پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: بیش از ۹۰ درصد سرمایه‌گذاری‌های استان توسط بخش خصوصی انجام می‌شود شرایط بخشودگی جرائم مربوط به تکالیف مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۳ اعلام شد اطلاعیه شرکت توزیع برق خراسان رضوی درباره بروز خاموشی‌ها (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) نرخ سوخت نیروگاه‌ها ۵۰ درصد افزایش یافت (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) نامه‌ای به جوراب ارزش معادن ایران به ۲۷.۳ تریلیون دلار می‌رسد افزایش قیمت خودرو‌های خارجی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | فیدلیتی ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان ریزش یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) زنگنه: اعتبارات جدیدی برای تسریع پروژه قطار سریع السیر تهران-مشهد در نظر گرفته شده است روزی یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان جریمه بابت بکارگیری اتباع غیرمجاز ایران رتبه چهارم تولید دام در جهان را دارد | ظرفیت ایران در تولید و صادرات دام سبک وضعیت انرژی ایران در سال ۱۴۰۴ | اگر دست بجنبانیم بازار خارجی را از دست نخواهیم داد هر روز منفی‌تر از دیروز | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حقوق ۲۰ تا ۴۲ درصدی کارمندان ابلاغ شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) توضیح مدیرعامل توانیر درباره بروز برخی خاموشی‌ها اوج گیری دوباره قیمت سکه در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) معجزه پرندگان | از رنگینی تا رقص در آسمان علت قطعی‌های مکرر برق چیست و تا کی ادامه دارد؟ (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | ورود دوباره دلار به کانال ۱۰۴ هزار تومان هشدار اتحادیه طلای مشهد به خریداران طلا سرمایه گذاری خارجی در سال ۱۴۰۳ رشد ۶۳ درصدی یافت آیین‌نامه ساماندهی نیروهای شرکتی‌ تدوین شد | تبدیل قرارداد‌ها از خرداد ماه ۱۴۰۴ نعمت‌زاده مجددا به وزارت صمت بازگشت | وزیر اسبق، مشاور وزیر کنونی صمت در دولت چهاردهم شد سرمایه خرد مردم چطور به سرمایه‌گذاری کمک کند؟ تأثیر افزایش دستمزدها بر دخل‌ و خرج مردم | زور افزایش حقوق به سبد معیشت نرسید
سرخط خبرها

ساعت کاری ادارات از خردادماه تغییر می‌کند + جزئیات

  • کد خبر: ۱۶۴۱۷۹
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۳
ساعت کاری ادارات از خردادماه تغییر می‌کند + جزئیات
وزیر نیرو از شکسته شدن رکورد افزایش ظرفیت نیروگاهی از نیمه سال ۱۴۰۰ تا پایان سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: ۷ هزار و ۵۴ مگاوات ظرفیت جدید وارد مدار بهره برداری شد.
مهران سپهران
خبرنگار مهران سپهران

به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو در همایش مشترک وزارت نیرو، کشور و صمت با استانداران و مدیران صنعت برق اظهار داشت: ۷ هزار و ۵۴ مگاوات در نیروگاه‌های حرارتی و تجدیدپذیر ظرفیت جدید تا پایان ۱۴۰۱ وارد مدار بهره برداری شد که از این مقدار، ۶۸۶۴ مگاوات آن نیروگاه‌های حرارتی بود که رکورد جدیدی در تاریخ کشور است.

وی افزود: در نیمه دوم سال ۹۲ بالغ بر ۸۸۱ مگاوات، در سال ۹۳ بالغ بر ۲۴۷۶ مگاوات، در سال ۹۴ بالغ بر ۵۵۱ مگاوات، در سال ۹۵ بالغ بر ۱۲۲۸ مگاوات، در سال ۹۶ بالغ بر ۱۷۲۶ مگاوات، در سال ۹۷ بالغ بر ۱۴۶۲، در سال ۹۸ بالغ بر ۲۷۵۶ مگاوات، در سال ۹۹ با نیمه ۱۴۰۰ مجموعا ۱۸۶۰ مگاوات و در نیمه دوم ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بالغ بر ۶۸۶۴ مگاوات افزایش ظرفیت در نیروگاه‌های حرارتی داشتیم به‌طوری که متوسط ساخت نیروگاه در ۸ سال قبل ۱۶۱۸ مگاوات در سال بوده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه رکورد دوم و مهمی در بخش نیروگاهی به ثبت رساندیم، گفت: به مدار آمدن ۱۳۱۶ مگاوات بخش بخار نیروگاه‌های گازی این دستاورد بزرگ است که موجب صرفه‌جویی ۲ میلیار مترمکعب سوخت شده است.

وی ادامه داد: کل تولید سال قبل ۳۲۰ میلیارد کیلووات ساعت بوده که ۷۶ میلیارد کیلووات ساعت آن بدون مصرف سوخت بوده، یعنی یا آبی یا تجدیدپذیر یا بخش بخار واحد‌های سیکل ترکیبی بوده است‌

وزیر نیرو با بیان اینکه برای ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۰ هزار مگاوات ناترازی برق پیش بینی شده بود، گفت: تقاضا ۷۰ هزار مگاوات بوده که میزان ناترازی ۲۸ درصد کل تقاضا بوده، اگر بدون برنامه ریزی می‌خواستیم به زمان اوج ورود کنیم، باید بیش از ۶ ساعت خاموشی می‌دادیم که با مجموع اقدامات، خاموشی خانگی صفر و در بخش صنعت و تولید هم اقدامات قابل توجهی انجام شد که منجر به رشد تولید صنعتی شد.

وی افزود: بالغ بر ۹۷ درصد تعمیرات نیروگاهی تا امروز انجام شده و باقی اقدامات هم می‌بایست تا پایان اردیبهشت انجام شود که شاید ۲ یا ۳ واحد به خرداد ماه برسد.

محرابیان از تغییر ساعات ادارات به منظور صرفه جویی در مصرف برق خبر داد و گفت: ساعت کاری ادارات از خرداد ۶ صبح تا یک بعدازظهر خواهد بودو یک ساعت قبل از پایان وقت اداری بر اساس مصوبه دولت در مناطق غیرگرمسیر باید سیستم‌های سرمایشی خاموش شود و در مناطق گرمسیر نیز همزمان با ساعت تعطیلی باید خاموش شوند.

وی افزود: تمام دستگاه‌ها باید مولد‌های برق خودشان را در این دوره وارد مدار کنند.

وزیر نیرو خاطر نشان کرد: خانگی خط قرمز است و باید انرژی بخش خانگی به هر نحو تأمین شود، در سال گذشته از اجرای طرح پاداش صرفه‌جویی نتیجه خوبی گرفتیم و موجب کاهش مصرف شد، در سال جاری بر اساس پیشرفته‌تربن مدل‌های افتصادی که مدل‌های خودتنظیمی توسط خود مصرف کننده هست، اطمینان داریم یک کاهش مصرف جدی بدون کاهش رفاه در سطح خانوار خواهیم داشت، به طوری که از ابتدای خرداد به میزان کاهش مصرف توسط مصرف کننده خانگی برای تمامی مشترکان، به ازای کاهش هر یک کیلووات ساعت، تا ۲۰۰۰ تومان پاداش صرفه‌جویی می‌گیرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->