به گزارش شهرآرانیوز، با شروع فصل گرما و کاهش قابل توجه بارندگی در فصل آبی خراسان رضوی، بر مدیریت مصرف آب در بخش خانگی، شهری، کشاورزی و صنعت بیش از پیش تأکید میشود. تنش آبی امسال با توجه به خشکسالیهای پیاپی سالانه و کاهش ظرفیت آب در پشت سدها به میزان ۱۳درصد و خشکسالی ۹۸درصدی دشتهای استان، بیشتر از پیش به نگرانیها در حوزه تأمین آب شهری و استان افزوده است.
مدیر شرکت آب و فاضلاب مشهد با تأکید بر حساسیت این موضوع و کاهش قابل توجه بارندگیها با اشاره به اینکه باید الگوی مصرف در همه حوزهها رعایت شود، به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: علاوه بر صرفهجویی در بخش خانگی، باید آبیاری فضای سبز شهری را به سمت استفاده از پساب ببریم. یکی از برنامههایی که با شهرداری در تعامل هستیم، این است که بر این موضوع نظارت داشته باشد تا از آب شرب برای آبیاری فضای سبز شهری استفاده نکنیم.
حسین اسماعیلیان یادآور شد: از شهرداری تقاضا کردیم به مردم اطلاعرسانی کند و در فضای سبزی که از طریق پساب و آب غیرقابلشرب آبیاری میشود، با نصب تابلویی به اطلاع مردم رسانده شود تا این شائبه که آبیاری شهری باآاب شرب انجام میشود، برطرف شود. سؤالی که مردم همیشه از ما مردم میپرسند این است که چرا در شرایط کمبود آب، آبیاری شهری با آب شرب انجام میشود و این اطلاعرسانی به مردم در این رابطه باید انجام شود.
وی تأکید کرد: همچنین اعلام آمادگی کردهایم که میتوانیم آب آبیاری فضای سبز شهری را از طریق پساب تأمین کنیم.
علی نجفی، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد، دراینباره به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: در بحث آبیاری فضای سبز شهر کمتر از دو درصد آبیاری با آب شرب آن هم در شرایط خاص صورت میگیرد و در واقع در شهر مشهد ۹۸درصد آبیاریها با آب غیرشرب است.
به گفته وی، آب شربی که در شهر استفاده میشود هم بیشتر مربوط به استفاده سرویسهای بهداشتی و آبخوریها در بوستانهای شهر است.