پیکر پدر شهید مدافع حرم مرتضی عطایی در مشهد تشییع شد آیت‌الله علم‌الهدی رأی خود را به صندوق انداخت (۱۵ تیر ۱۴۰۳) | امام‌جمعه مشهد: مشارکت در دور دوم انتخابات، تکمیل برکت مشارکت در دور اول است + فیلم رونمایی از بسته محتوایی شعر ماه محرم ۱۴۰۳ در حرم مطهر رضوی آغاز فرایند اخذ رأی مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری در حرم امام‌رضا (ع) (۱۵ تیر ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر پدر شهید مدافع حرم «مرتضی عطایی» درگذشت +زمان و مکان تشییع  دیدار صمیمی اهالی قلم با تولیت آستان قدس رضوی| هنر نویسندگی؛ امتداد دهنده سیره ائمه اطهار(ع) در جامعه مشارکت در انتخابات؛ مصداق عمل منتظرانه همه آنچه باید پیش از ورود به ماه محرم بدانیم زمان ثبت‌نام اربعین اعلام شد + لینک آیت الله سیستانی دوشنبه را اول ماه محرم ۱۴۴۶ اعلام کرد برگزاری «کرسی تفسیر موضوعی قرآن کریم» در حرم امام‌رضا(ع) عزاداری هیئت‌های مذهبی سراسر کشور در "حسینیه حرم" زیارت دلیل رفاقت بود یادی از استاد کاظم مدیرشانه چی، چهره ماندگار علوم حدیث و استاد دانشگاه فردوسی مشهد برگزاری آیین سنتی «اذن عزا» حضرت سیدالشهدا‌(ع) در حرم امام‌رضا(ع) + جزئیات به کی رأی بدیم؟! آیینه‌ها، در عبادت یار | درباره هنر چهارصدساله آینه‌کاری در حرم امام‌رضا(ع) راز سجده مروری بر آموزه‌های امام رضا(ع) درباره عزای سیدالشهدا(ع)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

معاون استاندار خراسان رضوی: باید به سمت ظرفیت پذیرش ۶۰ تا ۸۰ میلیون زائر در سال حرکت کنیم

  • کد خبر: ۱۷۱۷۴۸
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
معاون استاندار خراسان رضوی: باید به سمت ظرفیت پذیرش ۶۰ تا ۸۰ میلیون زائر در سال حرکت کنیم
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود باید به سمت ظرفیت پذیرش ۶۰ تا ۸۰ میلیون زائر در سال حرکت کنیم و این موضوع نیز امکان پذیر است و ظرفیت‌های آن در استان وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد در همایش «حکمرانی متعالی» که صبح امروز در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: در بیانیه گام دوم، رهبر انقلاب اسلامی در بیان دستاورد‌های انقلاب از «معنویات» به عنوان یکی از دستاورد‌های مهم یاد می‌کنند و از سوی دیگر، در توصیه‌ها و اولویت‌ها نیز عرصه «معنویت و اخلاق» را به عنوان یکی از عرصه‌های مهم معرفی می‌کنند.

وی افزود: نقطه مهم و قابل توجه این است که موضوع «زیارت» در این دو عرصه به عنوان یکی از موضوعات برجسته و مهم مطرح است و مهم این است که ما بتوانیم الگو و روشی را در دستور کار قرار دهیم که بتوانیم از این ظرفیت در حکمرانی متعالی به درستی استفاده کنیم و یکی از مهمترین سرمایه‌های ما در حرکت به سوی ساختن تمدن نوین اسلامی نیز استفاده از ظرفیت عظیم و گسترده زیارت است.

حجت الاسلام گنابادی نژاد ضمن اشاره به برخی از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های موجود در عرصه زیارت از جمله ظرفیت‌های حمل و نقل هوایی و ریلی، ظرفیت‌های اقامتی و اسکان و وجود مهمترین پایگاه گردشگری سلامت برای زائران خارجی در مشهد خاطرنشان کرد: استان خراسان رضوی برترین نقطه جغرافیایی به لحاظ ظرفیت‌های «وقف» در جهان اسلام است. از سوی دیگر، وجود دومین قطب دانشگاهی کشور، پایگاه برتر ظرفیت‌های قرآنی قرآنی، بیشترین تشکل‌های فرهنگی و مذهبی و اجتماعی خیریه مردم نهاد نیز از جمله ظرفیت‌های مهم فرهنگی این استان به شمار می‌رود.

حجت الاسلام گنابادی نژاد خاطرنشان کرد : با توجه به ظرفیت‌های موجود، باید به سمت ظرفیت پذیرش ۶۰ تا ۸۰ میلیون زائر در سال حرکت کنیم و این موضوع نیز امکان پذیر است و ظرفیت‌های آن در استان وجود دارد. ۴ رویکرد دارای اولویت در عرصه خدمت رسانی به زائران معاون استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز حاکمیت است که متقاضی است از ظرفیت زیارت حضرت رضا (ع) در عرصه نوسازی، بازسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی کشور استفاده کند و بهره‌مند شود.

وی افزود: متاسفانه نتوانسته ایم مزیت زیارت را به عنوان یک مزیت رشد و پیشرفت در بخش‌های رشد و پیشرفت کشور ببینیم و امیدواریم با الگوی حکمرانی متعالی، شاهد این موضوع باشیم.

حجت الاسلام گنابادی نژاد در ادامه گفت: در حال حاضر ۴ رویکرد برای ما اولویت دارد: نخستین رویکرد، ارتقای نگاه نخبگان و مسئولان به ظرفیت زیارت است که متاسفانه تا کنون به این موضوع توجه بایسته صورت نگرفته است. از سوی دیگر، در حوزه زیرساخت‌های مربوط به حوزه خدمات زائر نیز با وجود همه تلاش‌های صورت گرفته، نقاط ضعف بسیار قابل توجه دارد که باید نسبت به آن توجه جدی صورت بگیرد. علاوه بر این، ارتقای فرهنگ میزبانی از جمله دیگر رویکرد‌های اولویت دار در استان است که باید در این زمینه، راهکار‌های متعدد و متنوع در حوزه‌های تولید محتوا، پژوهش، آموزش و تربیت صورت بگیرد.

وی افزود: افزون بر آنچه گفته شد، یکی دیگر از مهمترین موضوعات در عرصه برنامه ریزی و سیاست گذاری و قانون گذاری نیز که به آن کم توجهی شده است، این است باید روش اداره و مدیریت مشهد را با توجه به ظرفیت‌های موجود، بازنگری کنیم و اختیاراتی وجود داشته باشد که منابع و درآمد‌های موجود، در راستای خدمت به زائر و زیارت، ارتقا پیدا کند و امکان هزینه و اعمال آن در مشهد وجود داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->