همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کار و دانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟ فروش آینه بغل خودرو‌های لوکس، فقط ۵۰۰ هزار تومان! دستگیری توزیع‌کننده مواد مخدر توسط پلیس مشهد | دیوار شیشه‌ای تبعه خارجی فرو ریخت لیست غذا‌های ممنوعه برای سالمندان سانحه رانندگی در فضایی خاص، منجر به جان‌باختن پسری ۱۲ساله در مشهد شد | مرگ عجیب یک نوجوان! کشاورزی خراسان رضوی در حال نابودی است | تأثیر بحران آب بر کشاورزی استان پاسخ سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی این وزارت خودرو‌های توقیفی بالای ۵ میلیون تومان جریمه ترخیص می‌شوند + جزئیات (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تأمین اجتماعی در حال تأمین منابع برای واریز معوقات گروهی از بازنشستگان است (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روایتی از ۲ مرکز ساماندهی کودکان کار در مشهد | توانمندسازی، آغازی بر پایان کودک‌کار آیا داروخانه‌ها ملزم به فروش اینترنتی دارو هستند؟ زندگی با «کودک درون» | چطور با کودک درون خود دوست شویم و از آن در زندگی روزمره بهره ببریم؟ عطاری‌ها حق ورود به درمان و فروش دارو‌های ترکیبی را ندارند نوشابه رژیمی سلامت کبد را بیشتر تهدید می‌کند نوشتن مشق جلوی تلویزیون ممنوع! تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد!
سرخط خبرها
یک متخصص فیزیولوژی ورزش با هشدار به شهروندان گفت:

جلیقه‌های لاغری سیستم عصبی بدن را مختل می‌کنند

  • کد خبر: ۱۶۹۵۴
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰
جلیقه‌های لاغری سیستم عصبی بدن را مختل می‌کنند
جلیقه‌ها و لباس‌های ورزشی که با عناوین مختلف و ادعای لاغری و چربی‌سوزی تبلیغ می‌شوند، مورد تایید نیستند و باعث اختلال در عملکرد سیستم عصبی بدن می‌شوند.
تکتم جاوید| دکترمحمدعلی سردار با تشریح عملکرد این جلیقه‌ها افزود: این دستگاه‌ها با یک جریان الکتریکی کارمی‌کنند که شبیه کار فیزیوتراپی است. در این لباس‌ها همزمان چندعضله را به کارگرفته‌می‌شوند و به همین جهت بدن انرژی بیشتری مصرف می‌کند. منتهی این جریان الکتریکی که همزمان وارد بدن می‌شود تاثیرات بدی بر روی سیستم عصبی می‌گذارد به خصوص اینکه شخصی از قبل آسیب بدنی هم داشته‌باشد.

وی ادامه داد: تصور کنید  به طور دائم در معرض یک شوک برقی قراردارید هرچند که آن شوک ضعیف باشد. سیستم عصبی را مختل می‌کند. این لباس‌ها تاثیر موقتی چربی‌سوزی دارند به شرطی که رژیم رعایت شود، اما به سرعت برگشت‌پذیر هستند و عوارض جانبی زیادی برروی بدن می‌گذارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: درحقیقت این دستگاه‌ها برای قهرمانان ورزشی ساخته شده‌است. کسانی که بدنشان به ورزش‌ها و تمرین واکنشی نشان نمی‌دهد و در رکودزنی درجامی‌زنند، مدتی با این لباس کارکرده و شوک الکتریکی وارد می‌کنند و سپس به ورزش عادی خود بازمی‌گردند.

دکتر سردار ضمن هشدار به شهروندان به خصوص خانم‌ها که بیشتر به دنبال روش‌های سریع لاغری هستند، تاکیدکرد: استفاده از این دستگاه برای افراد عادی اصلا توصیه نمی‌شود و اشخاصی  که تنها به جنبه تجاری فکر می‌کردند این دستگاه‌ها را وارد باشگاه‌های ورزشی کردند و با تبلیغ لاغری آن را بین اذهان مردم ترویج کردند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->