مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟
سرخط خبرها

‌عامل تیراندازی به زندان اصفهان کشته شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۹۵۷۹
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۳
‌عامل تیراندازی به زندان اصفهان کشته شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۲)
فرمانده انتظامی دلیجان با اشاره به تیراندازی به درب زندان اصفهان گفت: عامل تیراندازی در درگیری با پلیس استان مرکزی کشته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ مجتبی جمالی با اشاره به دستگیری مهاجم زندان اصفهان در دلیجان اظهار داشت: شب گذشته فرد یا افراد ناشناس با یک دستگاه خودرو اقدام به تیر‌اندازی به سمت درب اصلی زندان مرکزی اصفهان کرده و سریعا از محل متواری می‌شوند. 

وی با اشاره به اینکه براساس بررسی پوکه‌های به جا مانده در محل، مشخص شد در این تیر‌اندازی از سلاح وینچستر و کلاشینکف استفاده شده است، افزود: با توجه به احتمال متواری شدن متهمان به شهر‌های دیگر، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران این فرماندهی قرار گرفت. 

جمالی افزود: ساعاتی بعد یکدستگاه خودرو پژو پارس که فاقد پلاک جلو بود پس از ورود به حوزه استحفاظی شهرستان دلیجان بدون توجه به دستور ایست ماموران گشت کلانتری ضمن تهاجم به ماموران با سرعت متواری می‌شود. 

وی بیان کرد: با اعلام این خبر و احتمال اینکه خودرو همان خودرو مورد استفاده مهاجمان مسلح متواری است، دستورات هوشیاری و دستگیری آن‌ها به کلیه یگان‌ها ابلاغ شد. 

جمالی افزود: نهایتا راننده خودرو پس از متواری شدن از ایست و بازرسی و ورود به هسته مرکزی شهر به سمت شهروندان و ماموران تیراندازی می‌کند که با تعقیب و گریز صورت گرفته، ماموران جهت حفظ جان شهروندان و با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح به سمت خودرو مهاجم تیر‌اندازی و در خیابان امام دلیجان متوقف می‌شود. 

وی با اشاره به مجروح شدن راننده خودرو و انتقال سریع وی به بیمارستان عنوان کرد: مهاجم مسلح با وجود تلاش تیم پزشکی فوت می‌کند. 

جمالی با اشاره به کشف یک قبضه سلاح کلاشینکف و یک قبضه سلاح وینچستر و ۷۱ فشنگ جنگی و مقادیر زیادی پوکه گلوله‌های استفاده شده از خودرو متهم افزود: تحقیقات در این خصوص ادامه دارد و متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->