«جزر و مد» قربانی بی‌نظمی پلتفرم شد | منتظر ادامه سریال نباشید! واکنش تند حجت‌الاسلام قمی به جلد هم‌میهن: «رذالت خبری» به‌جای «رسالت خبری» اظهارات وکیل پژمان جمشیدی در خصوص سفر موکلش به ترکیه و گزارش روزنامه هم‌میهن (۶ آبان ۱۴۰۴) محمود پاک‌نیت: تداوم فعالیت گروه‌های مسجدی ضامن آینده هنر ایران است پژمان جمشیدی به ترکیه رفت + علت (۶ آبان ۱۴۰۴) خوراکیان: رسالت هنر متعهد، انعکاس حقیقت معارف اهل‌بیت(ع) است رسالت حوزه هنری، پرورش هنرمندان اخلاق‌مدار و انقلابی است تلاش وزارت ارشاد برای تقویت ارتباطات فرهنگی در شرایط تحریم رادیو تئاتر پس از چند دوره غیبت به جشنواره تئاتر فجر بازمی‌گردد «تنهاتر از من» در مسیر جهانی | حضور فیلم فریبا نادری در سه جشنواره بین‌المللی از پلی‌استیشن به پلتفرم | کراش باندیکوت به نتفلیکس می‌آید شبکه نمایش با فیلم‌های ضداستکباری به استقبال ۱۳ آبان می‌رود دواین جانسون به دنیای زوتوپیا پیوست مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) حمید لولایی با «قلب تصادفی» در راه سینما یک جایزه و یک نامزدی بین المللی برای «شال سیاه» نگاهی به قسمت سوم سریال «بامداد خمار» مارگو رابی در فیلم ترسناک «روانی آمریکایی» فروش ۵ میلیاردی فیلم‌های «غریزه» و «بچه مردم»
سرخط خبرها

شرط تزریق ۳ نوع واکسن برای حجاج در حج ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۶۰۵۸۲
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۷
شرط تزریق ۳ نوع واکسن برای حجاج در حج ۱۴۰۲
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر درخصوص اینکه چه نوع واکسن‌هایی برای سفر به حج نیاز است، افزود: عربستان سه نوع واکسن را برای زائران الزامی کرده است که عبارت‌اند از: واکسن مننژیت، دو دوز واکسن کرونا و واکسن فلج اطفال.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سید علی مرعشی همچنین گفت: با توجه به اینکه سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که هیچ موردی از بیماری فلج اطفال در ایران مشاهده نشده است، گزینه واکسن فلج اطفال توسط مسئولان سعودی برای ایران حذف شده است.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت با تاکید بر اینکه کارت تزریق واکسن‌های مننژیت و کرونا باید همراه زائران باشد، خاطرنشان کرد: کارت واکسن مننژیت که شکل بین‌المللی دارد به زائران داده می‌شود. برگه واکسن کرونا را هم اینترنتی می‌توانند دریافت کنند.

دکتر مرعشی در خصوص مشکلات مربوط به ارسال دارو و تجهیزات پزشکی به عربستان که در سال‌های قبل وجود داشت، گفت: در سال‌های گذشته به علت اینکه مبادلات تجاری بین ما و عربستان وجود نداشت و نمی‌توانستیم دارو‌های مورد نیاز را در سامانه تجاری بازرگانی سعودی‌ها ثبت کنیم، این کار با تاخیر انجام می‌شد، اما امسال این مشکلات رفع شده است و ۱۶ اردیبهشت تجهیزات پزشکی از ایران به مدینه ارسال خواهد شد.

وی با بیان اینکه میانگین سنی زائران در حج امسال نسبت به دوره‌های گذشته افزایش داشته است، اظهار داشت: در حج امسال بیش از ۶۰ درصد زائران بالای ۷۰ سال سن دارند.

مرعشی افزود: ۲۳۰۰ زائر نیز در حج امسال حضور دارند که بالای ۸۰ سال سن دارند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت درباره اینکه با توجه به گرمای هوا در ایام حج چه برنامه‌هایی برای حفظ سلامت زائرین در نظر گرفته شده است، گفت: بخشی از اقدامات مربوط به آموزش‌های قبل از سفر است. نکات آموزشی به دو صورت حضوری (جلسات مربوط به کاروانها) و غیرحضوری (از طریق پیامک و ...) به زائران انتقال داده می‌شود.

وی همچنین افزود: با توجه به اینکه برخی از پزشکان نخستین بار است که به این سفر اعزام می‌شوند، لذا آموزش‌هایی را هم برای خود پزشکان در نظر گرفته ایم. برای کارگزاران نیز آموزش‌های خاص آن‌ها در نظر گرفته شده است.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت تاکید کرد: در حج ۱۴۰۲، علاوه بر آموزش‌های پزشکی، در طول سفر نیز کادر پزشکی به صورت مستمر زائران را معاینه و وضع سلامت آن‌ها را ارزیابی می‌کنند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->