۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف رشد فکری و ایجاد نشاط اجتماعی به سبک پیامبر مهربانی | بررسی جلوه‌ها و آثار مشورت در سیره پیامبر ختمی‌مرتبت(ص)
سرخط خبرها

ترویج آموزه‌های رضوی در گرو فراگیری فرهنگ قرآن است

  • کد خبر: ۱۶۹۹۰۸
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۱
ترویج آموزه‌های رضوی در گرو فراگیری فرهنگ قرآن است
مدیر روابط بین‌الملل حوزه علمیه خراسان تاکید کرد: از آنجایی که آموزه‌های رضوی برگرفته از آموزه‌های قرآنی است، از همین رو ترویج آموزه‌ها و فرهنگ رضوی در گرو ترویج فرهنگ قرآنی است.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر روابط بین‌الملل حوزه علمیه خراسان با اشاره به برگزاری همایش بین‌المللی سیری در اندیشه‌های قرآنی امام رضا(ع) در مشهد گفت: هدف از برگزاری این همایش‌ها، روشنگری و اطلاع‌رسانی و همچنین هم‌افزایی پیرامون پژوهش‌ها و فعالیت‌های علمی فعالان حوزه در بخش‌های مختلف است.

حجت‌الاسلام معین اضافه کرد: یکی از رویکرد‌هایی که در برگزاری این همایش دنبال آن هستیم، ترویج اندیشه‌های قرآنی امام رضا(ع) در سطح جهان اسلام است.

وی افزود: از آنجایی که آموزه‌های رضوی برگرفته از آموزه‌های قرآنی است؛ از همین رو ترویج آموزه‌ها و فرهنگ رضوی در گرو ترویج فرهنگ قرآنی است. در همایش امروز هم سخنرانانی از کشور‌های آمریکا، عراق و لبنان راجع به موضوعات مربوط به سیره قرآنی حضرت رضا(ع) به بحث و تبادل نظر پرداختند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->