تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

مدیریت شهری مشهد، پای کار سامان‌دهی کودکان بازمانده از تحصیل

  • کد خبر: ۱۶۸۶۵۳
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۴
مدیریت شهری مشهد، پای کار سامان‌دهی کودکان بازمانده از تحصیل
موضوع سامان‌دهی کودکان بازمانده از تحصیل، دستور‌کار نشست اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد بود؛ موضوعی که به گفته رئیس این کمیسیون علت تامه آن، فقدان لوازم‌التحریر و‌... نیست، بلکه گاه این امر، ریشه در سبک زندگی افراد، قومیت آن‌ها و مشکلات اقتصادی خانواده دارد و در برخی خانواده‌ها، کودکان مشغول کار هستند و درآمدزایی دارند که موجب می‌شود خانواده برای تحصیل آن‌ها رضایت ندهند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن منصوریان با بیان اینکه در دوره چهارم شورای شهر، موضوع کودکان بازمانده از تحصیل در ستاد سامان‌دهی فرهنگی حاشیه شهر مطرح شد، اظهار کرد: در شورای پنجم نیز توافق ضمنی صورت گرفت تا شهرداری سرانه‌هایی را به کودکان بازمانده از تحصیل اختصاص دهد.

در آن زمان، سرانه پیش‌بینی‌شده برای هر دانش‌آموز ۳‌میلیون تومان برآورد و مقرر شد ۵۰‌درصد این سرانه توسط آموزش‌و‌پرورش و ۵۰‌درصد دیگر نیز با مشارکت شهرداری، آستان‌قدس و نهاد‌های دیگر تقبل و تأمین شود. اما آنچه که شاهد بودیم، یک کار غیرکارشناسی بود که خروجی و نتیجه مطلوب را نداشت.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین منصوریان خاطرنشان کرد: شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره، موضوع کودکان بازمانده از تحصیل را آسیب‌شناسی و راهکار‌ها را در‌این‌خصوص بررسی کرد تا موضوع را به معنای واقعی حل‌و‌فصل کنیم.

او با تأکید بر اینکه کودک بازمانده از تحصیل زیبنده شهر عالم آل‌محمد (ص) نیست، گفت: در شهر امام‌مهربانی‌ها نباید مانع و سدی پیش روی تحصیل افراد وجود داشته باشد؛ زیرا این امر با فلسفه وجودی شهر در تعارض است.
حجت‌الاسلام و المسلمین‌منصوریان ابراز امیدواری کرد که با سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات مختلف، شرایط را به‌نحوی پیش ببریم که مشهدالرضا (ع) به عنوان شهر بدون کودک بازمانده‌از‌تحصیل شناخته شود.

حل‌و‌فصل معضلات، تکلیف شورا

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این جلسه اظهار کرد‌: هر فردی که از سواد لازم برخوردار نباشد، برای ما معضل اجتماعی محسوب می‌شود.
مهدی ناصحی ادامه داد: حل‌و‌فصل معضلات اجتماعی احصاشده با کمک دستگاه‌های مختلف را تکلیف خود می‌دانیم و به سهم خود آن را دنبال می‌کنیم. او تأکید کرد: باید لایحه‌ای در زمینه شناسایی و حل‌و‌فصل مسائل مرتبط با جامعه مخاطبان طرح مقابله با کودکان بازمانده از تحصیل، از سوی شهرداری با مشارکت آموزش‌و‌پرورش تهیه و به شورای شهر ارائه شود.

برنامه‌ریزی دوساله

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد نیز با بیان اینکه شورای شهر و شهرداری، پای کار سامان‌دهی کودکان بازمانده از تحصیل هستند، اظهار کرد: وظیفه اصلی این امر با دولت است، اما آمادگی داریم که در کنار دستگاه‌های متولی، به سهم خود نقش‌آفرینی کنیم.
سیدابراهیم علیزاده گفت: نقش‌آفرینی شهرداری نباید مانع از ورود دیگر دستگاه‌های مسئول در این حوزه شود.
او تصریح کرد: با توجه به پیش رو بودن فصل تابستان، فرصت خوبی فراهم آمده است تا بتوانیم در یک برنامه‌ریزی دو‌ساله، این معضل اجتماعی را حل‌و‌فصل کنیم.

‌۲۰ میلیارد تومان معوق

دیگر عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد نیز بیان کرد: پارسال مقرر شده بود که ۲۰‌میلیارد تومان از بودجه عمرانی، به آموزش‌و‌پرورش داده شود، اما با وجود تأمین و تخصیص، این اعتبار تاکنون پرداخت نشده است.
مجید طهوریان‌عسکری خاطرنشان کرد: تفاهم‌نامه‌های این موضوع باید خیلی سریع‌تر منعقد شود تا بتوان به سمت عملیاتی شدن گام برداشت.

۷ هزارو ۸۰۰ بازمانده از تحصیل در حاشیه شهر

مدیرکل آموزش‌و‌پرورش خراسان‌رضوی هم در این جلسه اظهار کرد: استان خراسان‌رضوی از حیث آمار بی‌سوادی، در کشور رتبه بالایی دارد و جزو استان‌های نخست محسوب می‌شود.
سید امیر شوشتری با بیان اینکه حدود ۴۹۷‌هزار نفر جمعیت شش سال و بالاتر بی‌سواد در خراسان‌رضوی داریم، گفت: در شهرستان مشهد، ۱۸۳‌هزار‌و‌۷۹۵ نفر بازمانده از تحصیل و بی‌سواد داریم و نرخ باسوادی در استان، حدود ۹۰‌درصد است.
او ادامه داد: در مناطق حاشیه شهر مشهد، اعم از تبادکان و نواحی ۱، ۳ و ۵ آموزش‌و‌پرورش، ۷ هزار‌و‌۸۰۰ نفر کودک بازمانده از تحصیل دوره ابتدایی داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->