سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیرات تغییر شکر نوشابه کوکاکولا با نظر ترامپ چه خواهد بود؟ نسخه ویندوز واتساپ حذف می‌شود | جایگزین: نسخه تحت وب مایکروسافت مشکل کُندی ویندوز ۱۱ را برطرف می‌کند ایران موفق به تست زیرمداری با ماهواره‌بر قاصد شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ایلان ماسک اپلیکیشن هوش مصنوعی Baby Grok را برای کودکان عرضه می‌کند فرآیند تأسیس «خانه کوانتوم ایران» در پژوهشگاه ارتباطات آغاز شد خیانت جنجالی مدیرعامل Astronomer در کنسرت کلدپلی | اندی بایرون مجبور به استعفا شد آمادگی اروپا برای اجرای سختگیرانه‌ترین مقررات تاریخ هوش مصنوعی چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟ آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان گلکسی F36 5G معرفی شد + مشخصات و قیمت جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گوشی های آینده عرق می کنند

  • کد خبر: ۱۶۰۹۵
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۴
گوشی های آینده عرق می کنند
محققان چینی با الهام از پستانداران پوششی حاوی فلز ابداع کرده اند که در مجاورت گرما عرق می کند تا دستگاه الکترونیکی یا موبایل را خنک کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از دیلی میل، دانشمندان چینی یک گام به ساختن موبایل هایی نزدیک شده اند که در مجاورت گرمای زیاد عرق می کنند تا دستگاه خنک شود.

در همین راستا با الهام از فرایند عرق کردن در بدن پستانداران، یک پوشش مخصوص دستگاه های الکترونیکی تولید شده که حاوی فلز است و ۳ برابر موی انسان ضخامت دارد.  این پوشش با آزاد کردن آب دمای دستگاه های الکترونیکی را پایین نگه می دارد. به این ترتیب همزمان با تبخیر شدن آب، گرمای اضافی دستگاه های الکترونیکی نیز از بین می رود.

«روژو وانگ» محقق ارشد این پژوهش در دانشگاه Shanghai Jiao Tong  می گوید: توسعه میکروالکترونیک ها سبب شده تقاضا برای ایجاد روش های مدیریت گرما نیز افزایش یابد. زیرا همه تجهیزات و قطعات الکترونیکی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و تراشه ها نیز به شدت داغ می شوند. در حال حاضر با استفاده از فن یا موادPCM ( مانند موم و اسیدهای چرب) دستگاه را خنک می کنند.

اما اکنون روش جدیدی ابداع شده است. در این پژوهش محققان از ۰.۳ گرم از پوشش MIL-۱۰۱(Cr) استفاده کردند و به نتایج جالب توجهی دست یافتند. آنها ورقه های آلومینیومی ۱۶ سانتیمتر مربعی را با ماده حاوی فلز پوشاندند.

ماده MIL-۱۰۱(Cr) روی ۳ تراشه با ضخامت های مختلف ۱۹۸، ۳۱۳ و ۵۱۶ میکرومتری به کار رفت. در مرحله بعد این ورقه ها در مجاورت گرما قرار گرفتند.

دمای یک ورقه بدون پوشش پس از ۵.۲ دقیقه به ۶۰ درجه سانتیگراد رسید. حال آنکه گرمای ورقه ای با نازکترین میزان پوشش پس از ۱۱.۷ دقیقه به ۶۰ درجه سانتیگراد رسید. دمای ورقه با ضخیم ترین پوشش نیز پس از ۱۹.۳۵ دقیقه به ۶۰  درجه سانتیگراد رسید. 

این ماده علاوه بر آنکه قابلیت خنک کنندگی بالایی دارد، می تواند بلافاصله پس از دور از شدن از منبع گرما با جذب رطوبت، دوباره احیا شود. 

بنابراین این روش برای دستگاه هایی که همیشه استفاده نمی شوند، مانند موبایل، باتری های شارژی و ایستگاه های مخابراتی مناسب است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->