هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد خطر وقوع پاندمی جدید ورود ۵۴ هزار و ۲۵۹ زائر در تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق پایانه‌های مسافربری به مشهد قیمت بلیت پرواز نجف-تهران به ۱۲ میلیون تومان رسید گذرنامه زیارتی اربعین چندروزه صادر می‌شود؟ + جزئیات پلمب یک واحد صنفی به‌دلیل عرضه مرغ تاریخ‌گذشته در سبزوار (۲۷ تیر ۱۴۰۳) بازرس کل خراسان رضوی: سیل ۲۶ اردیبهشت مشهد با قصور همراه بوده است اشک‌های پسر ۱۹ ساله‌ای که یک نفر را در مشهد به قتل رساند + عکس ترفندهای تمیز کردن خانه چرا مردان نباید مجرد بمانند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٢٧ تیر ١۴٠٣) | بارش رگباری باران در نیمه شمالی استان در اواخر هفته مصرف بی‌رویه‌ مُسکن‌ها می‌تواند برای بدن مضر باشد وزارت بهداشت: طی ۲ سال گذشته، ۲ هزار پزشک به مناطق محروم اعزام شدند خبر جدید از واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۷ تیر ۱۴۰۳) انتشار کلید اولیه کنکور‌ها و دفترچه سؤالات خارج‌ازکشور (۲۷ تیر ۱۴۰۳) تأخیر چهارساعته پرواز مشهد_کیش (۲۶ تیر ۱۴۰۳) کشف بزرگ اموال سرقتی در مشهد | ۲۱۵۰ کیلو کابل سرقتی برق و مخابرات در روز‌های گرم تابستان چند لیوان آب بنوشیم؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی استان‌ها طی ۵ روز آینده (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کدام نان‌ها ماندگارتر هستند؟ آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟ ۸۲ درصد مادران باردار در خراسان رضوی زیر پوشش مراقبت‌های بهداشتی هستند
سرخط خبرها

کاهش عرضه جهانی غذا به علت گرمای بی سابقه هوا

  • کد خبر: ۱۶۸۱۷۱
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۶
کاهش عرضه جهانی غذا به علت گرمای بی سابقه هوا
گرمای بی‌سابقه، گندم و عرضه جهانی غذا را تهدید می‌کند. جهان در حال گرمتر شدن است و شاید می‌توان گفت که تنها مرتبط با روزهای تابستانی نیست و این یک تغییر پیچیده و جهانی است که الگوهای فصلی را تغییر می‌دهد، شرایط آب‌وهوایی شدید، خشکسالی‌های شدید و امواج گرما را تشدید می‌کند و در نتیجه بر عرضه مواد غذایی ما تأثیر می‌گذارد.

به گزارش شهرآرانیوز، این مطالعه بر روی احتمال افزایش دماهای شدید به ویژه با تمرکز بر مناطق تولید گندم ایالات‌متحده و چین متمرکز است که می‌تواند عملکرد محصول را تخریب کند. میانگین دمای سطح جهانی در دهه گذشته ۱.۱ درجه سانتی‌گراد بالاتر از دمای بین سال‌های ۱۸۵۰ و ۱۹۰۰ بوده است.

اگر به محصولات گندم زمستانه نگاه کنیم. آنها رشد خود را در پاییز آغاز می‌کنند و تابستان بعد برداشت می‌شوند. دمای بالای بهار، زمانی که گیاه در حال گلدهی است، می‌تواند بر رشد گندم تأثیر بگذارد. رکوردشکنی گرما اغلب با رکوردشکنی خشکسالی همزمان می‌شود. این دو تهدید در کنار هم می‌توانند فصل رشد را به شدت کاهش دهند.

با توجه به اینکه ایالات‌متحده و چین تولیدکنندگان غلات قابل توجهی برای جهان هستند، شکست همزمان محصول یا شکست همزمان با سایر محصولات اصلی می‌تواند بر قیمت و در دسترس بودن مواد غذایی جهانی تأثیر زیادی بگذارد.

علاوه بر این، نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که تغییرات آب‌وهوایی ممکن است بروز آفات و بیماری‌هایی را که بر گندم تأثیر می‌گذارند تشدید کند و به چالش‌های پیش روی تولید گندم بیفزاید. تغییر الگوی آب‌وهوا همچنین می‌تواند چرخه‌های معمول کاشت و برداشت را مختل کند و باعث عدم اطمینان بیشتر کشاورزان شود.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۷ در Nature Climate Change منتشر شد و نشان می‌دهد که اگر دمای کره زمین تا دو درجه سانتی‌گراد افزایش یابد، عملکرد گندم به طور متوسط ۶ درصد در سطح جهان کاهش می‌یابد. این کاهش ممکن است قابل‌توجه به نظر نرسد اما با توجه به میلیاردها نفری که به گندم به‌عنوان غذای اصلی متکی هستند، تأثیر آن می‌تواند قابل توجه باشد.

کشاورزان و محققان برای کاهش این اثرات، در حال بررسی راهبردهای مختلف سازگاری هستند و اقدام اجتماعی جهانی مورد نیاز است.

منبع: هلث

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->