به گزارش شهرآرانیوز، اعضای هیئت رئیسه خانه صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی با حضور در دفتر شهردار مشهد با محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد، معاونان شهردار و رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکتهای شورای اسلامی شهر مشهد دیدار و درباره موضوعات مرتبط بین شهرداری مشهد و حوزههای صنعتی استان به ویژه موارد مربوط به محور صنعتی غرب مشهد گفتگو کردند.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در گفتگو با شهرآرا درباره نتیجه نشست مشترک مدیران صنعتی استان و مدیران شهری مشهد گفت: در این دیدار صمیمانه نمایندگان بخش صنعت، معدن و تجارت استان از زحمات مدیران شهری به واسطه ارائه خدماتی که به زائران و مجاوران بارگاه رضوی میدهند، قدردانی کردند.
فیروز ابراهیمی با بیان اینکه یکی از بودجههای تعریف شده برای شهرداری ها، بودجهای است که از محل ارزش افزوده صنعت به شهرداری تعلق میگیرد، ادامه داد: در سال گذشته ۳۷۰۰ میلیارد سهم شهرداریها و دهیاریهای استان از محل ارزش افزودهای بود که صنعت پرداخت کرده و از این عدد مبلغی حدود ۱۸۰۰ میلیارد تومان سهم شهرداری مشهد بوده است. وی با بیان اینکه در دو ماهه ابتدایی امسال نیز حدود ۹۰۰ میلیارد تومان از محل ارزش افزوده بخش صنعت به شهرداریها و دهیاریهای استان پرداخت شده است، افزود: از همین رو توقع فعالان اقتصادی استان از مدیریت شهری مشهد این است که به تناسب تأمین بودجهای که بخش صنعت برای شهر انجام میدهد، شهرداری نیز تکالیف متقابلی برای صنعت داشته باشد.
ابراهیمی تأکید کرد: در این نشست صمیمانه از شهردار مشهد خواستیم همان طور که در روزهای مختلف سال و در مناسبتهای مختلف تصاویر بزرگان شهر در اقشار مختلف در شهرمان به اکران در میآید، در مناسبتهای اقتصادی نیز مانند روز صنعت و معدن و روز استاندارد تصاویر بزرگان صنعت، معدن و تجارت شهر و استانمان در شهر مشهد اکران شود.
وی نام گذاری برخی معابر و میادین شهر مشهد به نام سربازان و سرداران جبهه تولید را دیگر مطالبه مدیران صنعتی از مدیریت شهری مشهد عنوان کرد و گفت: وقتی حوزه صنعت سهم درخورتوجهی در تأمین بودجه شهرداری دارد، این انتظار را داریم که برخی خیابانهای شهرمان به نام اصحاب و بزرگان صنعت نام گذاری شود.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به موضوعات مربوط به محور صنعتی غرب مشهد، اظهار کرد: زمانی که صنایع در غرب مشهد متمرکز شدند، این محدوده بیابان بود؛ اما با گسترش شهر، اکنون این صنایع به شهر چسبیده اند و اکنون بخشی از صنعت داخل محدوده و حریم قرار گرفته است.
وی ادامه داد: یکی دو سال پیش تفاهم نامه سه جانبهای بین شهرداری مشهد، شورای اسلامی شهر مشهد و شورای گفت وگوی بخش خصوصی و دولت منعقد شد که این تفاهم نامه هشت بندی به تصویب شورای برنامه ریزی استان و کارگروه زیربنایی استان نیز رسید. چکیده این تفاهم نامه این است که برای صنایعی که در محور غرب فعال هستند، پایان کار صنعتی از سوی شهرداری مشهد صادر شود که هنوز این اتفاق رخ نداده است؛ از همین رو در این نشست از شهردار مشهد و مدیران شهری خواستیم که این تفاهم نامه اجرایی شود.
ابراهیمی تأکید کرد: خوشبختانه شهردار مشهد و مدیران شهری نیز با استقبال از مطالبات مطرح شده از سوی مدیران صنعتی، همراهی خود را با حوزه صنعت اعلام کردند و قولهای مساعدی هم داده شد و البته چند دغدغه صنعتی و صنفی نیز از سوی مدیران شهری مطرح شد که متقابلا ما نیز قول همکاری و همراهی دادیم.