اختتامیه جشنواره ملی ناداستان «سفر در معنا» در مشهد برگزار شد هادی حجازی‌فر، مجری دو پروژه متفاوت می‌شود سینما، پل تازه ارتباطی ایران و ارمنستان سوگل خلیق: سریال «شکارگاه» دشواری هم داشت اما نتیجه ارزشمند بود فصل دوم سریال «دکل» از شبکه چهار پخش خواهد شد «قرار» با حال و هوای حرم مطهر رضوی روی آنتن شبکه تهران می‌رود فراخوان اولین رویداد نمایشنامه‌نویسی «قلم» منتشر شد علی دهکردی: دوران سختی را پشت سر گذاشتیم + عکس «کبوتر امید» از گرشا رضایی منتشر شد کافه شهر | مونولوگی از عشق و قند و خاطره ۱۵  فرهنگ سرای مشهد میزبان اکران فیلم و پویانمایی شده‌اند انتشار فهرست ۱۰۰ فیلم برتر دهه ۱۹۷۰ میلادی سینما با یک فیلم ایرانی ماجرای لغو اجرا‌های نمایش خانه به دوش در مشهد نتفلیکس فیلم هیجان‌انگیز «فرانکنشتاین» را اکران می‌کند طراح لوگوی «۰۰۷» جیمز باند درگذشت رمان «دیوید کاپرفیلد» ترجمه مسعود رجب‌نیا به چاپ سیزدهم رسید آغاز فیلمبرداری فیلم جدید جوئل کوئن در اسکاتلند پخش دوبله فارسی «جاده یخی انتقام» در شبکه نمایش خانگی قاتل «متیو پری» در دادگاه مجرم شناخته شد
سرخط خبرها

۴۰۰ فقره از اسناد علوی به مردم خراسان رضوی اهدا می شود

  • کد خبر: ۱۶۷۵۸
  • ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۴
۴۰۰ فقره از اسناد علوی به مردم خراسان رضوی اهدا می شود
مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان خراسان رضوی گفت: ۴۰۰ فقره از اسناد علوی به مردم این استان اهدا می شود.
به گزارش شهرآرانیوز، عباسعلی نیک فرجام افزود: طی مراسمی با حضور رئیس بنیاد مستضعفان کشور و رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان تعداد ۷ هزار سند اهدایی مقام معظم رهبری به مردم ۵ استان کشور واگذار خواهد شد که سهم خراسان رضوی تعداد ۴۰۰ فقره سند به صورت رایگان است.
 
 
وی خاطرنشان کرد: این مراسم با محوریت گلستان و به صورت ویدئو کنفرانس در خراسان رضوی، گیلان، مازندران و خراسان شمالی به صورت همزمان برگزار خواهد شد.
 
 
مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان خراسان رضوی گفت: به همین منظور ۶ حلقه چاه به ۱۱۶ کشاورز و بیش از ۳ هکتار زمین در قالب یک فقره جهت توسعه و تعریض فضای شهری به شهرداری شهرجنگل از توابع رشتخوار به ارزش ریالی ۱۳۰ میلیارد ریال واگذار می‌شود.
 
 
نیک فرجام افزود: واگذاری اسناد علوی از سال ۱۳۹۲ آغاز شده و تاکنون بالغ بر ۸۵ هزار فقره از اسناد علوی به همت سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان به واجدین شرایط در سراسر کشور واگذار شده است.
 
 
وی تصریح کرد: اسناد موسوم به علوی مربوط به خاندان پهلوی و وابستگان آن‌ها بود که پس از انقلاب به دستور حضرت امام خمینی (ره) در اختیار بنیاد مستضعفان قرار گرفت تا به مردم که صاحبان اصلی آن هستند واگذار شود.
 
 
مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان خراسان رضوی گفت: همچنین تا کنون بیش از ۴ هزار فقره از این اسناد " هبه مقام معظم رهبری " به محرومین در استان اهدا شده است.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->