به گزارش شهرآرانیوز، سردار علیاکبر احمدیان با حکم رهبر معظم انقلاب به عضویت در شورای عالی امنیت ملی درآمد و با حکم رئیس جمهور به عنوان دبیر این نهاد انتخاب شد.
براین اساس، آیتالله سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور کشورمان در حکمی ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای ۱۰ ساله امیر دریابان «علی شمخانی» در زمان تصدی دبیری شورایعالی امنیت ملی، دکتر «علی اکبر احمدیان» را به این سمت منصوب کرد.
گفتنی است؛ روز گذشته نور نیوز (رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی) اعلام کرد که انتشار شعری از محتشم کاشانی در صفحه شخصی دریابان علی شمخانی، دبیر شورای امنیت ملی در توئیتر نشان میدهد کنارهگیری او پس از ده سال از این سمت قطعی است.
براساس این گزارش، امیر دریابان شمخانی از سال ۱۳۹۲ عهدهدار مسئولیت دبیری شورایعالی امنیت ملی بود.
بر اساس گزارش شهرآرانیوز، دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی متولد سال ۱۳۴۰ در استان کرمان و از همرزمان حاج قاسم سلیمانی در لشکر ۴۱ ثارالله است.
علیاکبر احمدیان از سال ۱۳۸۶ تاکنون ریاست مرکز راهبردی سپاه پاسداران را برعهده دارد. احمدیان از اعضای جدیدی بود که رهبر معظم انقلاب ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ به ترکیب مجمع تشخیص مصلحت نظام، اضافه کردند.
دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی از ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۹ فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران بوده و در فاصله سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۶ ریاست ستاد مشترک سپاه پاسداران را برعهده داشت. وی در این دوران طرح تحول سازمانی سپاه را تهیه و پس از تصویب فرمانده کل قوا، زمینه اجراییکردن آن را فراهم کرد و در اجرای این طرح، اهتمام فراوانی کرد.
احمدیان دانشآموخته دکتری دندانپزشکی از دانشگاه تهران، همچنین کارشناسی ارشد علوم دفاعی و دکتری مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی است.
بر اساس گزارش شهرآرانیوز، وی از ابتدای تأسیس سپاه در این نهاد حضور داشته و با شروع عملیات فتحالمبین در این عملیات شرکت کرد و پس از آن با توجه به سوابق موفق در سازماندهی سپاه بندرعباس، با ابلاغ فرمانده کل سپاه، مسئولیت سازماندهی و هماهنگی و تعیین فرماندهان و شورای فرماندهی منطقه ۶ سپاه در بندرعباس، کرمان و سیستان و بلوچستان را برعهده گرفت و پس از آن به ریاست ستاد این منطقه منصوب شد و در همین دوران در عملیات خیبر، والفجر مقدماتی و والفجر ۳ حضور یافت.
احمدیان از سال ۶۳ با تشکیل مناطق و قرارگاههای بزرگ ۵ گانه سپاه به ریاست ستاد منطقه ۴ و قرارگاه نوح منصوب شد. این قرارگاه شامل استانهای فارس، بوشهر، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان و یزد در کنار لشگرهای ۴۱ ثارالله، ۱۹ فجر، تیپ ۱۸ الغدیر، احمدبن موسی، امیر المومنین، کوثر و المهدی بود و در همین مسئولیت در عملیات بدر شرکت کرده و همزمان با کار دریایی نیز آشنا شد.
در سال ۱۳۶۴ و با صدور حکم تاریخی امام مبنی بر تشکیل نیروهای سهگانه سپاه به ریاست ستاد نیروی دریایی سپاه منصوب شد و در همین مسئولیت در عملیات کربلای ۳ و ۴ حضور یافت و از همین نقطه یعنی حضور در خورعبدالله و شمال خلیجفارس، تجارب جدیتر دریایی خود را کسب کرد. وی پس از پایان جنگ تحمیلی به سمت جانشین فرماندهی نیروی دریایی سپاه (در زمان تصدی دریابان شمخانی) منصوب شد.