راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

هزار و ۶۰۰ پروانه طبابت غیر فعال در مشهد

  • کد خبر: ۱۶۳۱۴۵
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۸
هزار و ۶۰۰ پروانه طبابت غیر فعال در مشهد
معاون فنی، نظارت و آموزش سازمان نظام پزشکی مشهد گفت:در حال حاضر در مشهد از حدود ۵ هزار و ۵۰۰ پزشک عمومی تنها ۲۵۰۰ نفر پروانه طبابت دریافت کرده اند و تنها ۹۰۰ نفر ازآن‌ها مطب دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، بیتا میرزایی در گفتگو با شهرآرانیوز گفت:امروز شاهدیم که آورده مالی فعالیت در حوزه سلامت به ویژه در سال‌های اخیر به قدری ناچیز است که بسیاری از پزشکان ما عطای طبابت را به لقای آن می‌بخشند؛ در حال حاضر در مشهد از حدود ۵ هزار و ۵۰۰ پزشک عمومی تنها ۲۵۰۰ نفر پروانه طبابت دریافت کرده اند و تنها ۹۰۰ نفر ازآن‌ها مطب دارند؛ و این فاجعه است.

وی با انتقاد از درمان محوری نظام سلامت در کشور گفت: تا زمانی که سلامت‌زایی اولویت ما نباشد، تا زمانی که عمده منابع ما در حوزه‌های علمی، فرهنگی و اقتصادی بر روی پیشگیری متمرکز نباشد؛ نظام سلامت موفق نبوده و نخواهد بود.

وی با اشاره به هزینه بر بودن تمرکز بر درمان به جای پیشگیری گفت: طبق اصول قانون اساسی دولت موظف است هزینه‌های سلامت را از طریق پوشش همگانی بیمه‌ها متقبل شده تا شهروندان کمترین هزینه را برای سلامت خود پرداخت کنند، اما عدم توجه به حوزه بهداشت و پیشگیری در کنار عوامل متعدد دیگر باعث شده هزینه‌های تامین سلامت روی محور درمان چنان سنگین باشد که در کنار شانه خالی کردن بیمه‌ها از پذیرش مسئولیت پرداخت هزینه‌های واقعی، پرداختی هزینه‌ها از جیب مردم افزایش یابد.

میرزائی بیان کرد: هر چه قدر سهم مردم در پرداخت هزینه‌ها افزایش یابد به همان نسبت کنترل نظام سلامت بر روی فرمان پیشگیری و سلامت‌زایی سخت‌تر می‌شود؛ زیرا مثلث بیمه‌ها، مردم و ارائه دهندگان خدمات سلامت در وضعیتی ناپایدار قرار خواهد گرفت و با چالش‌های متعددی مواجه خواهد شد.

او ادامه داد:به این ترتیب است که ما با بیمارانی مواجه خواهیم شد که برای خطوط آخر درمان مراجعه کرده اند در حالی که با تمرکز بر غربالگری و پیشگیری و تشخیص زودهنگام می‌توان از صرف این هزینه‌های گزاف جلوگیری کرد.

وی ارائه خدمات با کیفیت در حوزه سلامت را منوط به تامین اقتصادی ارائه کننده خدمت دانست و گفت: ارائه دهندگان خدمات باید با توجه به بهای تمام شده به انضمام یک سود منطقی به ارائه خدمت بپردازند.

متاسفانه نظام سلامت ما علاوه بر مشکل درمان محوری در تامین هزینه‌های مالی ارائه کنندگان خدمات سلامت نیز دچار مشکل است.

معاون فنی و نظارت نظام پزشکی مشهد گفت:هر ساله تعرفه‌های دستوری از سوی بیمه‌ها و بدون در نظر گرفتن هزینه تمام شده شامل هزینه‌های پرسنلی، هزینه‌های مرتبط با تامین مکان ارائه خدمات، تجهیزات، دستگاه‌ها و‌دارو‌های ضروری و ... اعلام شده و پس از ابلاغ دولت مبنا قرار می‌گیرد.

میرزائی بیان کرد: عدم همخوانی این تعرفه‌ها با هزینه‌ها، عملا بسیاری از پزشکان و مراکز ارائه خدمات سلامت را به مرز ورشکستگی رسانده است.

وی همچنین توجه به طب جامع نگر را اساس و پایه برنامه ریزی در یک نظام سلامت پیشرفته خواند و بیان کرد: بعنوان مثال کشور ما در سال‌های آتی با بحران سالمندی روبرو خواهد شد. این در حالی است که نظام سلامت در حوزه طب سالمندی و ارائه خدمات لازم به این گروه گام‌های عملی اولیه را نیز برنداشته است.

وی در پایان یادآور شد: اساس برنامه ریزی در یک نظام سلامت جامع نگر و متمرکز بر بهداشت عمومی توجه به کل جامعه در گروه‌ها و سنین مختلف با تمرکز ویژه بر گروه‌های کودکان و سالمندان است.

برای برنامه ریزی در حوزه سلامت کودکان توجه به پیشگیری از طریق روشهایی، چون واکسیناسیون و ارائه آموزش و فرهنگ سازی تاثیرگذارتر خواهد بود و در حوزه سالمندان تمرکز بر غربالگری‌ها و مراقبت‌های مستمر حائز اهمیت است؛ متاسفانه در هر دو حوزه دچار ضعف راهبردی و اجرایی هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->