فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

روزنامه‌ای که با آن احساس غریبگی نکرده‌ام

  • کد خبر: ۱۶۵۷۵۶
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۷
روزنامه‌ای که با آن احساس غریبگی نکرده‌ام
شهرآرا همیشه بوی دوستان شاعرم را می‌داده و برای من شبیه کافه‌ای آشنا در محله قدیمی‌نشین جوانی‌ام است.

آنچه رنگ و بوی مشهد و خراسان دارد و یادآور کوچه‌های به‌هم‌پیوسته و صمیمی شهر است برای من دوست‌داشتنی است. به‌ویژه اگر از جنس کاغذ و حروف به‌هم‌پیوسته پارسی باشد.

آنچه به یاد می‌آورم از شهرآرای روز‌های پیشین، در آن ساختمان قدیمی، در حوالی محله راه‌آهن، جمعی از نویسندگان و شاعران پرتلاش و جویای نام است که دغدغه‌مند هر خبری را پیگیر بودند تا صفحه‌آرای این روزنامه وزین باشند.

شهرآرا همیشه بوی دوستان شاعرم را می‌داده و برای من شبیه کافه‌ای آشنا در محله قدیمی‌نشین جوانی‌ام است.

همسایه مشهدی من که چهارده سال پیگیر شعرهایم بوده و هر جا اتفاق ادبی برایم رخ داده، جویای احوالات هنری‌ام شده است؛ آشنای قدیمی، وفادار و صمیمی.
روزنامه‌ای که با آن احساس غریبگی نکرده‌ام.

صفحه ادب و هنر وسعت خراسان بزرگ را به یاد می‌آورد، محافل ادبی استخوان‌دار مشهد را که زبان پارسی در آن می‌بالد و رشد می‌کند.

جوان‌ها در آن، مجالی برای عرضه آثار خود می‌یابند و شاعران نام‌آشنا، پنجره‌ای که می‌توان از آن در این روزگار بی‌حواس، ماه و خورشید آسمان ادبیات مشهد را رصد کرد.

همراه اهالی این شهر، محله به محله، میلان به میلان، خانه به خانه، هم‌نفس و هم‌قدم زیسته، با شادی‌ها و غم‌هایشان صفحه به صفحه آشنا و با خاطراتشان ورق به ورق همراه بوده است.

آشنای قدیمی، تولد چهارده‌سالگی‌ات مبارک.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->