هنرمندانی که دل در گرو حسین (ع) دارند | روایتی از حضور اصحاب رسانه و هنر مشهد در هیئت مذهبی ماه + فیلم یک تنگ بلور در میدان مین آداب استغفار و توبه چیست؟ امام‌سجاد(ع) مظهر تقوا و تواضع است تضمین بقای دین و سلامت اجتماع با امر‌به‌معروف و نهی‌ازمنکر نگاهی به بینش و منش واعظ شهیر مرحوم آیت ا... غلامرضا دهشت| عالم خیراندیش ۶ نمایش آیینی و تعزیه‌خوانی در محرم و صفر مجوز اجرا گرفتند ویژه‌برنامه‌های عزاداری دهه دوم محرم در حرم امام‌رضا(ع) خواب ممنوع، روزِ بیداری است! یادی از شیخ احمد کافی به‌مناسبت سالگرد درگذشت این واعظ محبوب ۲۰۰ مسجد استان در رویداد نوجوانانه تربیتی «هشتادیوم» پای کار هستند بازخوانی اهداف بنیادین قیام عاشورا در آینه عقل و نقل رونمایی از طرح حفظ تصویری قرآن کریم در مشهد + فیلم پژمان‌فر: باید بی‌سوادی قرآنی را در کشور برطرف کنیم پیش‌بینی تشرف بیش از ۵۰۰ هزار زائر پیاده به مشهد در دهه پایانی صفر چراغ روشن خیمه روشنی چراغ دل است طلایه دار وحدت | یادی از مرحوم آیت الله محمد کفعمی خراسانی، هم زمان با سالروز رحلتش فلسفه خلقت در تبیین سیدالشهدا (ع)
سرخط خبرها

بی‌توجهی به موضوع زیارت در لایحه برنامه هفتم توسعه

  • کد خبر: ۱۶۵۷۶۲
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۵
بی‌توجهی به موضوع زیارت در لایحه برنامه هفتم توسعه
سرپرست پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد از بی‌توجهی به موضوع زیارت در لایحه برنامه هفتم توسعه کشور انتقاد کرد.

دکتر حسین افخمی روحانی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز بر ضرورت مشارکت همه دستگاه‌های متولی در حل مسائل حوزه زیارت تأکید کرد.

سرپرست پژوهشکده زیارت و گردشگری دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: با توجه به جایگاه ویژه زیارت در استان خراسان رضوی، این موضوع باید مورد توجه ویژه مجلس شورای اسلامی باشد.

وی با اشاره به سابقه گذشته زیارت در برنامه‌های توسعه، تأکید کرد: در برنامه پنجم توسعه با عنایت به اهمیت راهبردی مقوله زیارت توجه ویژه‌ای در مواد برنامه توسعه به این موضوع شده بود؛ لذا به‌طور طبیعی باید شاهد گام‌های بعدی و جدی‌تر برنامه هفتم در این زمینه باشیم که متأسفانه کاملا مورد غفلت قرار گرفته است. انتظار می‌رود مجلس در فرایند بررسی حتما به این ابعاد مختلف موضوع زیارت توجه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس آنچه در لایحه برنامه هفتم توسعه آمده، رشد اقتصادی ۸‌درصدی در طول برنامه هفتم توسعه در نظر گرفته شده و رشد سرمایه‌گذاری هم ۲۲.۶‌درصد در نظر گرفته شده است. همچنین رشد اشتغال حدود ۳.۹‌درصد سالانه در نظر گرفته شده، به این معنا که در برنامه هفتم توسعه آمده است سالانه یک میلیون شغل ایجاد شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->