زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند
سرخط خبرها

اطلس سوادآموزی مشهد به سرانجام رسید

  • کد خبر: ۱۶۹۲۲۵
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۰
اطلس سوادآموزی مشهد به سرانجام رسید
۱۸۰‌هزار بی‌سواد در این شهرستان حضور دارند

«اطلس سوادآموزی خراسان‌رضوی و مشهد در پایان سال گذشته تکمیل و براساس آن میزان بی‌سوادی در هر شهرستانی مشخص شده است. اکنون طبق ابلاغ استاندار خراسان‌رضوی به فرمانداران، قرار است از همه ظرفیت‌های موجود، مانند گروه‌های غیردولتی، یعنی به‌صورت مردمی و جهادی، برای کاهش بی‌سوادی استفاده شود.»

این خبر را سیدجمال‌وزیری، معاون سوادآموزی آموزش‌و‌پرورش خراسان‌رضوی، در پاسخ به پرسش شهرآرا درباره وضعیت تهیه اطلس سوادآموزی استان اعلام کرد که از تکمیل آن و شروع فرایند اجرای آن در استان حکایت دارد.

۲۲ آذر‌ماه پارسال بود که خبری با عنوان «تهیه اطلس سوادآموزی تا پایان پاییز» در روزنامه شهرآرا منتشر کردیم و نوشتیم با استفاده از اطلس سوادآموزی قرار است تمرکز بر نقاطی که کم‌سوادی یا بی‌سوادی در آن‌ها بیشتر است، افزایش یابد؛ با‌این‌حال در پیگیری‌های بعدی مشخص شد که تهیه این اطلس به پاییز نمی‌رسد و این کار به پایان زمستان موکول می‌شود؛ معاون سوادآموزی آموزش‌و‌پرورش خراسان‌رضوی همان زمان دلیل آن را تأخیر در شروع کلاس‌ها و ثبت‌نام‌های دیرهنگام اعلام کرده بود.

وزیری اکنون در گفتگو با شهرآرا درباره آخرین وضعیت تهیه این اطلس اظهار کرد: اطلاعات اطلس سوادآموزی تکمیل شده، اما هنوز به‌صورت کاغذی است. منتظریم که اطلاعات این اطلس نیز در راستای یکپارچه شدن سامانه‌های وزارتی، الکترونیکی شود.
او درباره جزئیات این اطلس نیز خاطرنشان کرد: شمار افراد بی‌سواد به‌صورت تجمیعی در شهرستان مشهد، حدود ۱۸۰‌هزار نفر در گروه سنی شش تا شصت سال است که البته این آمار شامل اتباع غیرایرانی نمی‌شود. همچنین از این تعداد، حدود ۱۵‌هزار بازمانده از تحصیل از پارسال در استان جذب شده‌اند که حدود ۸ هزار نفر از آن‌ها مربوط به مشهد و نواحی آن‌اند.

آمار بالای بی‌سوادی در ناحیه یک، ۲ و ۷

معاون سوادآموزی آموزش‌و‌پرورش خراسان‌رضوی تصریح کرد: برخلاف تصور برخی افراد که گمان می‌کنند بیشتر آمار بی‌سوادی مربوط به حاشیه شهر است، در ناحیه یک، ۲ و ۷ مشهد نیز آمار بی‌سوادی بالاست و بیشترین دلیل آن نیز مهاجرت افراد به مشهد است. وزیری با اشاره به اینکه پارسال بر‌اساس ابلاغ وزارتخانه، هدف‌گذاری این معاونت با‌سواد کردن ۲۷‌هزار‌و‌۸۰۰ نفر بود، اظهار کرد:، اما اینکه چه تعداد از این افراد قبول شده‌اند و تحصیل آن‌ها منجر به دریافت مدرک می‌شود، پایان تیرماه مشخص خواهد شد.
او درباره اینکه چرا آمار اتباع در اطلس سوادآموزی وجود ندارد نیز بیان کرد: این اطلس تاکنون شامل اتباع نشده است، اما درصورتی‌که اداره‌کل اتباع، آمار دقیقی از شمار این افراد به ما بدهد، می‌توانیم جانمایی آن‌ها را مشخص کنیم.

۱۶۰۸ آموزش‌دهنده فعال

وزیری همچنین از تهیه راهنمای تسهیلگری باسوادی برای ارتقای سطح باسوادی در استان خبر داد و افزود: در‌واقع این راهنما، مراحل و فرایند انجام کار را مشخص می‌کند که به استانداری برای ابلاغ به فرمانداران ارائه شده است. اکنون ۱۶۰۸ نفر آموزش‌دهنده فعال در نهضت سوادآموزی استان داریم که با‌توجه‌به تعداد افراد بی‌سواد و اتباع، می‌توانیم تا ۳ هزار نفر آموزش‌دهنده داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->