توضیحات وزیر صنعت درباره افزایش قیمت خودرو‌های ایرانی سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

رئیس اتحادیه شیرینی‌فروشان مشهد: نگران جمع‌آوری صنوف قنادی به دلیل رکود بازار شیرینی هستیم

  • کد خبر: ۱۷۱۶۰۲
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
رئیس اتحادیه شیرینی‌فروشان مشهد: نگران جمع‌آوری صنوف قنادی به دلیل رکود بازار شیرینی هستیم
رئیس اتحادیه صنف شیرینی‌ساز، شیرینی فروش و کافه قنادی مشهد گفت: فروش ما نسبت به سال گذشته بسیار افت کرده است که نگرانیم به اشتغال همکاران و کسانی که در این صنف کار می‌کنند خللی وارد شود. نگران جمع‌آوری برخی از واحد‌ها هستیم که جزو واحد‌های اشتغال‌زا و کارآفرین ما محسوب می‌شوند.

محمد فرزانی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص وضعیت صنف قنادی‌های در مشهد عنوان کرد: شیرینی در یک زمانی در تراز خانوار قرار داشت، اما در حال حاضر دیگر از تراز خانوار خارج شده است. مواد اولیه ما گران شده و گرانی روی قیمت شیرینی نیز تاثیر گذاشته است. اولویت مردم نیز خوراک و تامین مایحتاج خودشان است و اگر چیزی اضافه بیاورند به تنقلات که شیرینی هم جزو آن است رو می‌آورند.

وی ادامه داد: فروش ما نسبت به سال گذشته بسیار افت کرده است که نگرانیم به اشتغال همکاران و کسانی که در این صنف کار می‌کنند خللی وارد شود. نگران جمع‌آوری برخی از واحد‌ها هستیم که جزو واحد‌های اشتغال‌زا و کارآفرین ما محسوب می‌شوند. بالاترین دستمزد را در سطح صنوف داریم و صنف ما یک سر و گردن به لحاظ دستمزدی از سایر سطوح دیگر بالاتر است. نیرو‌های این صنف تخصصی هستند و ما نمی‌توانیم از کارگران غیرتخصصی استفاده کنیم.

رئیس اتحادیه صنف شیرینی‌ساز، شیرینی فروش و کافه قنادی مشهد در خصوص تاثیر گرانی‌ها بر رکود اقتصادی قنادی‌ها تصریح کرد: تنها قیمت اقلام اولیه روی افزایش قیمت شیرینی تاثیر نگذاشته است. به عنوان مثال قبوض آب صنوف قنادی که مصرف آب چندانی هم ندارند به ۳ تا ۴ میلیون تومان در ماه می‌رسد، در حالیکه کاربری واحد‌های ما تجاری ثبت شده، اما آب مصرفی ما اختلاف زیادی با آب‌های مصنوعی و بازار صنعتی دارد که بابتش هزینه زیادی پرداخت می‌کنیم.

فرزانی بیان کرد: تمام تسهیلات و انرژی‌های یارانه‌ای مربوط به صنعت است. به واحد‌های صنفی به عنوان آخرین حلقه اتصال تولید و مشتری همیشه ظلم شده است، شاید به این علت بوده که مدیران خوبی نداشته‌ایم که از صنوف دفاع کنند.

وی یادآور شد: چند سالی است که شهرداری علاوه بر دریافت عوارضی، فیشی تحت عنوان پسماند زباله از ما دریافت می‌کنند. مگر واحد‌های صنفی قنادی چه میزان زباله تولید می‌کنند؟ اگر زباله‌ای هم تولید می‌شود هزینه‌اش پرداخت می‌شود. در حال حاضر علاوه بر پرداخت مالیات، بابت پارکینگ حاشیه خیابان و الیت نیز هزینه پرداخت می‌کنیم، اما پرداخت عوارض زباله برای صنوف ما عجیب و غریب است. در حالیکه عوارض زیادی پرداخت می‌کنیم، اما هیچ خدمات و تسهیلاتی به ازای آن دریافت نمی‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->