محمدعلی باشه آهنگر: آن شب هولناک را تا صبح نخوابیدم ابراز همدردی بیش‌از ۲۵۰ سینماگر درپی شهادت آیت‌الله رئیسی و هیئت همراه «شهرام حقیقت‌دوست» پلیس شد تسلیت مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان‌رضوی برای شهادت رئیس‌جمهور واکنش ملیکا زارعی به خبر شهادت «آیت الله رئیسی» رئیس‌جمهور + عکس ویژه برنامه «شهید جمهور» درشبکه افق + زمان پخش استوری محمد معتمدی در پی شهادت آیت الله رئیسی + عکس سید جواد هاشمی: رئیسی پذیرای انتقادات بود داریوش ارجمند: رئیسی مرد عمل بود تسلیت هنرمندان مشهدی با خلق آثار هنری درباره شهدای خدمت تبیین آیت‌الله رئیسی از چرایی ورود به عرصه انتخابات در برنامه تلویزیونی «جهان آرا» + زمان پخش نصب المان سوگواری در جشنواره کن برای «آیت الله رئیسی» + عکس دعوت از هنرمندان برای روایت مقام شهدای خدمت داوود میرباقری: امید داشتیم رئیس‌جمهور یکی از بینندگان سلمان فارسی باشد تسلیت ابراهیم تاتلیس به مردم ایران «میلاد هارونی» اولین تک آهنگ ویژه شهادت آیت الله رئیسی را منتشر کرد | خادم الرضای مردم +صوت محمود پاک نیت: رئیس جمهوری پرتلاش را از دست دادیم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۳ اندوه اهالی فرهنگ و هنر مشهد در پی شهادت رئیس‌جمهور مردمی
سرخط خبرها

«گوردون لایتفوت»‌ خواننده محبوب «باب دیلن» درگذشت

  • کد خبر: ۱۶۱۷۱۸
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۱
«گوردون لایتفوت»‌ خواننده محبوب «باب دیلن» درگذشت
«گوردون لایتفوت» خواننده و ترانه‌نویس اهل کانادا و خواننده محبوب «باب دیلن» در ۸۴ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، و به نقل از گاردین،‌ «گوردون لایتفوت»‌ که بیشتر برای ترانه‌های فولک‌-پاپی همچون «اگر می‌توانستی ذهنم را بخوانی»‌ شناخته می‌شود، در سن ۸۴سالگی درگذشت. 

به گفته خانواده «لایتفوت»‌،  این خواننده عصر دوشنبه در بیمارستانی واقع در تورنتو درگذشت.

«باب دیلن» زمانی از «لایتفوت»‌ به عنوان «یک استعداد کمیاب» یاد کرده بود و هنرمندان بسیاری نیز از جمله «الویس پریسلی» و «هری بلافونته» ترانه‌های او را کاور کرده بودند.

او که اغلب به عنوان یک روایت‌گر شاعرانه شناخته می‌شود، خوانندگی را در گروه کر کلیسا آغاز کرد و آرزو داشت به یک موسیقیدان جاز تبدیل شود. این خواننده در سن ۱۳ سالگی در یکی از جشنواره‌های موسیقی تورنتو برنده رقابت استعدادیابی شد.

«لایتفوت»‌ در ۱۸سالگی به ایالات متحده رفت تا به مدت یک سال در رشته موسیقی تحصیل کند و دوباره به کانادا بازگشت. ترانه «من نمی‌گویم»‌ این خواننده در کانادا به محبوبیت رسید و در نهایت باعث شهرت او در ایالات متحده آمریکا شد.

با کم شدن محبوبیت موسیقی فولک در اواخر دهه ۶۰ میلادی،‌ «لایتفوت»‌ به سراغ موسیقی پاپ رفت. «لایتفوت»‌ در سال ۱۹۷۱  با ترانه «اگر می‌توانستی ذهن من را بخوانی»‌ برای نخستین‌بار به جدول «بیلبورد»‌ راه یافت.

 زمانی که تک‌آهنگ و آلبوم این خواننده در در دهه ۷۰ میلادی در جایگاه نخست «بیلبورد»‌  قرار گرفت،‌ محبوبیت او به اوج رسید. 

«لایتفوت»‌ در طول چندین سال فعالیت ۵ بار نامزد جایزه گرمی و ۱۷ بار برنده جایزه جونو،‌ معتبرترین جایزه موسیقی کانادا شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->