کوچه چهنو مشهد، راه‌آبِ کهنِ شهر که قدمتش به قبل دوره قاجار می‌رسد اختصاص ۷۰ هکتار زمین رهاشده برای محرومیت‌زدایی در منطقه ۴ شهرداری مشهد ثبت تردد بیش از ۲ میلیون وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی در آبان ۱۴۰۳ حاجی‌بگلو: ورود تفکر جهادی و بسیجی به هر عرصه‌ای، رفع گره‌ها و پیشرفت حتمی را به دنبال دارد تأکید شهردار مشهد بر همکاری همه‌جانبه شهرداری با سازمان بسیج شهرداری مشهد + فیلم مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی منصوب شد (۵ آذر ۱۴۰۳) خدمت بهتر با سیره و اخلاص بسیجی ثبت‌نام اعتکاف ماه رجب در حرم امام‌رضا(ع) آغاز شد (۵ آذر ۱۴۰۳) + لینک شهردار مشهد مقدس: پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است نقش کلیدی مساجد در توسعه و مدیریت شهری همیاری خیران شهریار برای سازندگی در مشهد کشف و جمع‌آوری ۱۳ انشعاب غیرمجاز آب از یک مجتمع ویلایی در گلبهار مشهدِ بسیجی، امن‌تر و زیست‌پذیرتر است پاسخ گویی مسئولان اتوبوس رانی مشهد با حضور در خیابان عمار یاسر ۱۲۵ عملیات اطفای حریق توسط آتش نشانان مشهدی طی یک هفته دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری مشهد | نوآوری‌ها و فناوری‌های جدید در خدمت شهروندان+ فیلم استاندار خراسان رضوی: برای جبران عقب‌ماندگی‌ها راهی جز عبور از مسیر اقتصاد دیجیتال نداریم آغاز فعالیت کافه بازی‌ها در بوستان‌های بانوان مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) یادی از حاج حسین ملک، بزرگ‌ترین واقف تاریخ معاصر ایران | مردی که افسانه نبود دردسر‌های ترافیک شهری در خیابان مهندس مشهد
سرخط خبرها

تخصیص ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای احیا و مرمت آثار و بنا‌های تاریخی مشهد

  • کد خبر: ۱۶۳۶۹۸
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰
تخصیص ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای احیا و مرمت آثار و بنا‌های تاریخی مشهد
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: شورای اسلامی اهتمام جدی نسبت به احیاء و تقویت هویت و تاریخ شهر مشهد داشته و برهمین اساس، در سال ۱۴۰۲، اعتباری معادل ۱۱۰ میلیارد تومان برای احیا و مرمت آثار و بنا‌های تاریخی درنظر گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید ضمیری در نشست تخصصی «پیشخان‌های زیارت مشهد مقدس» با بیان اینکه شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره به دنبال احیاء و تقویت هویت و تاریخ شهر مشهد بوده و لذا اقداماتی نیز در همین راستا انجام شده، اظهار کرد: از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به احیاء و مرمت آثار تاریخی و بنا‌های واجد اشاره داشت.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱، اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی به این امر اختصاص پیدا کرده بود، گفت: با رویکرد و نگاه حمایتی شورای شهر، این بودجه را برای سال ۱۴۰۲ به ۱۱۰ میلیارد تومان افزایش دادیم تا بتوانیم با این اقدام، بخشی از اثار تاریخی و بنا‌های واجد ارزش را احیا نماییم.

ضمیری افزود: از دیگر سیاست‌گذاری‌های شاخص شورای ششم که مصوب شده، «مسجدمحوری» است؛ این موضوع در راستای ارتقاء نقش مساجد به عنوان یک عنصر هویت‌بخش در محلات بوده تا در سرفصل‌های مختلفی، چون فرهنگی، آموزشی، تعاملات اجتماعی، کسب‌وکار و ... نقش‌آفرینی داشته باشند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: این مصوبه فرآیند‌های لازم را طی کرده و برای اجرا به شهرداری، ابلاغ شده است؛ اعتبار خوبی معادل ۱۵۰ میلیارد تومان نیز برای اجرای این مصوبه در بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری پیش‌بینی شده است.

ضمیری گفت: از دیگر اقدامات و مصوبات شورای اسلامی شهر، الزام شهرداری به رعایت اصول معماری ایرانی-اسلامی در تمامی طرح‌ها و پروژه‌های مربوط به شهرداری است.

وی افزود: علاوه بر این، یکپارچه‌سازی ضوابط نما نیز توسط مرکز پژوهش‌ها صورت گرفته و تبدیل به ضوابط سلبی، ایجابی و توصیه‌ای شده که برای طی کردن مراحل قانونی، به کمیسیون ماده ۵ ارسال شده است.

ضمیری با بین اینکه در راستای تدوین ضوابط و چارچوب مقررات منظر شهری با رویکرد ایرانی-اسلامی، قراردادی با دانشگاه آزاد اسلامی منعقد شده، اظهار کرد: امیدواریم تا پایان سال، این سند مراحل تصویب خود را پشت سر گذاشته و در اختیار شهر قرار گیرد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد طرح «پیشخان زیارت» را از دیگر اقدامات شاخصی دانست که شورای اسلامی شهر پیگیر آن بوده و گفت: به واسطه این طرح، ۲ موضوع را دنبال می‌کنیم، نخست گسترش و تحکیم پیوند‌های شهری با حرم مطهر رضوی بوده و دیگری یکپارچگی و انسجام این عناصر در شهر مشهد است.

ضمیری گفت: عناصر واسطی در حوزه پیشخوان زیارت درحال ایجاد شدن است، اما یکپارچگی و فکر مبنایی ندارند و کار سلیقه‌ای است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->