پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

قتل زن میانسال پس از رابطه نامشروع با ۳ نوجوان

  • کد خبر: ۱۶۳۲۷۲
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۱
قتل زن میانسال پس از رابطه نامشروع با ۳ نوجوان
نوجوان تهرانی که به اتهام قتل زن میانسال دستگیر شده در حالی قتل را انکار می‌کند که ۲ همدست او فراری هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، متهمان که سه پسر نوجوان هستند به منظور برقراری رابطه، زنی ۴۹ ساله را به باغی در لواسان کشاندند و در آنجا با او رابطه برقرار کردند، اما بعد بر سر مبلغ کرایه تاکسی اینترنتی با زن درگیر شدند و او را کشتند.

خبر گم شدن این زن به نام رویا را خانواده‌اش به پلیس دادند. مادر رویا به ماموران گزارش داد دخترش مدتی است ناپدید شده است.

مادر رویا که به پلیس آگاهی رفته بود گفت: دخترم رویا مدتی است از همسرش جدا شده و به تنهایی در خانه اجاره‌ای خودش زندگی می‌کند. چند روزی است از او خبری ندارم و نگران هستم. او حتی موبایلش را هم پاسخ نمی‌دهد و می‌ترسم بلایی سرش آمده باشد.

با این شکایت تلاش پلیس برای افشای راز ناپدید شدن زن میانسال آغاز شد.

ماموران پلیس در نخستین مرحله از تحقیقات به ردیابی گوشی موبایل رویا پرداختند و رد او را در حوالی خانه‌باغی در لواسان یافتند. در بررسی فهرست مکالمات این زن مشخص شد چند بار با سه پسر جوان تماس تلفنی داشته است.

با افشای این ماجرا دو پسر نوجوان به نام‌های آرش و بردیا و دوست ۱۹ ساله‌شان به نام داریوش ردیابی شدند، اما پلیس فقط توانست آرش را بازداشت کند. شواهد نشان می‌داد دو همدست او به مکان نامعلومی گریخته‌اند.

آرش سعی داشت همه چیز را پنهان کند؛ اما وقتی در بن‌بست گرفتار شد لب به اعتراف گشود و به قتل زن میانسال اعتراف کرد.

آرش ۱۷ساله گفت: من، بردیا و داریوش با هم دوست هستیم. آن روز به باغی در لواسان رفته بودیم که با رویا تلفنی تماس گرفتیم و او را به باغ دعوت کردیم. قرار بود در باغ با او رابطه برقرار کنیم. او به باغ آمد، اما سر مبلغ و هزینه تاکسی اینترنتی با هم درگیر شدیم. او می‌گفت باید ۱۵۰ هزار تومان بیشتر به او بدهیم. ما هم عصبانی شدیم. به همین خاطر داریوش و بردیا دست و پای او را گرفتند و من دهانش را با دست گرفتم تا او را ادب کنیم، اما یکباره متوجه شدیم رویا نفس نمی‌کشد. ما که ترسیده بودیم جسد را پتوپیچ کردیم، به باغ همسایه بردیم و به عمق چاه انداختیم و فرار کردیم.

به دنبال اظهارات آرش، پلیس بقایای متلاشی‌شده جسد را از عمق چاه کشف کرد و آرش روانه کانون اصلاح و تربیت شد.

در این میان ردی از دو همدست متهم به دست نیامد و پلیس دریافت آن‌ها احتمالاً به افغانستان گریخته‌اند.

به این ترتیب آرش در شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع کرد. در ابتدای جلسه رسیدگی نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و خواستار مجازات متهم حاضر در دادگاه و دو متهم فراری دیگر شد.

در ادامه اولیای دم درخواست قصاص را مطرح کردند.

سپس آرش به دفاع پرداخت و اتهام را انکار کرد و گفت: من رویا را نکشتم و از نحوه مرگ او اطلاعی ندارم. بازسازی صحنه جرم را تحت فشار روانی انجام دادم و بی‌گناه هستم.

او سناریو جدیدی مطرح کرد و گفت: قبول دارم رویا را از قبل می‌شناختم و قبلاً با او رابطه برقرار کرده بودم. من و دایی‌ام ۴۵ روز قبل از این ماجرا در باغ با رویا قرار گذاشتیم و مبلغ ۴۵۰ هزار تومان هم به او پول دادیم. آخرین بار من و دوستانم در باغ بودیم که رویا را به آنجا دعوت کردیم؛ اما او همراه دو مرد غریبه به باغ آمد و، چون سر مبلغ با هم به توافق نرسیدیم او همراه دو مرد غریبه باغ را ترک کرد. من از نحوه کشته شدن او اطلاعی ندارم. ممکن است مردان غریبه او را کشته و جسدش را به عمق چاه انداخته باشند.

او درباره دو همدست فراری‌اش نیز گفت: من از آن‌ها هیچ خبری ندارم. فقط می‌دانم به افغانستان رفته بودند؛ البته شنیده‌ام به تازگی به ایران برگشته‌اند.

با ادعای جدید متهم، قضات وارد شور شدند تا رأی صادر کنند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->