پزشکیان: ایران و آذربایجان مانند یک خانواده هستند پزشکیان به آرامگاه حیدر علی‌اف ادای احترام کرد احتمال حمله نظامی هند به پاکستان قوت گرفت شهادت ۶۰ نفر در حمله آمریکا به صعده یمن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ بازهم بر پیوستن کانادا به آمریکا در پیام انتخاباتی تاکید کرد وزیر کشور: قصور در انفجار بندر شهید رجایی محرز شد | برخی مقصران احضار شدند پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم
سرخط خبرها

سازمان ملل به دنبال تمدید ۱۲ ماهه گذرگاه بین ترکیه و سوریه

  • کد خبر: ۱۷۲۸۵۰
  • ۱۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۱
سازمان ملل به دنبال تمدید ۱۲ ماهه گذرگاه بین ترکیه و سوریه
دبیرکل سازمان ملل متحد امیدوار است که شورای امنیت گذرگاه مرزی باب الهوی بین ترکیه و سوریه را که شاهراهی برای ارسال کمک‌های بشردوستانه و حیاتی است، به جای شش ماه، یک سال تمدید کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منطقه ادلب در شمال غربی سوریه دارای چهار میلیون سکنه است و بسیاری از آن‌ها در جنگ ۱۲ ساله داخلی سوریه آوارده شده‌اند. صدها هزار تن در چادر زندگی می‌کنند و به کمک‌هایی نیاز دارند که از گذرگاه باب الهوی وارد سوریه می‌شود.

دوره شش‌ماهه بازگشایی این گذرگاه در دهم ژوئیه به پایان می‌رسد و شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار است در روزهای آتی در این‌ باره رای‌گیری کند.

این وضعیت با زلزله‌ای که در ششم فوریه جنوب ترکیه و شمال سوریه را به لرزه درآورد، بدتر شد. ده‌ها هزار تن در این زلزله کشته شده و چندبرابر آنان هم آواره شدند؛ آوارگانی که برای ادامه حیات به کمک‌ها خارجی نیاز دارند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد نخستین بار در سال ۲۰۱۴ مجوز افتتاح گذرگاه‌های مرزی از سه نقطه به سوریه را صادر کرد، از ترکیه، ‌عراق و اردن؛ اما به مرور زمان و با تلاش روسیه و حمایت چین، این‌گذرگاه‌ها تنها به ترکیه محدود شده و مدت تمدید آن هم از یک سال به شش ماه کاهش یافته است.

دیوید کاردن که یکی از نمایندگان سارمان ملل در امور بحران سوریه است، در سفری به ادلب گفت: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل با صراحت بیان کرده که می‌خواهد شورای امنیت، مجوز عبور و مرور در گذرگاه باب الهوی را که در ۱۰ ژوئیه منقضی می‌شود، به مدت ۱۲ ماه تمدید کنند، نه شش ماه.

او با بیان اینکه سازمان ملل برای اجرای پروژه‌های اولیه بازسازی به پنجره تمدید ۱۲ ماهه نیاز دارد، گفت: ما می‌خواهیم مردم را از چادر به پناه‌گاه‌های بادوام‌تر منتقل کنیم، پناهگاه‌هایی که در تابستان خنک‌تر و در زمستان گرم‌تر از چادر باشند و علاوه بر آن، ‌حریم شخصی بیشتری در اختیار خانواده‌ها قرار دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->