خطر جیره‌بندی آب، بیخ گوش مشهد سفر ریلی، هم گران‌تر و هم کندتر از سفر هوایی ۸ داروی جدید به فهرست دارویی کشور اضافه شد | ۳ دارو برای مقابله با تشعشعات هسته‌ای افزایش ۱۲ درصدی ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی رشد ۱۵درصدی تماس با اورژانس درپی آلودگی هوا (۱۸ تیر ۱۴۰۴) فعالیت پایگاه‌های تابستانه اوقات فراغت دانش‌آموزان آغاز شد کاهش فشار خون با تکنیک تنفسی اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ تیر ۱۴۰۴) توضیحات وزیر آموزش و پرورش درباره طرح توسعه عدالت آموزشی نسخه طب ایرانی برای پیشگیری از گرمازدگی مشاور وزیر آموزش‌ و پرورش: اولویت تجهیز مدارس با مراکز نیمه‌ساخت است پوشش بیمه و خدمات درمانی جانبازان و معلولان افزایش می‌یابد پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۸ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد شدید در برخی مناطق درمان سینوزیت با ربات‌های نانویی؛ بی‌نیاز از جراحی سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد رونمایی شد زاکانی: ساخت ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در تعهد شهرداری نیست | مشکلی برای تأمین آب شرب در تهران نداریم بیشتر از ۵۰ درصد سطح خراسان رضوی درگیر خشکسالی بسیار شدید است تصادف بسیار شدید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس مراقب سکته گرمایی باشید بیمه مسافرتی چیست؟ انواع، پوشش ها، نحوه خرید و دریافت خسارت پنج مرکز تولید بستنی غیر بهداشتی در نیشابور تعطیل شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پانسمان‌های تخصصی بیماران پروانه‌ای تحویل شد نکات تغذیه‌ای برای کاهش آثار مخرب ریزگرد‌ها شکستن صفحه سنگ فرز موجب مرگ کارگر مشهدی شد برنامه‌های مجازی و حضوری آموزش‌وپرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان سقف بیمه عمر بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین مهلت ویرایش محل آزمون ورودی مدارس سمپاد، امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در کشور اعلام شد
سرخط خبرها

اصلاح احکام مربوط به آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه

  • کد خبر: ۱۷۱۶۲۷
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۶
اصلاح احکام مربوط به آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه
سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به بررسی احکام مربوط به وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت در کمیسیون آموزش، گفت: احکام مربوط به آموزش و پرورش در نشست امروز اصلاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی در تشریح نشست امروز (سه‌شنبه، ۶ تیر) کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، گفت: در بخش نخست نشست امروز میزبان مسئولان وزارت آموزش و پرورش بودیم که مباحث مختلفی در این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی از اصلاح ماده ۸۷ لایحه برنامه هفتم توسعه خبر داد و توضیح داد: در این ماده، جدولی در خصوص شاخص‌های آموزش و پرورش در برنامه هفتم قید شده بود که مقرر شد مواردی از شاخص‌ها در زمینه چاپ و اصلاح کتب، مهارت‌آموزی و تعداد بازماندگان از تحصیل اصلاح شود.

حسین‌فلاحی با اشاره به اصلاح بند (پ) ماده ۸۸ ادامه داد: از سوی دیگر موضوع اخذ دانشجویان برای دانشگاه فرهنگیان در مقطع کارشناسی ارشد حداقل ۳۰ درصد بود که این مورد نیز به حداکثر ۳۰ درصد تغییر پیدا کرد تا ظرفیت دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی برای تربیت معلم با مدرک کارشناسی افزایش پیدا کند، البته این مورد مخالفان و موافقانی داشت که نهایتا این پیشنهاد به عنوان مصوبه کمیسیون به کمیسیون تلفیق برنامه ارائه خواهد شد.

وی یادآور شد: همچنین در لایحه برنامه هفتم آمده است که با اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان، هیأت تخلفات ویژه‌‎ای برای رسیدگی به موارد معلمان ایجاد شود و این موضوع در برنامه هفتم برای ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای و تخصصی معلمان در طول ۵ سال برنامه ایجاد خواهد شد؛ بنابراین هیأت رسیدگی به تخلفات کارکنان دولت به تخلفات معلمان ورود نمی‌کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: همچنین در برنامه هفتم، نامی از سازمان تربیت کودک برای آموزش و تربیت صفر تا ۶ ساله‌ها نبود و پیشنهاداتی برای کمک به این سازمان مصوب شد.

حسین‌فلاحی اضافه کرد: در زمینه صندوق ذخیره فرهنگیان نیز مقرر شد ماده ۸۵ قانون ششم در برنامه هفتم نیز تکرار شود، در این ماده تصریح شده بود که معلم ۵ درصد از سهم را خود را در کنار سهم دولت به صندوق بپردازد، ضمن اینکه مباحثی در خصوص اصلاح اساسنامه صندوق نیز در نشست امروز مطرح شد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: برای سازمان نوسازی نیز پیشنهاداتی مطرح شد که در زمینه همکاری با خیرین تکالیفی مشخص شود. برای دانشگاه فرهنگیان نیز مقرر شد طی برنامه هفتم اماکن کد تخریب خورده این دانشگاه که ۷۰ درصد بنا‌ها را شامل می‌شود، حداقل در ۱۰ استان نوسازی و بهسازی شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: در بخش دوم نشست امروز نیز بررسی احکام مربوط به آموزش علوم پزشکی، تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با حضور مسئولان ذی‌ربط در دستور کار قرار داشت که در این جلسه ضمن تأکید بر تقویت معاونت آموزشی وزارت بهداشت که در حال حاضر در آخرین رتبه معاونت‌های وزارت بهداشت قرار دارد در زمینه جذب دانشجویان خارجی و رتبه علمی کشور نیز مباحثی مطرح شد. درباره اینکه سهم دانشگاه‌های علوم پزشکی در جذب دانشجویان خارجی از ۳۲۰ هزار دانشجوی (علوم پزشکی و وزارت علوم) در برنامه هفتم مشخص شود نیز مباحثی مطرح شد.

حسین‌فلاحی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشجویان خارجی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور حدود ۸ هزار دانشجو است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->