زلزله دیباج در استان سمنان را لرزاند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) از کمک دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد تا معمای ترک تحصیل دانشجویان دکترا ! اتصالی برق پشت‌بام، منزل مسکونی را به آتش کشید + تصویر حادثه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افشاگری یک رسانه علیه قلیان اکسیژن| طرح مطالعاتی یامنفعت‌طلبی وبازی باسلامت جوانان؟ افشای راز قتل یکی از مدیران شهرداری به دست همسرش ماجرای استفاده بلاگر اینستاگرامی از آمبولانس در شیراز چه بود؟ پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح زرد در استان اعترافات تکان دهنده جوانی که مادر خود را به قتل رساند (۱۷ اردیبهشت) قصاص ۲ قاتل و فرصت دوباره زندگی برای سومین نفر کشف سه کیلوگرم تریاک از معده سرنشینان یک خودرو در بجستان (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آموزش عبور و مرور در خیابان را  از  خردسالی شروع کنیم
سرخط خبرها

سهمیه جدید داروی «فاکتور۸» برای هموفیلی‌های مشهد

  • کد خبر: ۱۶۱۵۹۰
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۱
سهمیه جدید داروی «فاکتور۸» برای هموفیلی‌های مشهد
سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اختصاص سهمیه جدید داروی فاکتور ۸ به حوزه تحت نظارت این دانشگاه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسن وکیلی در نشست خبری هفته سلامت در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز درباره کمبود داروی فاکتور ۸ گفت: بر اساس گزارش‌های بیماران هموفیلی درباره کمبود داروی فاکتور ۸، این مشکل به معاونت غذا و داروی تهران منعکس شد و با رایزنی‌های صورت‌گرفته قرار شد سهمیه جدید این دارو به بیماران هموفیلی مشهد تخصیص داده شود.

وی ادامه داد: در سال گذشته در مجموع ۳ هزار بازدید نظارتی از ۹۷۰ داروخانه دولتی، خصوصی، روزانه و شبانه‌روزی مشهد انجام شده است.

وکیل افزود: همچنین در حوزه مراکز ترک اعتیاد در مشهد، ۴۷۰ مرکز تحت نظارت بازرسی شدند.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در حوزه کمبود دارویی شهروندان، ۲۶ هزار و ۴۰۰ تماس با سامانه تلفنی ۱۹۰ برای اطلاع از آخرین وضعیت دارو‌ها داشتند.
وی در پایان به اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی قاچاق‌شده در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: ۱۸۹ هزار داروی غیرمجاز وارداتی کشف شد و در اختیار نهاد‌های مرتبط قرار گرفت و بعد از بازبینی برای استفاده یا امحای آن‌ها تصمیم‌گیری خواهد شد. همچنین یک میلیون و ۲۰۰ هزار داروی غیرمجاز به ارزش تقریبی ۱۵ میلیارد ریال از ۲۳۰۰ واحد عطاری و باشگاه ورزشی تحت نظارت این معاونت کشف و تعیین تکلیف شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->