افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان ثبت‌نام بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) | تحویل ۶۰ روزه + لینک جزئیات فرایند طرح‌های جایگزینی و اسقاط خودرو‌های فرسوده اعلام شد + لینک سایت
سرخط خبرها

دامداران خراسان رضوی دیگر توانی برای ماندن در خشکسالی را ندارند

  • کد خبر: ۱۶۵۹۸۴
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۷
دامداران خراسان رضوی دیگر توانی برای ماندن در خشکسالی را ندارند
رییس اتحادیه انجمن گاوداران خراسان رضوی گفت: آمار اشتباه باعث نابودی هر چه بیشتر تولید کشور و از بین رفتن منابع ملی و بیت المال شده است و جای بسی تاسف است؛ که این معضل در تولید شیر و گوشت کشور بیشتر نمایان بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشید صراف در خصوص مشکلات تولید در این حوزه گفت: در سالی که نامش را به مهار تورم و افزایش تولید است متاسفانه دوباره شاهدیم که برخی مسولین کشور این نامگذاری را مانند سال‌های گذشته به عنوان یک شعار انتخاب نموده و آنچنان که بایسته است به عنوان خط مشی اقتصادی خود قرار نمی‌دهند.

عملکرد اشتباه مسئولین، پشت تولید را خمیده ترکرده است

به گفته رییس اتحادیه انجمن گاوداران خراسان رضوی، مسلما خط مقدم تولید پروتئین کشور در دست دامدارانی است که هر ساله جور سیاست‌های اشتباه دولتمردان را به دوش کشیده اند، کما اینکه در سال‌های گذشته شاهد نتایج و عملکرد ضعیفی بعضی مسئولین بوده ایم و به همین دلیل هر ساله پشت تولید را خمیده تر و توان اقتصادی ملت شریف ایران را پایینتر از سال گذشته می بینیم.

چرا تصمیمات اشتباه  به حذف دامداران و کاهش تولید ادامه دارد؟

وی اذعان کرد: آمار اشتباه باعث نابودی هر چه بیشتر تولید کشور و از بین رفتن منابع ملی و بیت المال شده است و جای بسی تاسف است که این معضل در تولید شیر و گوشت کشور بیشتر نمایان بوده که متأسفانه این امر مسبب تصمیمات اشتباه در سطح کلان کشور گردیده است.

به گفته این فعال در حوزه پرورش دام، در جایی که برای دامداران بهای تمام شده شیر خام بیش از ۱۷۵۰۰۰ ریال است در شورای تحکمی قیمت گذاری به ۱۵۰۰۰۰ ریال تصویب می شود. این مسئله سالهاست جای افسوس دارد که چرا اینگونه تصمیماتی که به حذف دامداران و کاهش تولید منجر گردیده، ادامه داشته و هیچگونه عبرتی گرفته نمی‌شود و دامدارانی که بیش از ۴۰ سال با تشویق دولت‌ها در جهت خودکفایی باهمه تنگنا‌ها حرکت نموده اند، دیگر توانی برای ماندن درسالی که خشکسالی در این استان بیداد می‌کند، ندارند.

کم کاری ها و تصمیمات غیرکارشناسی بر دوش تولیدکنندگان است

رییس اتحادیه انجمن گاوداران خراسان رضوی در ادامه یادآورشد: چرا در جایی که طبق تبصره ماده ۴ قانون هدفمند سازی یارانه ها قرار بر افزایش سالانه یارانه های بخش تولیدات کشاورزی و دامداری است بدور از تورمی که نتیجه عملکرد اشتباه سیاست گزاران است، توجهی نمی‌شود.

وی افزود: چرا طبق ماده ۳۳ قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و ماده ۲۰ قانون نظام جامع دامپروری ، خرید تضمینی به فراموشی سپرده شده است. چرا طبق ماده۱۱ نظام جامع دامپروری تعرفه موثر بر واردات را به درستی اجرا نمی نمایند، و چرا طبق همین قوانین حمایت‌های لازم مبنی تولید و خودکفایی محصولات استراتژیک در داخل کشور را سردرگم رها نموده اند. چگونه است که مدعیان کارشناسی عواقب اشتباه خود را نمی بینند و نمی پذیرند و صرفا تمام کم کاری ها و تصمیمات غیرکارشناسی خود را بر دوش تولیدکنندگان می اندازند.

فرشید صراف با بیان اینکه این مطالب را به گوش مقام معظم رهبری رسانده ایم در ادامه گفت: از رهبری تقاضا کردیم دستور بفرمایند در سال افزایش تولید های تمام شده شیر خام به قیمت ۱۷۵۰۰۰ ریال تعیین شود. قیمت مواد اولیه نهاده های دامی و حمل ونقل و دارو، کارگری و سایر عوامل تاثیر گذار بر بهای تمام شده شیرخام و گوشت قرمز را کنترل و تثبیت نشود.

همچنین کلیه اقلام خوراک دام و موارد مورد نیاز را برای تولید کنندگان زمینه تامین را فراهم ساخته تا سر از بازار آزاد در نیاورد . تخصیص یارانه جهت کنترل بهای تمام شده و سرمایه درگردش با بهره کم.

دامداران هم آمادگی خود را جهت موارد ذیل اعلام میدارند: تضمین تحویل شیر خام تولیدی به کارخانجات لبنی تا پایان سال به قیمت ۱۷۵۰۰۰ ریال،  افزایش تولید در انتهای هرسال، همچنین علاوه برکمک به تداوم خود کفایی محصولات لبنی ، در تولید کره نیز کشور را همچون سال‌های گذشته بی نیاز نمایند و در نهایت افزایش صادرات محصولات لبنی و در نهایت ارز آوری، برای اقتصاد کشور را فراهم آورند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->