بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

قطار سریع‌السیر مشهد تهران راه می‌افتد؟

  • کد خبر: ۱۶۸۸۴۴
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۲
قطار سریع‌السیر مشهد تهران راه می‌افتد؟
هیاتی از فعالان تجاری و اقتصادی کشور چین به سرپرستی رایزن بازرگانی و اقتصادی کشور چین در ایران روز یکشنبه وارد مشهد شدند تا ابعاد مختلف راه‌اندازی قطار سریع السیر مشهد- تهران را بررسی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسوول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی با اعلام این خبر گفت: سفر هیات تجاری چینی به خراسان رضوی با قطار انجام شد و آنان پس از برگزاری نشستی مشترک با مدیر عامل راه آهن خراسان، سفر خود را از طریق قطار به نقاط مختلف این استان آغاز کرده اند.

هادی حقیقی اظهار داشت: این هیات قرار است از منطقه ویژه اقتصادی سرخس، سرمایه گذاری توسط شرکت‌های چینی و فرصت‌های سرمایه گذاری در این منطقه برای مبادلات تجاری و ترانزیت شرق و غرب دیدن کرده و آن‌ها را از نزدیک بررسی کنند.

وی بیان کرد: هیات مزبور در ادامه سفر خود به خراسان رضوی از چند واحد صنعتی فعال در استان واقع در شهر‌های مشهد و نیشابور که با مشارکت سرمایه گذاران چینی راه اندازی شده است، دیدن خواهند کرد و با ظرفیت‌های آن‌ها آشنا خواهند شد.

مسوول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: نتیجه این سفر فردا صبح طی نشستی به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و پیشنهاد‌های هیات تجاری چین بررسی خواهد شد.

حقیقی اضافه کرد: با توجه به پیگیری استاندار خراسان رضوی مبنی بر مشارکت چینی‌ها در ساخت قطار برقی مشهد - تهران، مهمترین هدف هیات تجاری برای سفر به استان، بررسی ابعاد این طرح برای مشارکت در ساخت آن بوده است، سفر هیات مزبور نیز بیشتر به سفر رییس جمهور ایران در بهمن ماه سال گذشته به چین و توافقات ۲ کشور و سند‌های همکاری منعقد شده، باز می‌گردد که از سوی سفارت چین در حال پیگیری و اجرا است.

وی اعضای هیات چهار نفره تجاری چینی را شامل "شو"، رایزن بازرگانی و اقتصادی چین در ایران، "لی یی فانگ"، دبیر دفتر بازرگانی مسوول سرمایه گذاری، "تان کوشان"، دبیر دفتر بازرگانی مسوول تجارت و "لی شین هؤا" دبیر دفتر امور کل اقتصادی برشمرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->