قبری در میانه حیاط | نقد رمان «ناخن‌کشیدن روی صورت شفیع‌الدین» در کتاب‌فروشی چشمه کارگر تهران سوتی‌های عجیب سریال «محکوم»! | بی احترامی پلتفرم‌ها به مخاطب همچنان ادامه دارد زمان پخش «بامداد خمار» مشخص شد + خلاصه داستان «لاک‌پشت و حلزون»، فیلمی ایرانی با طعم فرانسوی «یوز» تاریخ‌ساز شد | رکورد تازه در سینمای کودک ایران صوت | آهنگ جدید اشوان با نام «دلم تنگه» منتشر شد + لینک دانلود و متن آمریکا به اسلام ویزا نداد | تور ادبی آقای خواننده لغو شد لیدی گاگا به دنباله «شیطان پرادا می‌پوشد» اضافه شد «شرور» صدرنشین پیش‌فروش بلیت در ۲۰۲۵ شد هفته شیراز روی آنتن شبکه نمایش «قلمه»، جوانه امیدوارکننده طنزپردازان خراسان | آیین اختتامیه یازدهمین رویداد ملی طنز قلمه برگزار شد + فیلم چالش‌های ایفای نقش شهید علی هاشمی در «پسران هور» | از واکنش دختر شهید تا سختی‌های فیزیکی اطلاعیه اداره کل هنرهای نمایشی درباره اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه دیزنی، «گیسو کمند» را با اسکارلت جوهانسون زنده می‌کند معصومه آقاجانی، بازیگر و دوبلور پیشکسوت در بیمارستان بستری شد پایان فصل اول «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر | فصل دوم به زودی ۷۰ درصد مردم همچنان پای تلویزیون | رقابت نزدیک شبکه سه و آی‌فیلم «استخر» با حضور پسر سروش صحت به پایان فیلم‌برداری رسید فیلم کوتاه «تنبیه» نامزد سه جشنواره معتبر جهانی شد ویدئو | وداع همایون شجریان با مادرش در مشهد
سرخط خبرها

مدیرکل ارشاد خراسان‌رضوی: خوش‌نویسان در رویداد‌های ملی و مذهبی میدان‌داری کنند

  • کد خبر: ۱۶۸۶۴۷
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳
مدیرکل ارشاد خراسان‌رضوی: خوش‌نویسان در رویداد‌های ملی و مذهبی میدان‌داری کنند
محمدحسین زاده گفت: انجمن خوشنویسان باید در رویداد‌های ملی و مذهبی علمداری کنند، بنابراین لازم است طرح‌های کارشناسی شده و منطبق بر واقعیات جامعه از سوی این انجمن تدوین و به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ارسال شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسین‌زاده در دیدار با اعضای جدید انجمن خوشنویسان ایران در مشهد اظهار کرد: انجمن خوشنویسان مشهد با برخورداری از ۸۰۰ هنرمند ممتاز در این شهر و خراسان رضوی هنوز نتوانسته است هنر خوشنویسی را به عنوان یک هنر قدسی که تجلی آن کتابت قرآن کریم است، به زندگی مردم وارد کند.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان، گفت: نقش انجمن خوشنویسان مشهد در دیوارنویسی‌های اطراف شهر، رویداد‌های فرهنگی و مذهبی و خوشنویس کردن مردم از طریق دستگاه‌های اجرایی دولتی و جلوه‌های بصری شهر‌ها بسیار موثر است، لذا باید طرح‌هایی برای ورود خوشنویسان به هیأت‌های مذهبی، مساجد و تکایا، مدارس و دستگاه‌های اجرایی دولتی ارائه دهد تا اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از آن‌ها برای استفاده مدیران و دستگاه‌های اجرایی مرتبط دفاع کند.

وی میدان داری انجمن خوشنویسان با ظرفیت قابل توجه خود در رویداد‌های ملی و مذهبی را ضروری دانست و گفت: خوشنویسان این انجمن باید در رویداد‌ها علمداری کنند، لذا لازم است طرح‌های کارشناسی شده و منطبق بر واقعیات جامعه از سوی این انجمن تدوین و ظرف ۲ هفته آینده به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ارسال شود.

در مشهد و خراسان رضوی بیش از ۸۰۰ خوشنویس ممتاز وجود دارد و سالانه بیش از هزار و ۲۰۰ نفر به انجمن خوشنویسان ایران شاخه خراسان رضوی جهت آموزش مراجعه می‌کنند، علاوه بر شعبه انجمن در مشهد، ۱۴ شعبه نیز در شیروان، سبزوار، قوچان، گلبهار، تربت جام، تربت حیدریه، فریمان و گناباد فعالیت دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->