آغاز ثبت‌نام متقاضیان حضور در راهپیمایی اربعین+ لینک ثبت‌نام (۲۷ تیر ۱۴۰۴) اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران
سرخط خبرها

معاون استاندار خراسان رضوی: باید به سمت ظرفیت پذیرش ۶۰ تا ۸۰ میلیون زائر در سال حرکت کنیم

  • کد خبر: ۱۷۱۷۴۸
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
معاون استاندار خراسان رضوی: باید به سمت ظرفیت پذیرش ۶۰ تا ۸۰ میلیون زائر در سال حرکت کنیم
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود باید به سمت ظرفیت پذیرش ۶۰ تا ۸۰ میلیون زائر در سال حرکت کنیم و این موضوع نیز امکان پذیر است و ظرفیت‌های آن در استان وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد در همایش «حکمرانی متعالی» که صبح امروز در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: در بیانیه گام دوم، رهبر انقلاب اسلامی در بیان دستاورد‌های انقلاب از «معنویات» به عنوان یکی از دستاورد‌های مهم یاد می‌کنند و از سوی دیگر، در توصیه‌ها و اولویت‌ها نیز عرصه «معنویت و اخلاق» را به عنوان یکی از عرصه‌های مهم معرفی می‌کنند.

وی افزود: نقطه مهم و قابل توجه این است که موضوع «زیارت» در این دو عرصه به عنوان یکی از موضوعات برجسته و مهم مطرح است و مهم این است که ما بتوانیم الگو و روشی را در دستور کار قرار دهیم که بتوانیم از این ظرفیت در حکمرانی متعالی به درستی استفاده کنیم و یکی از مهمترین سرمایه‌های ما در حرکت به سوی ساختن تمدن نوین اسلامی نیز استفاده از ظرفیت عظیم و گسترده زیارت است.

حجت الاسلام گنابادی نژاد ضمن اشاره به برخی از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود در عرصه زیارت از جمله ظرفیت‌های حمل و نقل هوایی و ریلی، ظرفیت‌های اقامتی و اسکان و وجود مهمترین پایگاه گردشگری سلامت برای زائران خارجی در مشهد خاطرنشان کرد: استان خراسان رضوی برترین نقطه جغرافیایی به لحاظ ظرفیت‌های «وقف» در جهان اسلام است. از سوی دیگر، وجود دومین قطب دانشگاهی کشور، پایگاه برتر ظرفیت‌های قرآنی قرآنی، بیشترین تشکل‌های فرهنگی و مذهبی و اجتماعی خیریه مردم نهاد نیز از جمله ظرفیت‌های مهم فرهنگی این استان به شمار می‌رود.

حجت الاسلام گنابادی نژاد خاطرنشان کرد : با توجه به ظرفیت‌های موجود، باید به سمت ظرفیت پذیرش ۶۰ تا ۸۰ میلیون زائر در سال حرکت کنیم و این موضوع نیز امکان پذیر است و ظرفیت‌های آن در استان وجود دارد. ۴ رویکرد دارای اولویت در عرصه خدمت رسانی به زائران معاون استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز حاکمیت است که متقاضی است از ظرفیت زیارت حضرت رضا (ع) در عرصه نوسازی، بازسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی کشور استفاده کند و بهره‌مند شود.

وی افزود: متاسفانه نتوانسته ایم مزیت زیارت را به عنوان یک مزیت رشد و پیشرفت در بخش‌های رشد و پیشرفت کشور ببینیم و امیدواریم با الگوی حکمرانی متعالی، شاهد این موضوع باشیم.

حجت الاسلام گنابادی نژاد در ادامه گفت: در حال حاضر ۴ رویکرد برای ما اولویت دارد: نخستین رویکرد، ارتقای نگاه نخبگان و مسئولان به ظرفیت زیارت است که متاسفانه تا کنون به این موضوع توجه بایسته صورت نگرفته است. از سوی دیگر، در حوزه زیرساخت‌های مربوط به حوزه خدمات زائر نیز با وجود همه تلاش‌های صورت گرفته، نقاط ضعف بسیار قابل توجه دارد که باید نسبت به آن توجه جدی صورت بگیرد. علاوه بر این، ارتقای فرهنگ میزبانی از جمله دیگر رویکرد‌های اولویت دار در استان است که باید در این زمینه، راهکار‌های متعدد و متنوع در حوزه‌های تولید محتوا، پژوهش، آموزش و تربیت صورت بگیرد.

وی افزود: افزون بر آنچه گفته شد، یکی دیگر از مهمترین موضوعات در عرصه برنامه ریزی و سیاست گذاری و قانون گذاری نیز که به آن کم توجهی شده است، این است باید روش اداره و مدیریت مشهد را با توجه به ظرفیت‌های موجود، بازنگری کنیم و اختیاراتی وجود داشته باشد که منابع و درآمد‌های موجود، در راستای خدمت به زائر و زیارت، ارتقا پیدا کند و امکان هزینه و اعمال آن در مشهد وجود داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->