مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: معرفی آتش‌نشانان شهید به‌عنوان «شهید خدمت» را پیگیری می‌کنیم + فیلم گام شورای عالی استان‌ها برای ثبت قانونی آتش‌نشانان جان‌باخته به‌عنوان «شهید» با دستور رهبر طالبان، اینترنت فیبر نوری در کابل قطع شد پزشکیان: ملت ایران در جنگ ۱۲روزه، همدلی و اقتدار خود را ثابت کرد اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک در سال پنجم شورای ششم اعلام ترکیب جدید اعضای کمیسیون بانوان و خانواده در سال پنجم شورای ششم بازسازی معراج شهدا مشهد، در نقطه پایانی | فعالیت فرهنگ‌سرای عروج در معراج شهدا ترمیم تروما‌های یک آتش‌نشان | گزارشی از ضرورت ارائه خدمات روان‌شناسی به کارکنان یکی از سخت‌ترین مشاغل دنیا برای تپش‌های زندگی | گزارشی به مناسبت روز جهانی سلامت قلب و راهکار‌های مراقبت از آن آتش‌نشانان نماد واقعی فداکاری، مسئولیت‌پذیری و ازخودگذشتگی‌ هستند نماینده مجلس: فعالیت هسته‌ای کشور بهتر از گذشته تداوم خواهد یافت شهردار مشهد مقدس خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی از وضعیت امنیتی و ۶۶ درصدی از وضعیت ترافیکی در مشهد افزایش ۱۵ درصدی خدمت رسانی پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد نسبت به سال ۱۴۰۳ دو رویداد ویژه نمایشگاهی در مشهد از فردا (۸ مهرماه ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات جزئیات جدید از حادثه شهادت آتش‌نشان فداکار «رضا فخریان»، در مشهد دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت: رشد جمعیت ایران تا ۱۴۱۵ متوقف می‌شود | خط پایان ۱۰۰ میلیونی همراهی تهران برای تأمین واگن‌های مشهد | قطار‌های جدید در راه مترو مشهد گلایه مردم از روند کند سامان دهی قبور شهدای گمنام بوستان ملت مشهد فرمانده کل ارتش: دشمن را زیر نظر داریم و با هر کار اشتباه او به شدت برخورد خواهیم کرد مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد مطرح کرد: تشکیل پرونده برای ۱۷۰ ساختمان دارای نقص ایمنی در وزارت کشور| قانون «شهید خدمت» برای آتش‌نشانان در انتظار تصویب مجلس است+ فیلم
سرخط خبرها

تشرف حدود ۱۰ هزار زائر پیاده به مشهدالرضا (ع) در دهه کرامت

  • کد خبر: ۱۶۵۱۰۵
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۲
تشرف حدود ۱۰ هزار زائر پیاده به مشهدالرضا (ع) در دهه کرامت
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) گفت: تا امروز تخمین زده شده که حدود ۱۰ هزار زائر پیاده در دهه کرامت به مشهدالرضا مشرف شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین رضایی در خصوص تعداد زائران پیاده به مناسبت دهه کرامت در مشهد اظهار کرد: با توجه به تجربیات سال‌های گذشته و درصد آمادگی کاروان‌های پیاده تا امروز تخمین زده شده که حدود ۱۰ هزار زائر پیاده در دهه کرامت به مشهدالرضا مشرف شوند که با تکمیل اطلاعات از سوی کاروان‌ها می‌توان تعداد دقیق زائران را اعلام کرد.

وی اضافه کرد: در مسیر حرکتی نیشابور به مشهد پنج ایستگاه صلواتی مستقر شده که کار خود را از روز ولادت حضرت معصومه (س) آغاز می‌کنند. پیش‌بینی می‌شود از مسیر شمال حدود ۳۰۰۰ نفر به مشهد مشرف شوند؛ به همین دلیل ایستگاه‌های صلواتی و سیار در مسیر گلبهار به مشهد مستقر شده‌اند.

رضایی ادامه داد: همچنین پیش‌بینی می‌شود در این ایام حدود ۵۰۰ نفر از شهر‌های کوچکی مانند نیشابور و طرقب‌شاندیز پیاده به مشهد مشرف شوند.

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) با اشاره به امکانات رفاهی، خدماتی و درمانی موجود برای دهه کرامت خاطرنشان کرد: بیشتر امکانات رفاهی در دهه آخر صفر تدارک دیده می‌شود، اما با توجه به حضور زائران در چند سال اخیر در دهه کرامت، ایستگاه‌های صلواتی ثابتی در مساجد فعال شده و این ایستگاه‌ها تمام امکانات خدماتی و رفاهی نظیر مکان خواب و تا حدودی خدمات درمانی را ارائه می‌دهند.

رضایی افزود: مسیر پیاده‌روی کاروان‌هایی که از قم، تهران و کرج حرکت می‌کنند، از نیشابور شروع می‌شود و کاروان‌ها همراه خود تمام امکانات رفاهی موجود را دارند، اما علی‌رغم این موضوع، تمام پیش‌بینی‌های لازم انجام گرفته است.

وی در خصوص امکان اسکان زائران پیاده در مشهد تصریح کرد: اکثر زائرانی که از شهر‌های مختلف همراه با کاروان‌ها به مشهد اعزام می‌شوند، امکانات اسکان را در اختیار دارند. همچنین این کاروان‌ها هیات‌های مذهبی و یا مراکزی مربوط به خود دارند و پیش‌بینی‌های بازگشت نیز توسط خود کاروان‌ها انجام شده است. در صورت نیاز آمادگی لازم جهت ارائه خدمات و کمک به کاروان‌ها را داریم.

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام‌رضا (ع) عنوان کرد: کاروان‌ها از شهر‌هایی نظیر قم، کرج، تهران، شاهرود، آمل، بابلسر، نیشابور، سبزوار و فریمان برای ایام دهه کرامت به مشهد مشرف خواهند شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->