به گزارش شهرآرانیوز حجت الاسلام علی خیاط در دیدار اعضای کارگروه مشترک مدرسه تابستانه دارالعلم که در دفتر مدیریت حوزه علمیه خراسان انجام شد، اظهار کرد: راهاندازی این برنامه علمی در قالب سه مدرسه علمی فقه و اصول، فلسفه و کلام و ادبیات عرب بسیار ارزشمند است، اما باید تلاش شود در این طرح مباحث و محتوای بهروز، جدید و جذاب برای طلاب شرکت کننده ارائه و تدریس شود تا علاوه بر ایجاد انگیزه در طلاب از تکرار مکررات پرهیز صورت گیرد.
مدیر حوزه علمیه خراسان تاکید کرد: انتخاب موضوعات جذاب برای تدریس و مباحثه، بدون شک بر نشاط علمی این دوره تابستانه تاثیرگذار است؛ بنابراین به صورت جدی باید در دستور کار قرار بگیرد.
وی با ابراز خرسندی از اقدام مشترک آستان قدس رضوی و مدیریت حوزه علمیه خراسان در اجرای طرح مدرسه تابستانه دارالعلم در دانشگاه رضوی و مدرسه میرزاجعفر حرم مطهر رضوی افزود: ظرفیتهای علمی و معنوی بسیار بینظیری در حوزه علمیه خراسان و آستان قدس رضوی وجود دارد، اما همچنان نهفته است.
مدیر حوزه علمیه خراسان بیان کرد: بنده معتقدم با توجه به حضور طلاب نخبه و اساتید منتخب حوزههای علمیه سراسر کشور در این اعتکاف علمی، فرصت خوبی برای معرفی ظرفیتهای علمی حوزه علمیه خراسان و آستان قدس رضوی به طلاب و اساتید فراهم شده است که باید از آن نهایت بهره را ببریم.
خیاط بر لزوم نظرسنجی از طلاب و فضلا با رویکرد مشورتی جهت انتخاب موضوعات جذاب و جدید برای تدریس در کلاسها و کرسیهای علمی و ترویجی و مناظرات مدرسه تابستانه دارالعلم تاکید کرد.
حجت الاسلام محسن بذرگری هاشمی، مشاور تولیت در امور روحانیت و عضو کارگروه مدرسه تابستانه نیز در این دیدار به ارائه گزارش عملکرد این کارگروه در دیدار با علمای برجسته همچون حضرات آیات جعفر سبحانی، سید جعفر سیدان، مصطفی اشرفی شاهرودی و رجبعلی رضا زاده پرداخت و به پیشرفتهای امور اجرایی و ۴ محور این اعتکاف علمی از جمله آموزشی و علمی، اجرایی و پشتیبانی، رسانهای و فعالیتهای فرهنگی اشاره کرد.
وی اجرای مشارکتی طرح مدرسه تابستانه «دارالعلم» را یک الگوی موفق از همکاری آستان قدس رضوی و حوزه علمیه خراسان خواند و افزود: این طرح انشاءالله نقطه قوتی برای تقویت و افزایش همکاریهای آینده فی مابین این دو نهاد خواهد بود.