قالیباف: تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی باید طبق قانون انجام شود اسنپ بک را گران به ما نفروشند! تظاهرات گسترده ضد ترامپ در اسکاتلند تشکیل‌نشدن «سازمان بهینه‌سازی انرژی»، خلاف قانون است دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون ممنوع شد مصوبه ویژه مجلس برای مهاجرت معکوس نخبگان ایرانی معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی: مرز باید بستر گفت‌و‌گو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد رهبر کره شمالی وعده پیروزی در نبرد ضد آمریکایی داد اختلاف‌نظر در بهارستان درباره همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشاور مقام معظم رهبری: طرح «دالان زنگزور»، تهدیدی برای وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران است موافقت مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی ویتکاف: می‌خواهم در دوره ترامپ به صلحی پایدار در خاورمیانه برسم وزیر امور خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران به مسیر خود باز خواهد گشت تأکید قالیباف بر استمرار اعطای بموقع کالابرگ | رفع بهنگام ناترازی انرژی می‌تواند محرک قدرتمند اقتصاد کشور باشد حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» + فیلم هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست
سرخط خبرها

سازمان ملل به دنبال تمدید ۱۲ ماهه گذرگاه بین ترکیه و سوریه

  • کد خبر: ۱۷۲۸۵۰
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
سازمان ملل به دنبال تمدید ۱۲ ماهه گذرگاه بین ترکیه و سوریه
دبیرکل سازمان ملل متحد امیدوار است که شورای امنیت گذرگاه مرزی باب الهوی بین ترکیه و سوریه را که شاهراهی برای ارسال کمک‌های بشردوستانه و حیاتی است، به جای شش ماه، یک سال تمدید کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منطقه ادلب در شمال غربی سوریه دارای چهار میلیون سکنه است و بسیاری از آن‌ها در جنگ ۱۲ ساله داخلی سوریه آوارده شده‌اند. صدها هزار تن در چادر زندگی می‌کنند و به کمک‌هایی نیاز دارند که از گذرگاه باب الهوی وارد سوریه می‌شود.

دوره شش‌ماهه بازگشایی این گذرگاه در دهم ژوئیه به پایان می‌رسد و شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار است در روزهای آتی در این‌ باره رای‌گیری کند.

این وضعیت با زلزله‌ای که در ششم فوریه جنوب ترکیه و شمال سوریه را به لرزه درآورد، بدتر شد. ده‌ها هزار تن در این زلزله کشته شده و چندبرابر آنان هم آواره شدند؛ آوارگانی که برای ادامه حیات به کمک‌ها خارجی نیاز دارند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد نخستین بار در سال ۲۰۱۴ مجوز افتتاح گذرگاه‌های مرزی از سه نقطه به سوریه را صادر کرد، از ترکیه، ‌عراق و اردن؛ اما به مرور زمان و با تلاش روسیه و حمایت چین، این‌گذرگاه‌ها تنها به ترکیه محدود شده و مدت تمدید آن هم از یک سال به شش ماه کاهش یافته است.

دیوید کاردن که یکی از نمایندگان سارمان ملل در امور بحران سوریه است، در سفری به ادلب گفت: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل با صراحت بیان کرده که می‌خواهد شورای امنیت، مجوز عبور و مرور در گذرگاه باب الهوی را که در ۱۰ ژوئیه منقضی می‌شود، به مدت ۱۲ ماه تمدید کنند، نه شش ماه.

او با بیان اینکه سازمان ملل برای اجرای پروژه‌های اولیه بازسازی به پنجره تمدید ۱۲ ماهه نیاز دارد، گفت: ما می‌خواهیم مردم را از چادر به پناه‌گاه‌های بادوام‌تر منتقل کنیم، پناهگاه‌هایی که در تابستان خنک‌تر و در زمستان گرم‌تر از چادر باشند و علاوه بر آن، ‌حریم شخصی بیشتری در اختیار خانواده‌ها قرار دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->