چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

بسته اینترنت شما رو به گران شدن است!

  • کد خبر: ۱۶۳۹۸۵
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۵
بسته اینترنت شما رو به گران شدن است!
وزیر ارتباطات گفت: چون چند سال است قیمت بسته‌های اینترنت افزایش نیافته، احتمال افزایش قیمت آن منطقی است.
مهدی محمدی
خبرنگار مهدی محمدی

وزیر ارتباطات گفت: چون چند سال است قیمت بسته‌های اینترنت افزایش نیافته، احتمال افزایش قیمت آن منطقی است. ما هم تصمیم گرفتیم به اینترنت از همان زاویه‌ای نگاه کنیم که به بقیه مسائل نگاه می‌کنیم تا ببینیم آیا افزایش قیمت آن منطقی است یا خیر!

اگر با همان زاویه‎‌ای نگاه کنیم که به پیاز نگاه می‌کنیم، قیمتش باید افزایش یابد، چون هم پیاز موقع شکافتن و بازکردنش اشک آدم را در می‌آورد، هم سایت اینترنتی با این سرعت‌ها تا وقتی که باز می‌شود اشک را بر چشم‌ها جاری می‌کند.

تا بسته اینترنت می‌خریم هنوز آن چنان استفاده نکرده ایم، پیامک می‌آید که شما ۸۵ درصد بسته خود را مصرف کرده اید. دقیقا مثل همین چیپس هاست که وقتی بازش می‌کنیم داخلش هفت هشت تا برگه چپیس بیشتر نیست و باوجود حجم زیاد بسته چیپس، انگار قبلا زحمت ۸۵ درصد خوردنش را یک نفر دیگر کشیده است.

اگر هم با همان دیدی به اینترنت نگاه کنیم که به آب شهری نگاه می‌کنیم، می‌بینیم هم سرعت اینترنت، هم فشار آب سر صبح و آخر شب خیلی بیشتر است و هم استحمام و هم استفاده از اینترنت در این ساعات راحت‌تر است.

اگر هم به چشم یخ به آن نگاه کنیم هم یخ و هم اینترنت هردو شان چه استفاده بکنید، چه نکنید حجمش همین طور آب می‌شود.

بسته‌های اینترنت حتی اگر به صورت اسمی حجمشان خیلی بالا باشد، اما به خاطر سرعت کم، نمی‌توان از تمام ظرفیت آن استفاده کرد و دقیقا همانند همان مهریه‌های سنگین است. یعنی احتمال اینکه به صورت کامل، هم ازسوی اپراتور داده شود و هم از سوی کاربر گرفته شود خیلی خیلی پایین است.

خلاصه کلام اینکه حالا که اینترنت هم قرار است گران شود، به چشم بقیه چیز‌ها به آن نگاه کنیم و با آن کنار بیاییم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->