انتقال زائران اربعین از شلمچه با ناوگان ایرانی امکان پذیر شد هوای کشور گرم‌تر می‌شود (یکم مرداد ۱۴۰۳) افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه‌اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرخط خبرها

چرا باید قبل از عمل جراحی، ناشتا باشیم؟

  • کد خبر: ۱۶۸۳۶۲
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۰
چرا باید قبل از عمل جراحی، ناشتا باشیم؟
تمام افرادی که تجربه انجام عمل جراحی دارند، با این موضوع مواجه شده اند که برای دست کم ۱۲ ساعت قبل از عمل اجازه خوردن غذا ندارند. در ظاهر این موضوع برای عمل های جراحی سیستم گوارش منطقی است اما با توجه به این که این ممنوعیت برای عمل های جراحی مانند عمل مفصل زانو نیز اعمال می شود ممکن است از خود بپرسید چرا برای انجام عمل جراحی زانو نباید غذا بخورم؟

به گزارش شهرآرانیوز، هنگامی که به هر دلیلی از جمله انجام عمل جراحی یک بیهوشی عمومی در پیش دارید، معمولاً از شما خواسته می شود که قبل از عمل چیزی نخورده و ننوشید.

در حقیقت بیشتر بیماران در کنار استرس انجام یک عمل جراحی، با شنیدن این دستورالعمل احساس مورد ظلم قرار گرفتن را تجربه می کنند اما بد نیست بدانید این ممنوعیت خوردن و آشامیدن برای امنیت خودتان است.

از نظر علمی هنگامی که به هر دلیلی از بیهوشی عمومی استفاده می شود، رفلکس های بدن شما به طور موقت متوقف می شوند. اگر در معده شما غذا و نوشیدنی وجود داشته باشد، با توجه به قطع شدن رفلکس های طبیعی بدن که اجازه خروج مواد غذایی از معده را به سمت دهان و گلو نمی دهند، خطر استفراغ یا بازگشت مواد غذایی به گلوی شما وجود دارد. اگر این اتفاق بیفتد، غذا می تواند وارد ریه های شما شده و بر تنفس شما تأثیر گذاشته و باعث آسیب شود. در علم پزشکی استنشاق محتویات استفراغ شده معده به ریه ها آسپیراسیون نامیده می شود و می تواند منجر به بروز عفونت خطرناکی شود.

باید توجه داشت مدت زمانی که باید قبل از عمل بدون غذا یا نوشیدنی بمانید به نوع عمل شما بستگی دارد. با این حال، معمولا این مدت زمان محدودیت شامل حداقل شش ساعت برای غذا و دو ساعت برای مایعات است. البته این بازه زمانی برای هر نوع عمل و بیهوشی متفاوت بوده و در بیمارستان توسط کادر پزشکی به شما گفته می شود که چه مدت قبل از عمل نباید چیزی بخورید یا بنوشید.

توجه داشته باشید که حتی از جویدن آدامس نیز در این دوره محدودیت باید خودداری کرده و همچنین نباید سوپ و شیرینی و شکلات نیز مصرف کرد. علاوه بر موارد فوق ممکن است به شما توصیه شود برای یک بازه زمانی مشخصی از انواع خاصی از مصرف مایعاتی مانند شیر یا چای و قهوه نیز خودداری کنید. البته نوشیدن آب معمولا تا ۲ ساعت قبل از بیهوشی بلامانع است.

اگرچه ممکن است پرهیز از مصرف آب و غذا آزار دهنده باشد، اما باید این دستورالعمل ها را جدی تلقی کنید زیرا اگر قبل از جراحی غذا خورده یا آب بنوشید، ممکن است به دلیل خطرات احتمالی، عمل شما به تعویق افتاده یا حتی لغو شود.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->