افتخارات طلایی هادی رضایی دارنده نشان مشهدالرضا (ع)؛ از معلولیت تا قهرمانی جهانی برگزیده نشان مشهد الرضا (ع) در سال ۱۴۰۲: این رویداد فضایی برای معرفی افراد سرآمد است هوای امروز مشهد، برای گروه‌های حساس ناسالم است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر
سرخط خبرها

موضوع زیست عفیفانه محدود به بانوان و پوشش نیست

  • کد خبر: ۱۶۳۴۳۵
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۰
موضوع زیست عفیفانه محدود به بانوان و پوشش نیست
قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: موضوع زیست عفیفانه را به بانوان محدود می‌کنند، در حالی که مربوط به خانواده یعنی زن و مرد است. همچنین زیست عفیفانه مربوط به پوشش هم نیست، بلکه در گفتار و کلام معنا پیدا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف امینی در نشست مشاورین امور بانوان و خانواده فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان که در محل استانداری خراسان برگزار شد، اظهار کرد: ما نباید زیست عفیفانه را به صورت تک‌بعدی نگاه کنیم. در این موضوع مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی به هم پیوند خورده است.

وی بیان کرد: شروع تغییر نوع لباس و پوشش در ایران و خانواده ایرانی موضوع فرهنگی نبوده، بلکه سیاسی و امنیتی بوده است، بنابراین نباید صرفا نگاه فرهنگی داشته باشیم. باید از نگاه حداقلی به زیست عفیفانه پرهیز کنیم. موضوع زیست عفیفانه را به بانوان محدود می‌کنند، در حالی که مربوط به خانواده یعنی زن و مرد است. همچنین زیست عفیفانه مربوط به پوشش هم نیست، بلکه در گفتار و کلام معنا پیدا می‌کند.

قائم مقام مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه پایداری خانواده و زیست عفیفانه بر هم تاثیر و تاثر دارند، عنوان کرد: خانواده کانون زیست عفیفانه بوده و زیست عفیفانه نیز ضامن بقای خانواده است. این موضوع محدود به دوره اسلامی هم نیست.

امینی با اشاره به دستورالعملی که توسط شورای فرهنگ عمومی کشور در ۳۰ آذر ۱۴۰۰ تصویب شد، تصریح کرد: این دستورالعمل نگاه تحول‌گرایانه نسبت به حجاب و عفاف و زیست عفیفانه دارد. سه راهبرد را معرفی کرده که راهبرد اول مدیریت تصویر و گفتمان‌سازی رسانه‌ای مبتنب بر آرامش روانی خانواده در پرتو حیا و عفاف، راهبرد دوم دسترس‌پذیرسازی پوشش عفیفانه در سطح جامعه با تمام ملاک‌ها و سوم مواجهه و جرم‌انگاری هوشمند، هدفمند و پویا با انواع بدحجابی‌ها است.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات امروز نبود لباس مناسب در بازار است. دبیرخانه ساماندهی مد و لباس ذیل شورای فرهنگ عمومی در این راستا تشکیل شده است. در این زمینه‌ها صرفا کار فرهنکی و صرفا کار امنیتی جواب نمی‌دهد باکه باید کار ترکیبی باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->