آغاز فعالیت پایگاه تخصصی «اربعین نوجوانی» (۵ مرداد ۱۴۰۴) آموزش ثبت نام ارز اربعین از بانک سپه، ملی، صادرات، تجارت و بله+ زمان دریافت درباره شهید سردار دکتر فضل‌ا... نوذری جانشین عملیات قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) | او رفت تا وطن بماند روز و تاریخ دقیق اربعین ۱۴۰۴ در ایران و عراق ویژه برنامه‌های حرم مطهر امام رضا(ع) به مناسبت میلاد امام محمد باقر (ع) لزوم راه‌اندازی ۱۲۰۰ مدرسه حفظ قرآن بر اساس برنامه هفتم توسعه مسئولیت در برابر مواهب دنیوی؛ بروز زندگی ایمانی گفتگو با دکتر محمدکاظم رحمتی درباره فعالیت‌های اسلام‌شناسانه یهودیان | عبری‌زبانان شیعه‌پژوه چه می‌کنند؟ حضور قاریان ۱۴ کشور در کاروان قرآنی اربعین ۱۴۰۴ + اسامی سردار فضلی: عملیات مرصاد، جلوه‌ای از ولایت‌پذیری رزمندگان بود راه‌اندازی ستاد مرکزی دانشگاهیان در کشور عراق با همکاری وزارت علوم و ستاد اربعین غیبت دانشجویان زائر اربعین در دانشگاه علوم پزشکی تهران موجه شد ثبت رکورد تاخیر کمتر از ۸ دقیقه توسط ایران ایر در عملیات حج ۱۴۰۴ | آغاز عملیات حج عمره از اول شهریور چرا با وجود ممنوعیت پرواز چارتری، بازار سیاه بلیت اربعین داغ است؟ تخفیف ۵۰ درصدی اقامت در هتل‌ها برای زائران اربعین در مرز خسروی لزوم تبیین نسبت فناوری‌های نوین با اقامه نماز اعلام جزئیات ثبت‌نام و مقررات اربعین حسینی ۱۴۰۴ در مرز باشماق چگونه آثار مرتبط با اربعین جهانی می‌شوند؟ پیش‌بینی حضور ۴ میلیون نفر در مراسم اربعین ۱۴۰۴ سفر دریایی زائران اربعین ۱۴۰۴، جمعه آغاز می‌شود + جزئیات کامل
سرخط خبرها

غدیر جشن تمام عالم است

  • کد خبر: ۱۷۲۹۵۳
  • ۱۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۰
غدیر جشن تمام عالم است
یکی از اعیاد بزرگ شیعه، عید غدیر خم است. غدیر از  اهمیت بسیار خاصی برخوردار است؛ چرا که یک علامت مشخصه شیعه است. اگر جایگاه غدیر را در اسلام درک می‌کردیم، متوجه می‌شدیم که وزنش کمتر از روز عاشورا نیست.

 اصولا ما چند مناسبت برجسته و شاخص داریم؛ ابتدا غدیر است، بعد عاشورا و بعد هم مهدویت. این سه مورد از ارکان شناخت شیعه محسوب می‌شوند. برای اثبات این موارد هم حد اعلای ادله عقلی و نقلی وجود دارد.

ما باید به ویژه غدیر را با گرفتن جشن‌های معقول و شرعی از چیزی که الان شاهد آن هستیم، زنده‌تر بداریم. مثلا اطعام و انفاق را می‌توان در روز غدیر قرار داد و خلاصه هر آنچه اهل فن و هنر در توانشان هست، باید در این عید بزرگ یعنی غدیر اعمال کرد و در دستور کار قرار داد تا از جلایی که این عید با عظمت باید داشته باشد، کم نشود.

غدیر درحقیقت یک حادثه عجیب است که اتفاق افتاده است. اسم اول حجةالوداع، حجّة البلاغ است؛ یعنی این حج را خداوند برای پیغمبر معین کرد. درست است که آخرین حج نبی مکرم اسلام (ص) بود؛ اما حجی بود که «یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ» داشت. در واقع ایشان یک امر مهمی را می‌خواستند ابلاغ کنند و به همین دلیل بود که برای شرکت مردم در این سفر تلاش کردند و این بسیار حائز اهمیت است؛ به ویژه آن خطبه‌ای که پیغمبر اکرم (ص) در محل غدیر قرائت کردند.

اگر دقت داشته باشیم، این خطبه‌ای است که خطابش یا ایهالناس یا معاشرالناس است؛ بنابراین مردم همه عالم مخاطب آن هستند و این بسیار مهم است. برای همین است که همه باید تلاش کنند تا به غدیر اهمیت بیشتری داده شود؛ هر چه هم اهمیت بدهیم، باز کم است.

این عید، محور بسیار محکم چرخش و گردش عقاید ما ست. شخصی مانند علامه امینی بیش از بیست جلد کتاب در اثبات این مسئله نوشته است. دخت گرامی رسول مکرم، حضرت فاطمه زهرا (س) وقتی متوجه شدند بعد از پیغمبر یک جلسه دیگری صورت گرفته است، فرمودند مگر غدیر را فراموش کردید؟

اکنون هم شاهد هستیم که دشمنان دین اسلام روی کم رنگ کردن اعیاد مذهبی از قبیل غدیر بسیار سرمایه گذاری کرده اند و در این وضعیت وظیفه همه ما این است که متوجه باشیم به این عید و جشن غدیر تاجایی که می‌توانیم، اهمیت بدهیم؛ چون بسیار هم اهمیت دارد و محور گردش و چرخش شیعه، همین غدیر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->