زلزله در کشکسرای آذربایجان شرقی (۳۰ شهریور ۱۴۰۲) بازدید وزیر کشور از مناطق سیل زده شهرستان آستارا اهمیت خواب مناسب در پیشگیری از آلزایمر استاندار خراسان رضوی: مشکل روستا‌ها با حضور مردم روستا حل می‌شود قتل مرد همسایه به دلیل تعرض جنسی در تهران هشدار پلیس فتا: این لینک را هرگز باز نکنید معترضان به نتایج آزمون استخدامی آموزگاری چه کنند؟ | چگونه می‌توان از آموزگاری برای انتخاب دبیری انصراف داد؟ پرواز‌های ایران به ارمنستان و آذربایجان دوباره برقرار شد (۳۰ شهریور ۱۴۰۲) سازمان حمایت به اظهارات سازمان تعزیرات درباره پرونده تخلف یک خودروساز، واکنش نشان داد ۱۰۰ درصد اراضی ملی خراسان رضوی سنددار شد بازداشت فرد متهم به قتل یک مادر در خواف خراسان رضوی ۴۰۰۰ بهورز و ۵۰۰۰ کارشناس حوزه بهداشت استخدام می‌شوند | شرایط پذیرش بهورز متفاوت از سایر رشته‌هاست اعمال قانون ۵۶۳ دستگاه خودروی متخلف و حادثه ساز در مشهد (۳۰ شهریور ۱۴۰۲) برای درمان کدام بیماری‌ها پیوند سلول‌های بنیادی به‌کار می‌آید؟ نکاتی درباره پیشگیری از گرفتار شدن در ترافیک صبحگاهی و تصادف‌های مهر ماه آیا شیرین‌کننده‌های مصنوعی بر سلامت روان اثر می‌گذارند؟ ۱۹ هزار دانش آموز استثنایی خراسان رضوی راهی کلاس درس می‌شوند رفع دغدغه خانواده‌ها با  ایجاد حسینیه کودک در  هیئات مذهبی سنمان که بالا رفت، چه چیز در انتظارمان خواهد بود؟ علت تعطیلی یکشنبه دوم مهرماه ۱۴۰۲ چیست؟ مقنی که ۸ ساعت در چاه گرفتار بود، نجات یافت | وقوع ۱۱ حادثه سقوط در چاه در مشهد طی یک سال اخیر
خبر فوری

کدام افراد کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۶۶۵۴۱
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۸
کدام افراد کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند؟
حافظه اغلب با افزایش سن بدتر می‌شود و این بخشی طبیعی از روند پیری است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، افرادی که متوجه می‌شوند حافظه‌شان در حال بدتر شدن است، کمتر به بیماری آلزایمر مبتلا می‌شوند؛ بنابراین این نتایج خودآگاهی یک نشانه سالم محسوب می‌شود.

مدت‌هاست که پزشکان گمان می‌کنند افرادی که به نظر می‌رسد از مشکلات حافظه خود بی‌اطلاع هستند، در معرض خطر بیشتری برای زوال عقل قرار دارند، اما این یکی از اولین مطالعاتی است که این مورد را بررسی می‌کند.

محققان دانشگاه مک گیل در مونترال کانادا، داده‌های ۴۵۰ بیمار را که دچار نقص حافظه خفیف بودند، بررسی کردند. تجربه بیماران از حافظه خود با دیدگاه‌های عینی دوستان و خانواده مقایسه شد.

بیمارانی که از مشکلات حافظه خود آگاه نبودند از نظر عصبی وضعیت بدتری داشتند، آنان اختلال متابولیک در مغز و پروتئین‌های آمیلوئید بیشتری داشتند.

دو سال بعد، خطر ابتلا به زوال عقل در بیمارانی که بیشتر از مشکلات حافظه خود بی‌اطلاع بودند، سه برابر شد.

سرژ گوتیه، یکی از محققان این تحقیق گفت: این مورد برای پزشکان کاربرد عملی دارد، افرادی که از مشکلات خفیف حافظه شکایات دارند باید خود را ارزیابی کنند و اطلاعات جمع‌آوری شده از افراد آگاه قابل اعتماد مانند اعضای خانواده یا دوستان نزدیک را در نظر بگیرند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}