جشنواره کوچه از امشب در بوشهر آغاز می‌شود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) معرفی نامزدهای سومین جایزۀ ادبی «چوک» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌منظور شرکت در مراسم تشییع پاپ عازم رم شد شبکه تلویزیونی کارمند افتتاح شد اعلام برنامه‌های هفته فیلم و عکس مشهد + جدول زمانبندی پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی
سرخط خبرها

ویدئو گاف وحشتناک مسعود فراستی در نقد فیلم «جنگ جهانی سوم»

  • کد خبر: ۱۶۳۶۱۰
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۸
ویدئو گاف وحشتناک مسعود فراستی در نقد فیلم «جنگ جهانی سوم»
مسعود فراستی، منتقد سینما در یک ویدئو به نقد فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم پرداخته که گاف عجیب آن را در ادامه می‌بینید.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

گروه فرهنگ | شهرآرانیوز، به تازگی ویدئویی از نقد مسعود فراستی به فیلم «جنگ جهانی سوم» از هومن سیدی منتشر شده که نشان می‌دهد این منتقد سینما فیلم هومن سیدی را به صورت غیرقانونی دانلود کرده و تبلیغ سایت را شعار فیلم می‌داند.

مسعود فراستی در قسمتی از نقد خود می‌گوید: «خیلی زور دارد زیر تمام پلان‌ها نوشته شده به نام ایران، در حالیکه که فیلم برای ایران نیست و برای جشنواره‌های درب و داغون اونوره!»

ماجرا از این قرار است که سایت دانلود غیرقانونی فیلم به نام ایران که فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی را به صورت قاچاق و دزدی عرضه می‌کند، نام سایت را به صورت زیرنویس در فیلم‌ها تبلیغ می‌کند و مسعود فراستی نیز به خیال آنکه «به نام ایران» شعار فیلم است، آن را تحلیل و تفسیر می‌کند.

این اتفاق در حالی صورت گرفته که آقای منتقد که فرق بین تبلیغ سایت با زیرنویس فیلم را نمی‌داند، به جای حمایت از آثار سینمایی که سرمایه‌شان با قاچاق شدن از بین می‌رود، به تماشای نسخه دزدی شده فیلم‌ها می‌نشیند.

مسعود فراستی معمولا با نقد‌های عجیب و غریبش شناخته می‌شود. بسیاری از کارگردان‌ها و اهالی سینمای ایران به دلیل اینکه نقد‌های فراستی را بر اساس سیاست و کینه‌توزی می‌دانند از او شاکی هستند.

گفتنی است که فیلم سینمایی جنگ جهانی سوم به کارگردانی و تهیه‌کنندگی هومن سیدی موفق شده تا به حال بیش از ۵ میلیارد تومان در گیشه فروش داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->