حریق کابین آسانسور در مجیدیه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) هشدار اورژانس مشهد: گرمازدگی شدید می‌تواند منجر به فوت شود نجات چهار شهروند از حادثه حریق منزل مسکونی در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) مرگ پیرمرد ۷۰ ساله بر اثر کتک خوردن از پسر همسایه! قتل جوان ۳۰ ساله بر سر ارث پدر رفیقش| قاتل اعدام شد زلزله ۴.۶ ریشتری قلعه قاضی را در نزدیکی بندرعباس لرزاند باز هم رکورد گرم‌ترین روز ثبت‌شده در تاریخ شکسته شد افزایش ۲۳ درصدی مصرف آب در پی گرمای کم‌سابقه مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۳) غلظت خون را جدی بگیرید پلیس مبارزه با مواد مخدر ۳۳ کیلوگرم موادمخدر و روانگردان را در پایتخت کشف کرد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه می‌رسد با روش‌های مختلف فریز کردن رب گوجه‌فرنگی خانگی آشنا شوید جزایر گرمایی چیست؟ سه‌گانه خون بار سلطان صاحب‌قران | مروری بر حادثه ترور ناصرالدین‌شاه اختصاص ۳هزار کلاس درس به اسکان زائرین در مشهد باشگاه پشت میزنشین‌ها | چند حرکت ورزشی مخصوص کارمندان دانش‌آموزان و دانشجویان برای اعزام به سفر‌های زیارتی مانعی ندارند انفعال نهاد‌های بین المللی در زمینه ساخت مدرسه برای دانش آموزان اتباع در  مشهد سامان‌دهی بیش‌از ۵ هزار و ۶۰۰ شیء فرهنگی در خراسان‌رضوی نمرات فاجعه‌بار آزمون‌های نهایی کشور | تداوم افت نمرات در خراسان‌رضوی اجرای حکم قصاص مردی که مهمان برادرش را به قتل رسانده بود + عکس طلاق به خاطر چالش‌های عجیب اینستاگرامی | همسرم به ناخن‌هایم لاک قرمز زده بود!
سرخط خبرها

کشف داروی محافظت از شنوایی

  • کد خبر: ۱۶۸۴۳
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۴
کشف داروی محافظت از شنوایی
دانشمندان دارویی کشف کرده‌اند که پس از تزریق مثل یک محافظ شیمیایی برای گوش عمل کرده و بدون آن که صداهای پیرامون را قطع کند، از آسیب ناشی از صداهای بلند به گوش جلوگیری می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، این دارو که توسط محققان دانشگاه آیووا و دانشگاه واشنگتن طراحی شده است، در همان حال که به افراد اجازه می‌دهد تا همچنان صدا‌های پیرامون خود را بشنوند، از گیرنده‌های شنوایی در برابر صدا‌های بلند محافظت می‌کند. گیرنده‌های شنوایی بخشی از مولکول‌های موجود در سلول‌های عصبی گوش هستند که الگوی اطلاعات صوتی و شنیداری را از حسگر‌های صدا به مغز منتقل می‌کنند.

پژوهشگران در این مطالعه دریافتند که برخی از این گیرنده‌ها فاقد پروتئینی به نام GluA ۲ بوده و مسؤول بروز کم‌شنوایی هستند. مسدود کردن این گیرنده‌های معیوب در موش‌ها جلوی آسیب به شنوایی آن‌ها را گرفت.
این تیم تحقیقاتی براساس یافته‌های خود دارویی طراحی کرده و ساخته است که اگر موثر واقع شود می‌تواند تغییری اساسی در کیفیت زندگی بسیاری از افراد و به ویژه سربازان ایجاد کند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->