شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

تهیه اطلس سوادآموزی تا پایان پاییز برای شناسایی مناطق گرفتار بحران بی‌سوادی در مشهد

  • کد خبر: ۱۳۹۶۸۴
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
تهیه اطلس سوادآموزی تا پایان پاییز برای شناسایی مناطق گرفتار بحران بی‌سوادی در مشهد
قرار است اطلس سوادآموزی در خراسان‌رضوی و مشهد تهیه شود تا تمرکز بر نقاطی که کم‌سوادی یا بی‌سوادی در آن‌ها بیشتر است، افزایش یابد. اطلسی که به‌گفته معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان برای نخستین‌بار در کشور، تهیه آن در خراسان‌رضوی مطرح شده و قرار است تا پایان پاییز به سرانجام برسد.

سعیده آل‌ابراهیم | شهرآرانیوز، جالی خالی سواد چیزی نیست که به‌راحتی بتوان آن را پر کرد. اگر فردی خواندن، نوشتن و شمردن را نیاموخته باشد، حضور در جامعه و حتی انجام کار‌های روزمره برایش سخت می‌شود.

نهضت سوادآموزی، سازمانی بود که با هدف باسوادکردن شمار زیاد بی‌سوادان شروع‌به‌کار کرد و هنوز مشغول فعالیت است و در این سال‌ها دنیای تار کلمات را برای بی‌سوادان زیادی واضح کرده است. وبگاه سازمان نهضت سوادآموزی به‌صورت هوشمند و به تفکیک هر استان و شهری که مدنظرتان است، شمار افراد بی‌سواد و باسواد را مشخص می‌کند. طبق این نمودار، شمار افراد باسواد در مشهد ۲ میلیون‌و ۷۵۱ هزارو ۹۸۸ نفر است و آمار ۲۲۴ هزارو ۸۴۸ نفر نیز نشانگر شمار افراد بی‌سواد در این شهر است.

حالا معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی از تدوین اطلس سوادآموزی در استان خبر داد و اظهار کرد: راه‌اندازی این اطلس برای نخستین‌بار در کشور و در خراسان‌رضوی مطرح شده و براساس آن قرار است نقاطی که با بحران بی‌سوادی یا کم‌سوادی روبه‌رو هستند، شناسایی شوند و پس از آن برنامه‌های نهضت سوادآموزی بر آن نقاط متمرکز شود.

سیدجمال وزیری ادامه داد: برای تهیه این اطلس، نیازمند جمع‌آوری آمار از ثبت‌احوال، آموزش‌وپرورش، فرمانداری و... هستیم که امیدواریم تا پایان آذرماه، این اطلس در استان تهیه شود.

او همچنین درباره اطلس اتباع که به‌تازگی مطرح شده است، افزود: این موضوع جزو طرح‌های در دست اقدام است، اما هنوز بخش‌نامه‌ای ابلاغ نشده و قرار است در این اطلس مناطقی که بیشترین ورود و میزان آموزش اتباع را دارند، شناسایی شوند و اطلاعات به‌صورت یک نقشه تهیه شود.

وزیری درباره آموزش اتباع نیز بیان کرد: دسته‌ای از اتباع، دانش‌آموزانی هستند که مدرک تحصیلی دارند و سنشان نیز اجازه می‌دهد که در مدارس عادی نام‌نویسی شوند. اما در صورتی که سن آن‌ها با مقطع تحصیلی مدنظر هماهنگ نباشد، در نهضت سوادآموزی نام‌نویسی می‌شوند.

معاون سوادآموزی آموزش‌وپرورش استان با اشاره به اینکه سه دوره در نهضت سوادآموزی داریم، گفت: دوره اول، «سوادآموزی» است که شامل مقطع اول تا سوم ابتدایی است. «انتقال» دومین دوره است که به پایه چهارم تا ششم مربوط است. دوره سوم نیز شامل «تحکیم» است که در حوزه بازآموزی است و البته این دوره برای اتباع نیست. ضمن اینکه ۲ هزارو ۲۲۰ آموزش‌دهنده فعال در استان برای نهضت سوادآموزی داریم که ۶۵۰ نفر از این تعداد در مشهد هستند.

او درباره آمار نام‌نویسی اتباع در نهضت سوادآموزی نیز گفت: هنوز اتباع درحال نام‌نویسی در نهضت هستند و سال تحصیلی آن‌ها از ابتدای آذرماه شروع می‌شود. اما پیش‌بینی‌ها و مجوز وزارت به استان نشان می‌دهد که امسال ۲ هزارو ۶۰۰ نفر در دوره سواد آموزی و ۷۵۰ نفر در دوره انتقال نام‌نویسی خواهند کرد.

تهیه اطلس سوادآموزی تا پایان پاییز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->