بررسی بخش دوم از بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس شورای اسلامی در دو نوبت صبح و عصر دیدار عراقچی با وزیر خارجه بحرین (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر
سرخط خبرها
سفیر سوئیس در ایران:

نباید دارو‌های ارسال شده به ایران به بازار‌سیاه برود

  • کد خبر: ۱۶۶۰۶
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۸
نباید دارو‌های ارسال شده به ایران به بازار‌سیاه برود
سفیر سوئیس گفت: ما باید اطمینان داشته باشیم این داروها به ایران بیاید و در ایران بماند و نه تنها به کشورهای همسایه ارسال نشود بلکه وارد بازار سیاه هم نشود.
به گزارش شهرآرانیوز؛ «مارکوس لایتنر» سفیر سوئیس در ایران در نشست خبری امروز خود در خصوص راه‌اندازی کانال سازوکار مالی این کشور با ایران برای ارسال کالا‌های بشردوستانه گفت: با فراهم آمدن این کانال سوئیس سهم مهمی در فراهم آوردن دارو برای مردم ایران خواهد داشت و این همان سنت انسان‌دوستانه سوئیس است. این کانال تنها یک ابزار انسان‌دوستانه نیست و علامتی سیاسی نیز تلقی می‌شود.

لایتنر افزود: با اطمینانی که ایران و آمریکا به سوئیس دارند، توانستیم این سازوکار را فراهم کنیم که نشانه‌ای از تشنج‌زدایی تلقی می‌شود. اقلام دارویی همواره از تحریم‌ها معاف بودند و با آغاز مجدد تحریم‌های آمریکا علیه ایران، تمایل شرکت‌ها برای همکاری با ایران کم شد و دیگر روش‌ها و کانال‌های باقیمانده هم خیلی گران هستند و این مسأله ما را ترغیب کرد که این کانال را راه‌اندازی کنیم.

سفیر سوئیس در ایران گفت: ما برای راه‌اندازی این کانال ارتباطات گسترده‌ای با مقام‌های ایرانی، آمریکایی و بانک‌های سوئیس داشتیم تا بتوانیم این کانال را امن کنیم.

وی افزود: از طریق این تمهید وزارت خزانه‌داری آمریکا به شرکت‌های حاضر در این کانال تضمین می‌دهد که شامل حال تحریم‌های آمریکا نخواهند شد. ما در این سازوکار سرمایه گذاری کردیم تا اطمینان حاصل کنیم که اقلام وارد شده توسط این کانال به دست بیماران ایرانی برسد. بانک‌ها و شرکت‌های مشارکت‌کننده در این سازوکار اطلاعات شرکای خود را تامین خواهند کرد و در اختیار مقام‌های سوئیس قرار خواهند داد.
 
 
۱۸۰ هزار بسته دارویی هم‌اکنون در ایران
لایتنر گفت: تاکنون سه پرداخت از طریق بانک سوئیسی در این رابطه صورت گرفته است و در همین راستا معاملاتی شامل خرید دارو به ارزش ٢.٣ میلیون یورو صورت گرفته است. امروز ١٨٠ هزار بسته اقلام دارویی را به عنوان بخشی از این کانال در ایران دریافت کردیم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص حجم سرمایه‌گذاری در این کانال گفت: در زمینه سرمایه‌گذاری دو نکته متفاوت وجود دارد که یکی بخش سرمایه‌گذاری سیاسی و فناوری است و به عنوان نمونه می‌توان به مذاکرات مقام‌های سوئیس با دولت آمریکا اشاره کرد. همچنین ما بسیار تلاش کردیم که تعهد کاری بالا در این راستا وجود داشته باشد تا مطمئن شویم کلیه محصولات به بیماران ایرانی تعلق می‌گیرد و این دلیل تاخیر در راه‌اندازی این کانال است. دلیل بعدی تاخیر هم این است که باید همه طرف‌ها را به مشارکت ترغیب می‌کردیم. لازم است یادآور شوم این مبادلات ابتدایی در حد آزمایش است.

لایتنر در خصوص اینکه آیا در چهارچوب این کانال ایران قادر به خواهد بود از هر کشوری که بخواهد دارو تهیه کند، گفت: پیش‌تر عنوان کردم که سایر کشور‌ها هم می‌توانند این کانال را با ایران راه‌اندازی کنند، اما این کانال تنها شرکت‌های سوییسی با شرکت‌های مستقر در سوییس را در برمی‌گیرد. ما می‌خواهیم تضمین‌کننده این کانال باشیم در نتیجه هر شرکتی باید یک ارتباط سوییسی داشته باشد؛ البته صحبت من به این معنا نیست که کالا‌های دارویی فقط باید سوئیسی باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->