پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان توقیف ۲ نفتکش خارجی توسط نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ فروردین: «انسجام اجتماعی» برای گذر از شرایط خطیر امروز ضروری است عراقچی: ایران وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا نمی‌شود ارتش: اگر دشمنان تعرضی نسبت به سرزمین ایران کنند، پاسخ پشیمان کننده دریافت خواهند کرد پزشکیان: نوروز فرصتی برای تقویت همفکری و برادری میان کشور‌های اسلامی است
سرخط خبرها

وزیر نیرو خبر داد: احداث نیروگاه ۱۲۰ مگاواتی در سریلانکا به‌دست متخصصان ایرانی

  • کد خبر: ۱۶۹۸۴۰
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۳
وزیر نیرو خبر داد: احداث نیروگاه ۱۲۰ مگاواتی در سریلانکا به‌دست متخصصان ایرانی
وزیر نیرو با بیان اینکه امروز بالغ بر ۱۳ هزار مگاوات نیروگاه برق‌آبی در ایران وجود دارد، از پیشبرد مراحل نهایی احداث نیروگاه ۱۲۰ مگاواتی توسط شرکت و متخصصان ایرانی در سریلانکا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو در دیدار با "چامال راجاپاسکا" وزیر آبیاری کشور سریلانکا ضمن اشاره به وجود روابط تاریخی بین دو کشور ایران و  سریلانکا، نسبت به افتتاح پروژه احداث نیروگاه توسط متخصصان ایرانی در کشور سریلانکا در آینده نزدیک ابراز امیدواری کرد.

وزیر نیرو با تاکید بر احیا و توسعه روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دو کشور، افزود: ظرفیت گسترش روابط ایران و  سریلانکا  بیش از آن چیزی است که امروز برقرار است و وجود دارد.

وی تشکیل کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را برای تحقق این امر موثر دانست و گفت: وزارت نیرو از سوی ایران مسئول این کمیسیون شناخته می‌شود و تشکیل این کمیسیون مشترک موجب می‌شود در کنار احیای روابط، مسیر آینده شناسایی و برنامه‌های لازم بر اساس آن پیش‌بینی شود.

محرابیان  در ادامه به پیشینه روابط دو کشور اشاره و اظهار کرد: در سال ۲۰۰۸ در پی دیدار روسای جمهور وقت ایران و سریلانکا، حجم معاملات اقتصادی افزایش یافت و امروز نیز ایران آمادگی اجرا و پیشبرد پروژه‌های مختلف در حوزه‌های آب و انرژی را دارد.

وی به توانمندی شرکت‌های ایرانی برای انجام پروژه‌های حوزه آب و برق اشاره کرد و گفت: در این باره آنچه که مهم به نظر می‌رسد، مدل و مطالعات اقتصادی اجرای این پروژه‌هاست.

وزیر نیرو ضمن اشاره به اهمیت پروژه بزرگ و چندمنظوره «اوما اویا» توسط شرکت متخصص ایرانی در سریلانکا، بیان کرد: پیشبرد این پروژه موفق توسط مهندسان ایرانی نتیجه تجربه همکاری ایران و سریلانکا است و لازم است در کنار تسریع در پیشبرد مراحل نهایی، این پروژه بزرگ به شرکت‌های ایرانی و سریلانکایی معرفی شود تا جذابیت سرمایه‎گذاری را فراهم کند.

محرابیان با بیان اینکه امروز بالغ بر ۱۳ هزار مگاوات نیروگاه برق‌آبی در ایران وجود دارد، تصریح کرد: با احداث این نیروگاه در سریلانکا، ظرفیت تولید ۱۲۰ مگاوات برق فراهم می‌شود که با ارزش افزوده قابل توجهی همراه است.

وی افتتاح این پروژه را برای توسعه همکاری‌های دوطرف مفید ارزیابی کرد و افزود: افتتاح و پیشبرد این پروژه می‌تواند نقطه عطفی بر توسعه روابط مشترک بین دو طرف باشد.

در ادامه "چامال راجاپاسکا" وزیر آبیاری کشور سریلانکا ضمن ابراز خرسندی جهت ایجاد زمینه توسعه همکاری‌ها و گسترس روابط با ایران، گفت: در سریلانکا سه وزارتخانه نیرو، آب و آبیاری فعال است.

وی یادآور شد: تا یک سال گذشته به ویژه در شرایط پساکرونا سریلانکا در حوزه سوخت و انرژی در شرایط مساعدی قرار نداشت، اما امروز این شرایط بهبود یافته است؛ بر این اساس انتظار و امیدواری وجود دارد که ایران و سریلانکا در آینده در زمینه انرژی و آب شرب پروژه‌های جدیدی را آغاز کنند.

وزیر آبیاری سریلانکا با اشاره به افزایش قابل توجه قیمت انرژی در سریلانکا، ادامه داد: ۵۰ درصد انرژی مورد نیاز این کشور از طریق آب و بخشی نیز از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر دیگر از جمله انرژی خورشیدی و بادی تامین می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری برای ایجاد زیرساخت‌های احداث انرژی‌های تجدیدپذیر را موضوع مهم دیگری برشمرد و گفت: در این باره می‌توانیم مباحث را با همکاری دوطرف پیگیری کنیم. یک سوم زمین‌های کشور سریلانکا ظرفیت پیشبرد این موضوع را دارند و در این باره امکان مشارکت با سرمایه‌گذاران ایرانی وجود دارد.

راجاپاسکا ضمن استقبال از اجرای پروژه‌های مشترک با ایران، اضافه کرد: تمام تلاش خود را صورت می‌دهیم تا روابط بین دو طرف را توسعه بخشیم. در زمینه تونل آبرسانی ذیل این پروژه نیز تلاش می‌کنیم تامین مالی آن را بررسی کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->