به گزارش شهرآرانیوز، امروز شنبه ۲۳ اردیبهشت در معاونت پژوهش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۷ طرح کاربردی در حوزه درمان و سلامت معرفی شد. نرم افزار موبایلی بازتوانی بیماران پس از آنژیوپلاستی عروق کرونر و جراحی قلب در منزل با استفاده از کتابچه و اپلیکیشن موبایل، طراحی و ارزیابی سیستم خودمراقبتی برای بیماران مبتلا به خشکی چشم، اپلیکیشن خودمدیریتی مبتنی بر موبایل برای بیماران کبد چرب غیرالکلی مبتلا به چاقی، اپلیکیشن مراقبان افرادی که مبتلا به افسردگی در خانواده دارند و آموزش نحوه تعامل با آنها، همچنین اپلیکیشن مصرف دارو، مبتنی بر گوشیهای هوشمند و خودکارآمدی دارویی و تبعیت دارویی سالمندان چنددارویی.
خلیل آبنوس، مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در این نشست گفت: در حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه، سالانه حدود ۲۰۰۰ طرح پژوهشی را مصوب میکنیم و در حقیقت بودجه پژوهشهای دانشگاه در راستای نیازهای جامعه و جدیدترین پیشرفتهای دنیا تأیید میشود.
به گفته این مسئول، هدف از این جلسات این است که در بحث ترجمان دانش بتوانیم تحقیقاتی را که در دانشگاه انجام شده است و میتواند در جامعه مؤثر باشد، به اطلاع عموم برسانیم.
دکتر آبنوس تصریح کرد: مجموع بودجهای که برای طرحهای پژوهشی در سال گذشته مصوب شده، بیش از ۴۴ میلیارد تومان بوده که از این مقدار، حدود ۵۰درصد آن در اختیار هیئت علمی دانشگاه قرار گرفته است که انشاءالله آن را هم در همین جلسات به اطلاع عموم مردم میرسانیم.
وی یادآور شد: بحث پژوهشهای اثرگذار یک بخش اساسی در رسالت معاونت پژوهشی دانشگاه است و قسمت زیادی از بودجه پژوهشهای دانشگاهی به این دسته طرحها اختصاص مییابد.