وضعیت فعلی کشت و توزیع برنج در کشور چطور است؟ در زمان دورکاری ادارات، بازنشستگان کشوری با شماره ۲۵۰۰ تماس بگیرند آرامش در بازار خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) واکنش کاهشی قیمت خودرو‌های داخلی به ادامه درگیری‌های نظامی ایران و اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تعویض ۳۰۰ هزار چراغ گازی پرمصرف با LED در خراسان رضوی اعلام نرخ طلا فعلاً متوقف شد + علت توزیع بموقع تمام کالا‌های موردنیاز در سراسر کشور | مردم از خرید‌های هیجانی بپرهیزند سخنگوی دولت: پرداخت حقوق خردادماه ۱۴۰۴ کارمندان، مطابق اردیبهشت بوده و مابه‌التفاوت در تیرماه واریز می‌شود + فیلم تحویل فرآورده‌های نفتی در جایگا‌ه‌های سوخت به صورت مظروف ممنوع است قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | افت ۳۰۰ هزار تومانی نرخ طلا دلار ریزش کرد | عدم اعلام نرخ طلا و سکه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رفتار‌های هیجانی در  بازار‌های مالی، منجر به  زیان می‌شود  واکنش بازار‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی به حمله اسرائیل به ایران تأمین مستمر کالا‌های اساسی و سوخت در استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری ادامه دارد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شبکه بانکی ریز آمار وام پرداختی بانک‌ها به مردم و واحد‌های اقتصادی را اعلام کرد آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | انگور به بازار مشهد آمد افزایش قیمت نان فعلاً منتفی شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | نان مورد نیاز مردم تأمین است؛ جای نگرانی نیست قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی دوباره افزایش نرخ یافت وزیر پیشنهادی اقتصاد: همواره خود را پاسخ‌گوی مردم و نمایندگان می‌دانم پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری تیرماه از امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد آماده‌سازی نرم افزار تعیین نرخ اجاره بهای مسکن در مشهد ظرف یک ماه پیش‌رو یارانه خردادماه ۱۴۰۴ دهک‌های اول تا سوم واریز شد توصیه صنف جایگاه‌داران به مردم برای مدیریت مصرف سوخت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف فعالیت بورس‌ها در روز‌های ۲۶ و ۲۷ خرداد ١۴۰۴ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | افت قیمت خودرو‌ها قیمت خودرو‌های داخلی پس از حمله اسرائیل به ایران چقدر شد؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) توقف معاملات طلا و ارز با قیمت‌های عجیب درپی تنش‌های امنیتی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دامداران خراسان رضوی دیگر توانی برای ماندن در خشکسالی را ندارند

  • کد خبر: ۱۶۵۹۸۴
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۷
دامداران خراسان رضوی دیگر توانی برای ماندن در خشکسالی را ندارند
رییس اتحادیه انجمن گاوداران خراسان رضوی گفت: آمار اشتباه باعث نابودی هر چه بیشتر تولید کشور و از بین رفتن منابع ملی و بیت المال شده است و جای بسی تاسف است؛ که این معضل در تولید شیر و گوشت کشور بیشتر نمایان بوده است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، فرشید صراف در خصوص مشکلات تولید در این حوزه گفت: در سالی که نامش را به مهار تورم و افزایش تولید است متاسفانه دوباره شاهدیم که برخی مسولین کشور این نامگذاری را مانند سال‌های گذشته به عنوان یک شعار انتخاب نموده و آنچنان که بایسته است به عنوان خط مشی اقتصادی خود قرار نمی‌دهند.

عملکرد اشتباه مسئولین، پشت تولید را خمیده ترکرده است

به گفته رییس اتحادیه انجمن گاوداران خراسان رضوی، مسلما خط مقدم تولید پروتئین کشور در دست دامدارانی است که هر ساله جور سیاست‌های اشتباه دولتمردان را به دوش کشیده اند، کما اینکه در سال‌های گذشته شاهد نتایج و عملکرد ضعیفی بعضی مسئولین بوده ایم و به همین دلیل هر ساله پشت تولید را خمیده تر و توان اقتصادی ملت شریف ایران را پایینتر از سال گذشته می بینیم.

چرا تصمیمات اشتباه  به حذف دامداران و کاهش تولید ادامه دارد؟

وی اذعان کرد: آمار اشتباه باعث نابودی هر چه بیشتر تولید کشور و از بین رفتن منابع ملی و بیت المال شده است و جای بسی تاسف است که این معضل در تولید شیر و گوشت کشور بیشتر نمایان بوده که متأسفانه این امر مسبب تصمیمات اشتباه در سطح کلان کشور گردیده است.

به گفته این فعال در حوزه پرورش دام، در جایی که برای دامداران بهای تمام شده شیر خام بیش از ۱۷۵۰۰۰ ریال است در شورای تحکمی قیمت گذاری به ۱۵۰۰۰۰ ریال تصویب می شود. این مسئله سالهاست جای افسوس دارد که چرا اینگونه تصمیماتی که به حذف دامداران و کاهش تولید منجر گردیده، ادامه داشته و هیچگونه عبرتی گرفته نمی‌شود و دامدارانی که بیش از ۴۰ سال با تشویق دولت‌ها در جهت خودکفایی باهمه تنگنا‌ها حرکت نموده اند، دیگر توانی برای ماندن درسالی که خشکسالی در این استان بیداد می‌کند، ندارند.

کم کاری ها و تصمیمات غیرکارشناسی بر دوش تولیدکنندگان است

رییس اتحادیه انجمن گاوداران خراسان رضوی در ادامه یادآورشد: چرا در جایی که طبق تبصره ماده ۴ قانون هدفمند سازی یارانه ها قرار بر افزایش سالانه یارانه های بخش تولیدات کشاورزی و دامداری است بدور از تورمی که نتیجه عملکرد اشتباه سیاست گزاران است، توجهی نمی‌شود.

وی افزود: چرا طبق ماده ۳۳ قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و ماده ۲۰ قانون نظام جامع دامپروری ، خرید تضمینی به فراموشی سپرده شده است. چرا طبق ماده۱۱ نظام جامع دامپروری تعرفه موثر بر واردات را به درستی اجرا نمی نمایند، و چرا طبق همین قوانین حمایت‌های لازم مبنی تولید و خودکفایی محصولات استراتژیک در داخل کشور را سردرگم رها نموده اند. چگونه است که مدعیان کارشناسی عواقب اشتباه خود را نمی بینند و نمی پذیرند و صرفا تمام کم کاری ها و تصمیمات غیرکارشناسی خود را بر دوش تولیدکنندگان می اندازند.

فرشید صراف با بیان اینکه این مطالب را به گوش مقام معظم رهبری رسانده ایم در ادامه گفت: از رهبری تقاضا کردیم دستور بفرمایند در سال افزایش تولید های تمام شده شیر خام به قیمت ۱۷۵۰۰۰ ریال تعیین شود. قیمت مواد اولیه نهاده های دامی و حمل ونقل و دارو، کارگری و سایر عوامل تاثیر گذار بر بهای تمام شده شیرخام و گوشت قرمز را کنترل و تثبیت نشود.

همچنین کلیه اقلام خوراک دام و موارد مورد نیاز را برای تولید کنندگان زمینه تامین را فراهم ساخته تا سر از بازار آزاد در نیاورد . تخصیص یارانه جهت کنترل بهای تمام شده و سرمایه درگردش با بهره کم.

دامداران هم آمادگی خود را جهت موارد ذیل اعلام میدارند: تضمین تحویل شیر خام تولیدی به کارخانجات لبنی تا پایان سال به قیمت ۱۷۵۰۰۰ ریال،  افزایش تولید در انتهای هرسال، همچنین علاوه برکمک به تداوم خود کفایی محصولات لبنی ، در تولید کره نیز کشور را همچون سال‌های گذشته بی نیاز نمایند و در نهایت افزایش صادرات محصولات لبنی و در نهایت ارز آوری، برای اقتصاد کشور را فراهم آورند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->