خودکشی مرد جوانی که همسرش را به شکل فجیعی به قتل رساند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقوق ماما‌ها از تیرماه ۱۴۰۴ افزایش خواهد یافت انسولین و اسپری‌های تنفسی در داروخانه‌ها موجود است طوفان و تندباد با سرعت ۹۷ کیلومتربرساعت سبزوار را درنوردید (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای نیترات زیاد در هندوانه‌های ایرانی چیست؟ + پاسخ کارشناسی قاتل فراری قبل از خروج از کشور دستگیر شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی رئیس پلیس راهور فراجا از واردات خودروهای بی‌کیفیت و تردد آن‌ها در جاده‎‌ها طرح رتبه‌بندی برای کادر اداری مدارس هم اجرا می‌شود| به‌روز‌رسانی پاداش بازنشستگی معلمان از سال ۱۴۰۴ + ویدئو نجات خراسان رضوی از معضل کمبود مدرسه تا یک‌سال دیگر | مدرسه‌سازی، نقطه آغاز توسعه آموزش و پرورش است + ویدئو رئیس سازمان بهزیستی: تاب‌آوری مهمترین عامل در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است بحران آب در ایران | واردات یا انتقال، کدام به‌صرفه‌تر است؟ زلزله نسبتا شدید قم را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات آیا واکسن کرونا در بروز برخی بیماری‌ها تأثیر داشته است؟ هوش مصنوعی جای معلم را نمی‌گیرد | معلم پرورش‌دهنده امید در دانش‌آموزان است المپیاد‌های ورزشی درون مدرسه‌ای از اول مهر ۱۴۰۴ تقویت می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین مراقب توت خوری در خیابان باشید ویتامینی مهم برای سوخت و ساز بدن افزایش تعرفه زایمان بدون درد لاغری سریع، مرگ آرام! تصویب ۹ رشته هنری جدید برای هنرستانی‌ها بحران آب در ۴۴ سد کشور | وضعیت اسف‌بار سفره آب‌های زیرزمینی به دلیل برداشت‌های بی‌رویه تولد سالانه ۳ تا ۴ هزار نوزاد کم شنوا در کشور
سرخط خبرها

کدام نوشیدنی‌ها را در گرما بخوریم؟

  • کد خبر: ۱۶۰۸۱۴
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۰
کدام نوشیدنی‌ها را در گرما بخوریم؟
با آغاز فصل گرما و فعالیت در خارج از منزل، وقتی‌که به خانه بازمی‌گردید، نوشیدنی‌های خنک تابستانی می‌توانند خستگی را از وجودتان بیرون برده و حالتان را خوب کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در روزهای گرم، تنها نمی‌توان با آب رفع تشنگی کرد، چراکه افت فشار و گرمازدگی در روزهای گرم بیشتر است و تنها هیدراته شدن بدن نوشیدن آب نیست. خوشبختانه جایگزین‌های زیادی برای آب وجود دارد که می‌توان از طریق آن‌ها هیدراته ماند و دمای بدن را متعادل نگه داشت. بهترین نوشیدنی مناسب تابستان را می‌توان در انواع مختلف نام برد که به ترتیب اولویت شامل:

آب:
هیچ نوشیدنی دیگری جایگزین آب نمی‌شود و بدن به آب نیاز دارد. آب برای عملکرد ارگان‌های بدن لازم است و موجب جریان خون و احیا سلول‌های بدن می‌شود بنابراین افراد باید در روزهای گرم بین ۱. ۵ تا ۲ لیتر آب بنوشند.


آبمیوه تازه:
یک لیوان آب‌پرتقال یا آب سیب همراه با مقداری زنجبیل، یکی از کم‌هزینه‌ترین نوشیدنی‌ها برای هیدراته شدن بدن هستند.

اسموتی:
اسموتی ها نیز جایگزین خوبی برای آب هستند. فقط کافی است از بعضی میوه‌های آبدار مانند پرتقال، هلو، آناناس، آلو، تمشک، زغال‌اخته، هندوانه (۹۲ درصد هندوانه آب است) استفاده کنید.

خاکشیر:
شربت خاکشیر نوشیدنی سالمی است که سرشار از ویتامین C و دوستدار دستگاه گوارش هست که آب بدنتان را تأمین و عطشتان را رفع می‌کند. برای رفع عطش به‌جای نوشابه‌ها که کالری و قند زیادی دارند از شربت خاکشیر استفاده کنید.

تخم شربتی:
برای رفع تشنگی تخم شربتی استفاده کنید. این دانه‌های ریز ۵ تا ۶ برابر شیر، کلسیم دارد.

شیر بدون چربی:
شاید نوشیدن شیر در روزهای گرم تابستان موردپسند واقع نشود اما بهتر است از آن استفاده کنید.

آب‌لیمو:
شربت آب‌لیمو یکی از نوشیدنی‌های جایگزین است که با چکاندن آب دو عدد لیمو و مخلوط باکمی سنگ نمک تهیه می‌شود، این نوشیدنی علاوه بر آب‌رسانی به بدن سبب دریافت ویتامین C لازم روزانه نیز خواهد شد.

آب خیار:
خیار حاوی ۹۰ درصد آب است و یکی از مرطوب‌کننده‌ترین سبزی‌ها هست؛ و باعث هیدراته شدن بدن می‌شود.

شیرکاکائو:
در فصل گرما و پس از فعالیت‌های بدنی مصرف شیرکاکائو به دلیل وجود پروتئین و کلسیم توصیه می‌شود.

سوپ:
از سوپ سبزی‌ها سبکی به‌عنوان میان وعده استفاده کنید زیرا باعث هیدراته ماندن بدن و افزایش سطح انرژی شما خواهد شد.

دم‌نوش:
در روزهای گرم تابستان می‌توانید از انواع دم‌نوش‌ها و چای نعناع، چای بابونه یا چای گزنه به‌صورت داغ یا سرد استفاده کنید.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->