اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

صدور مجوز استخدام ۲۵ هزار پرستار در کشور (۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۲۷۲۴
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۸
صدور مجوز استخدام ۲۵ هزار پرستار در کشور (۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲)
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سازمان اداری و استخدامی مجوز استخدام ۲۵هزار پرستار را صادر کرده است و منتظر ابلاغ سازمان برنامه و بودجه برای انجام آن هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین اللهی با حضور در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری به تماس‌های تلفنی مردم، پرستاران و مدیران برخی شرکت‌های دانش‌بنیان پاسخ گفت.

وی درباره اجرای تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری اظهار داشت: این تعرفه‌گذاری در دو نوبت به صورت علی‌الحساب پرداخت شده است. این تعرفه در صورتحساب بیمار درج شده و توسط بیمه‌ها پرداخت می‌شود. این تعرفه‌ها با توجه به عملکرد پرستاران متفاوت است.

وزیر بهداشت همچنین درباره وضعیت استخدام پرستاران، گفت: سازمان اداری و استخدامی مجوز استخدام ۲۵هزار پرستار را صادر کرده که منتظر ابلاغ سازمان برنامه و بودجه هستیم.

عین‌اللهی همچنین در پاسخ به تماسی از استان قم، درباره مطالبات پرستاران این استان گفت: مطالبات این استان حدود یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده که به طور کامل پرداخت شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به تماس مدیر یک شرکت دانش‌بنیان، از تشکیل یک کارگروه برای پیگیری قرارداد با این شرکت‌ها با همکاری مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری خبر داد.

وزیر بهداشت همچنین در پاسخ به برخی از تماس‌های تلفنی، به آنان قول پیگیری داد تا پرونده‌های درخواست‌های آنان در وزارت بهداشت مورد بررسی کارشناسان قرار گرفته و نتیجه به اطلاع آنان برسد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره کمبود برخی از اقلام دارویی، تصریح کرد: کمبود دارویی حدود ۴۰۰ قلم بود و در حال حاضر به چیزی حدود ۶۰ قلم رسیده است. بیشتر به دنبال افزایش ذخایر دارویی هستیم که تا امروز به ۷۰ درصد رسیده است.

وزیر بهداشت ادامه داد: هر نوع دارویی به همه داروخانه‌ها داده نمی‌شود. ولی ما به طور مستمر در حال تامین همه دارو‌ها هستیم.

عین‌اللهی همچنین درباره تامین شیرخشک، اظهار داشت: ارز شیرخشک به‌صورت ارز ترجیحی است که تامین شده و مشکلی ندارد. سرم هم فصلی است و در برخی از فصل‌ها کمبود آن احساس می‌شود، اما به دنبال افزایش ذخایر هستیم تا در فصل‌های خاص با مشکل مواجه نشویم.

وی در تشریح اجرای طرح پزشک خانواده گفت: از سال ۸۲ تا امسال پزشکی به نام پزشک خانواده در کشور طراحی و در دو استان فارس و مازندران اجرایی شده بود که ما همه موارد را مطالعه و بررسی کردیم و در نهایت به طرح سلامت خانواده رسیدیم که شامل بررسی بهداشتی و درمانی می‌شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: در طرح سلامت خانواده که از اردیبهشت ماه در حال اجراست، برای همه ایرانی‌ها با کد ملی پرونده سلامت الکترونیکی ایجاد می‌شود. این طرح فعلا در ۵۷ شهرستان به شکل خانه‌به‌خانه شروع شده و به پزشک طرف قرارداد در آن منطقه براساس نوع بیماری ارجاع داده می‌شود.

عین‌اللهی گفت: اگر کسی وارد نظام ارجاع شود، براساس برنامه‌ریزی انجام شده، هزینه درمان کم می‌شود. البته پیوستن به این طرح اختیاری است.

وی درباره اجرای تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری نیز، تصریح کرد: این تعرفه‌گذاری در دو نوبت به صورت علی‌الحساب پرداخت شده است. این تعرفه در صورتحساب بیمار درج شده و توسط بیمه‌ها پرداخت می‌شود. این تعرفه‌ها با توجه به عملکرد پرستاران متفاوت است

وزیر بهداشت همچنین درباره وضعیت استخدام پرستاران، گفت: سازمان اداری و استخدامی مجوز استخدام ۲۵هزار پرستار را صادر کرده که منتظر ابلاغ سازمان برنامه و بودجه هستیم.

عین‌اللهی در پایان به‌رغم خروج جهان از وضعیت اضطراری کرونا، از مردم درخواست کرد که همچنان دستورالعمل‌ها را رعایت کرده و به صورت سالانه واکسن دریافت کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->