جمهوری سابق ایالات متحده آمریکاست که با اتهامات کیفری مواجه است و در عین حال به عنوان یک نامزد برای انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور تلاش می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->