جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سامانه جامع نظام دامپزشکی کشور چه امکاناتی دارد؟

  • کد خبر: ۱۶۶۵۳۵
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۱
سامانه جامع نظام دامپزشکی کشور چه امکاناتی دارد؟
رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور گفت: سامانه جامع یکپارچه نظام دامپزشکی کشور آماده رونمایی و فعالیت است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حامد زارعی روز یکشنبه در جمع دامپزشکان و مسئولان فنی بخش خصوصی استان ایلام اظهار کرد: در سامانه جامع یکپارچه امور مختلفی، چون عضویت، صدور پروانه‌های ماده پنج و ۲ و شیوه نامه‌ها، فعالیت‌ها و خدمات سازمان نظام دامپزشکی به شکل برخط، قابل دسترسی و مشاهده است.

وی افزود: پرداخت حقوق و مزایای ناظران فنی و بهداشتی به عنوان یکی از معضلات و چالش‌های ریشه دار با قوانین و اصل نظارت همخوانی ندارد و ناظر و مسئول فنی به کارفرما وابستگی حقوقی دارد.

زارعی با بیان اینکه عدم وابستگی پرداختی ناظران فنی و بهداشتی به کارفرما و تامین امنیت شغلی این افراد از دغدغه‌های اصلی سازمان نظام دامپزشکی کشور است، گفت: رفع چالش‌ها و ایراد‌های آن توسط وزارت جهادکشاورزی و هیات وزیران در دست پیگیری و اصلاح است.

وی ادامه داد: سازمان نظام دامپزشکی برای اصلاح قوانین پرداخت حقوق ناظران به طور جدی ورود کرده است و در صورت تصویب توسط هیات وزیران، ارتباط پرداخت حقوق ناظران از سوی کارفرما که مشکلاتی را برای این صنف ایجاد کرده قطع می‌شود.

زارعی اضافه کرد: پرداخت حقوق ناظران از محل‌های پیش بینی شده قانونی انجام خواهد گرفت و با این اقدام علاوه بر تامین امنیت شغلی ناظران و مسئولان فنی، میزان و کیفیت نظارت بر سلامت دام، طیور، آبزیان، دارو و نهاده‌های دامی این واحد‌های تولیدی و موارد دیگر افزایش خواهد یافت.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور اظهار کرد: در آیین‌نامه نظارت بهداشتی به صراحت در خصوص عدم وابستگی حقوقی ناظران به کارفرمایان اشاره شده است در حالی که سال‌های گذشته به دلایل مختلف این اقدام انجام نگرفت، اما در دوره جدید تحقق اجرای آن در دستور کار و پیگیری است.

وی در مورد نرخ حقوق‌های پرداختی هم توضیح داد: آیین نامه نرخ حقوق‌های دریافتی ناظران و مسئولان فنی و بهداشتی در حال تدوین است که ضریب حقوق افراد باتوجه به شاخص‌هایی، چون سابقه کار، ظرفیت تولید، بدی آب و هوا، استان محل خدمت و فاکتور‌های دیگر تعیین خواهد شد.

زارعی افزود: در حالی که طبق یک قانون مجوز‌های فعالیت بخش خصوصی بر اساس مواردی، چون ظرفیت دامی توان منطقه صادر می‌شود، طبق قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار هیچ ظرفیتی برای ایجاد کسب کار نباید در نظر گرفته شود که این ۲ قانون دارای تناقض هستند که از طریق مجلس و دولت در حال رفع تناقض است.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد: سازمان نظام دامپزشکی به عنوان یک نهاد غیردولتی، مجری بخشنامه‌های دولتی ابلاغی از سوی وزارت جهادکشاورزی یا هیات وزیران است و البته در فرآیند تصویب یک بخشنامه دولتی، سازمان نظام دامپزشکی پیشنهادات خود را مطرح و ارائه می‌کند.

رئیس نظام دامپزشکی استان ایلام هم در این جلسه با بیان اینکه سازمان نظام دامپزشکی تشکلی مردم نهاد است که قانون تاسیس آن در آبان ۷۶ به تایید شورای نگهبان رسید، اظهار داشت: یکی از اهداف این سازمان تلاش در جهت همکاری هر چه بیشتر شاغلان حرفه دامپزشکی با دستگاه‌های اجرایی دولتی به منظور ارتقای بهداشت عمومی جامعه است.

دکتر عبدالحسن قیطاسی به عمده فعالیت‌های سازمان نظام دامپزشکی اشاره و اظهار کرد: در ۲ حوزه صدور و تمدید پروانه‌های بهداشتی واحد‌های تولیدی دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل و افزایش بهره‌روی بخش کشاورزی و منابع طبیعی صدور و تمدید پروانه‌های تاسیس مراکز درمانی شامل بیمارستان، درمانگاه، داروخانه، آزمایشگاه بر عهده سازمان نظام دامپزشکی است.

وی با بیان اینکه سازمان نظام دامپزشکی در استان ایلام از شروع این دوره نظام پزشکی به ۶۳۳ عضو خدمات رسانی می‌کند، افزود:در استان ایلام ۱۸ مرکز درمانگاهی،۳۷ داروخانه، سه آزمایشگاه، پنج شرکت پخش دارو و چهار بیمارستان دامپزشکی فعال وجود دارد.

قیطاسی ادامه داد: در دوره چهارم فعالیت نظام پزشکی از سال ۹۷ تاکنون تعداد یکهزار و ۷۶۹ پروانه صنعتی بهداشتی و دامداری،۵۱ پروانه غیر صنعتی و ۳۵۰ پرونده در دست اقدام صادر و یا تمدید شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->